Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
200 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Co do b.s filmwebowicze (i nie tylko) podzieleni są na dwa obozy: tych, którzy ją uwielbiają i tych,którzy jej nienawidzą.
Ja nie za bardzo ją lubię.
Mała charakterystyka:
inteligencja-no cóź - ma pstro w głowie.
"-jaka jest twoja nowa płyta?"
"-jest cool, jest fajna" to chyba mówi samo za siebie

wygląd- kiedyś uważałam, że jestładna, ale to było zanim zobaczyłam jej zdjęcia bez makijażu, czyli "jak wygląda brit, kiedy myśli, że nikt nie widzi"

taniec- i tutaj nic złego nie mogę powiedzieć. Chociaż nie lubię tej pseudo-piosenkarki to trzeba jej przyznać, że naprawdę fajnie tańczy i na pewno niejedna dziwczyna chciałaby potrafić tańczyć tak jak ona.

śpiew-raczej kiepski. nie są to piosenki wysokich lotów. Raczej takie nieambitne, łatwo wpadające w ucho melodie.

veritaserum

O ile zgodzę się, że nie jest jakoś wybitnie piękna i nie ma wybitnie pięknego głosu, to nie sądzę, że ma pstro w głowie i nie uważam, że jej piosenki są mało ambitne (te nowe). Toxic i Everytime myśle, że są bardzo ambitne. Toxic jest(był) czymś świeżym (nowe brzmienie, aranżacja) za co został nagrodzony Grammy.

veritaserum

Ja uwarzam, że Britney była, zaznaczam była bardzo ładna. teraz niestety się zapuściła i nie wiele zostało z jej urody... ech a szkoda...
CO do talentu muzycznego. Umie śpiewać, ale ma głos, który nie pozwala jej na jakieś wielkie eksperymenty muzyczne!
Taniec - tu odpowiedź jest jasna, świetny (a przynajmniej był świetny)
Piosenki - kto napisał Everytime? Britney. Kto zaśpiewał Everytime? Britney. Kto skomponował Everytime? Britney. Kto królował z tą piosenką na listach przebojów i w oczach krytyków? Britney. Więc mamy odpowiedź
Inteligencja - zdziwilibyście się jaka potrafi być czasami inteligentna.

Lina_16

Ehm, że skomponowała "Ewrytajm"..ok. Ale ta kompozycja opiera się na schemacie około 2funkcyjnym, żeby prościej to ująć - melodia jest w kółko taka sama, akompaniament również. To ambitniejsze rzeczy nieraz dziewczynki w szkołach muzycznych piszą na pierwszym roku rytmiki

użytkownik usunięty
veritaserum

Ludzie pogłupieliście!!!!!
ona śpiewać nie umie....wynika to z jej koncertów NA żYWO...na żywao podkreślam.a to co są uważane za "jej" piosenki są specjalnie komputerowo przetważane...:)Nie mówię...bo niektóre piosenki jej mi sie podobaja ale wg. mnie są doskonałom prezentacją speców od głosu..
Jeżeli ktoś mi nie wierzy to mam pytanie obejżałes jej koncert? ale nie taki gdzie ona śpiewa z radia....jeżeli tak to mam pytnie czemu nioe wyciąga tak głośno głosu jak na jej ów clipach?? może jest zmęczona? nie sądzę, powiedzmy prawdę - nie umie śpiewać!! :D
To moja ocena aha i niczego jej nie zazdroszczę jakby się ktos czepiał..poprostu apel do brit:
!!!SKOŃCZ TO PROSZĘ!!!

użytkownik usunięty

Po prostu przereklamowana panienka i tyle. Póki co jest sławna i trzepie tyle kasy o jakiej przeciętny zjadacz chleba może sobie tylko pomarzyć. A może być tak, że za - powiedzmy 10 lat nikt nie będzie już o niej pamiętał.

veritaserum

do veritaserum: już myślałam że napiszesz :filmwebowicze podzieleni są na dwa obozy: tych, którzy ją uwielbiają i tych, którzy jej zazdroszczą...
(hahaha)

^^

ottak

...a ja się przyznam,że należę do trzeciego obozu...
mam ją w dupie
...ani jej nie nienawidze (bo za co?), ani jej nie uwielbiam (bo za co?)...

Snaga_Przeklety

do imperatora snagi: racja, zapomniałam otrzecim obozie
do madzairy: szkoda mi na ciebie słów....

veritaserum

Do varitaserum once again: no dobra, wiem, że jestem chamska i sie czepiam, ale w niektórych kwestiach cie nie rozumiem... w poście na forum keiry knightley napisałaś ze wszyscy co jej nie lubią jej zazdroszcza... to mnie cholernie wkurza... nie lubie jej i tyle... niczego jej nie zazdroszcze... potem w kilku innych miejcach również widziałam twoje wpisy o zazdrości... jakoś mnie to rozśmieszyło... a poza tym nic do ciebie nie mam... a co do emmy watson... ona jest tak pusta że nie ma sie o co spierać... obie jej ni trawimy i jest spox:D (a ten (teoretycznie z nią) wywiad jest serio zmyślony)

rozejm? xD

ottak

Ja uważam że fajnie śpiewa i ma fajne piosenki ale sądze że aktorka to zniej kiepściutka! Nie podobają mi sie jej role!

AimeR

http://gala.onet.pl/1,1339841,1,1,britney_spears,gwiazdy.html [gala.onet.pl/1,1339841,...] Chyba koniec małżeństwa jest nieunikniony...Może to i dobrze. Przynajmniej tak jak piszą w tym artykule przeleje całą swoją złość i zawód miłosny na piosenki i szykuje się bardzo osobista płyta! Coś czuję, że większość będzie podobnych do 'We Belong Toogether' Mariah Carey i 'Behind These Hazel Eyes' Kelly Clarkson...

Kristofer

No proszę, proszę...Britney jest brunetką:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b821fcfdddc35c8.html [www.fotosik.pl/pokaz_ob...]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f800e8dff88f0f9.html [www.fotosik.pl/pokaz_ob...]

Kristofer

Ładnie jej w tym kolorze, ale te włosy jakoś dziwnie postrzępione O_o'
Jej bobasek troche przytył :-) ;-)

Kristofer

Beznadziejnie jej w tych włosach.O wiele ładniej jej było w blond.A dziecko r
zeczywieście przytyło;)

Klaudiiia

do naamah:
na forum keiry napisałam, że nie wszyscy, ale część zazdrości.
Ale to już było dawno... ja nie uważam, że wszyscy którzy nie lubią danego aktora czy aktorki mu zazdroszczą. Wręczprzeciwnie-ja np. nie znoszę watson, a nie mam jej czego zazdrościć. zastanowił mnie tylko fakt, dlaczego wielu ludzi jest tak złośliwych pisząc o znanych ludziach "nie znoszę jej", "jest brzydka, beznadziejna", "jakie to okropne dziecko" (georgie henley) itp.
Nie wiem dlaczego tak jest, nie studiuję psychologii :)

rozejm...jak najbardziej :D

veritaserum

wywiad-chyba rzeczywiście JEST zmyślony, ale to była tylko taka "ciekawostka" :) Zresztą...zrozum watson :)

veritaserum

Troszkę ją komputerowo podrasowali, ale powiem wam, że wygląda jak za czasów swojej świetności!! I wczarnych włosach ładnie jej =]
http://www.msnbc.msn.com/id/13602099/from/ET/?GT1=8211#storyContinued [www.msnbc.msn.com/id/13...]