jak czytam niektóre komentarze to mi żal....
Otóż, na wieść o tym, że Britney odebrano prawa rodzicielskie, a przyznano 'świętemu' K. Federline, ogólne reakcje były takie: 'i bardzo dobrze', 'dobrze jej tak' 'głupia su*a, nie znosze tej szmaty i bardzo dobrze' 'popie******* idiotka ma tyle szmalu, a jej dzieci odebrali'
CZY WY K***a JESTEŚCIE aby NA PEWNO NORMALNI?????
a życze tym ludziom którzy tak piszą, żeby jak np. będą mieli dzieci: odebrali im prawa rodzicielskie, ogólnie się załamali I niech wszyscy się na nich wypną!!zobaczymy jak wam fajnie w tedy będzie.
STRASZNE!
no dobrze,ale mi chodzi o to,że nie trzeba od razu z góry na dół po niej jechać!po co tyle tej zawiści?? i też nie można wierzyć we wszystko co media powiedzą,nie? bo to że ćpa przy dzieciach itd. to równie dobrze może być wymysł kogoś żeby gazetka sie lepiej sprzedawała.
nie podejrzewam amerykański wymiar sprawiedliwości o to ze kieruje się tym co piszą jakieś szmatławce ( w tym polskie )a faktami, które o ile wiem prawnicy britney usiłowali podważyć, bezskutecznie. Nie każdy kto ma kasę ma rację - to nie Polska !
Ty zupełnie nie wiesz o co mi chodzi!! ona zachowuje się beznadziejnie głupio więc za pewne słusznie sąd postanowił...ale jakie były reakcje ludzi!!
nie wiem czemu,ale jak ja kogoś nie znosze np. Angeliny Jolie(grrrrrr)to źle jej nie życze.dziwne nie?
to nie zawiść tylko niechęć , niechęć do kogoś kto miał swoje 5 minut i tego nie wykorzystał, przechlał, przećpał, przeimprezował. Popatrz na prawdziwe gwiazdy.
masz TROCHĘ racji,ale nie dokońca:)
fakt,że bardziej sobie życia nie można zniszczyć,ale ja niezbyt rozumiem tę waszą niechęć. mi jest jej baaaardzo szkoda,bo nagrała na prawdę niezłe utwory ii...no, mam nadzieje,że się jeszcze podniesie.
tylko,że duża część ludzi(z tego co czytam na forach a i się nasłucham tego i owego) skacze z radości,że jej dzieci zabrali,że ona już ledwo się trzyma i to mnie strasznie dobija:/
nie to żeby każdy jej współczuł,ale niech się ludzie zastanowią trochę nas sobą.
jest pare gwiazd,które miały swoje 'wzloty i upadki';)
sad mial przeslanki Ami ma racje federline juz druga babe o malo do samobojstwa nie doprowadzil ? a ile ksy mial od britney ? kilka milionow zeby za jej kase wozic dupy sobie i jego kurwom po stanach a ona z dziecmi ktore jej narobil siedziala w domu a on robil kolejengo bachora nastepnej naiwnej pewnie teraz Paris . BRITNEY WRACAJ DO JUSTINA
"BRITNEY WRACAJ DO JUSTINA" uhahaha ! najlepszy tekst jaki słyszałem - Justine nawet by jej osrać nie chciał.
Czemu się dziwisz! Ludzie to chamy !!! Poziom przytoczonych wypowiedzi jest poniżej zera . I nie można usprawiedliwiać takich ludzi zacofaniem czy brakiem wykształcenia. Znam wielu ludzi po podstawówkach, którym by to przez usta nie przeszło. TO SIE NAZYWA BRAK KULTURY !
Popieram Cię . Miliony razy spotkałam się z czymś takim i nie mogę wyjść z podziwu jak nisko można upaść , to żenujące.
A ten pan ,który broni tych popaprańców : Czy Ty się aby na pewno dobrze dziś czujesz ? Skąd wiesz jakimi przesłankami kierował się sąd ? Te rozprawy są tajne. Masz jakies dowody na uzależnienie Britney, oprócz niezwykle wiarygodnych plotek brukowców typu US Weekly ? Jakieś zdjęcia, video ?