Brittany MurphyI

Brittany Anne Bertolotti

8,0
10 518 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brittany Murphy

Będzie mi jej brakować.

użytkownik usunięty

Miała talent aktorski, ale niestety nie będzie jej już dane w pełni go rozwinać i pokazać światu :( Spoczywaj w pokoju, Brittany.

Jestem w szoku. Miała tylko 32 lata. Ehh.

Jazmine

WTF XD?! HAHA Z TEJ STRONY REAL EMMBRYO, PROSZE SIE PODE MNIE NIE PODSZYWAC XDDD

przykre to jest, że odeszła, ale cóż taka jest kolej rzeczy...

ale jestem w szoku, że w wieku 32 lat dostała ataku serca (tak informują amerykańskie strony internetowe).

anae

pisali tez o kokainie..
ogolnie jestem w ciezkim szoku od kilkunastu minut. bardzo lubiłam ja ogladać na duzym ekranie.. przykro ze juz jej nie zobacze 'na nowo'.

kusicielka1

ja tez jestem w szoku ale podobno miala jeszcze problemy z jedzeniem i oddychaniem. Ja o kokainie nic nie slyszalam, tylko o tym i o ataku serca. Bedzie mi ja brakowac :( Uwielbialam ja w Clueless i w Chlopaki mojego zycia

Że filmweb nie dał żadnego newsa to masakra... eh była na prawdę fajowa :(( [*] ten rok przeklęty jest, straciliśmy tylu artystów ;((((

Szajba

Ej szybcy jestescie, ta informacja jest na imdb chyba ze 2 minuty :O

Dman

Szok. Ja liczę mimo wszystko na to, że to tylko idiotyczna plotka, którą podłapało zbyt wielu ludzi. Kto by pomyślał?

Jestem w totalnym szoku ..jeszcze wczoraj oglądałam z nią film !!! Bardzo
mi jej szkoda,była dobrą aktorką ...nie tak powinna skończyć ;/

bad_kitty

Szkoda, młoda i miała kilka fajnych ról. Wielka szkoda.
P.S.Nie miała zawału, tylko "cardiac arrest", czyli jej serce się zatrzymało. Z jakiego powodu? Nie wiadomo.

bad_kitty

Że się brzydko wyrażę zwłoki nie zdążyły jeszcze wystygnąć, a tutaj ludzie już piszą o kokainie i diabli wie czym. Patolog wykona sekcję i dowiemy się co było przyczyną zgonu. Póki co powstrzymajcie się z tekstami (nawet jeżeli "niby" tylko piszecie zasłyszane/przeczytane ploteczki).
RIP Brittany

Binula

* powstrzymajcie

Binula

moze i plotki moze i nie czy to ma jakies znaczenie? tylko kto umiera mlodo bez powodu a jego serce przestaje bic? kazdy ma ochote rozkminic 'co jej do cholery sie dtalo?'

jestem w ciężkim szoku. Co to się dzieje, że tak młodzi i zdolni tak szybko odchodzą.
[*]

To prawda. Być może te naprawdę wielkie role jeszcze były przed nią. Role, których nie będzie już mogła zagrać. Wielka szkoda dla kina kiedy odchodzą tak utalentowani ludzie.

DeenWelt

była bombowa w sin city... zostanie zapamiętana...

DeenWelt

nieeeeeeeeeeeeee Brittany była jedną z ciekawszych aktorek młodego pokolenia, do tego bardzo zmysłową dziewczyną ... to jest dopiero strata! tak mi się smutno zrobiło, jak to przeczytałem ... fck