Przecież to cienizna! Jej role w Nowożeńcach czy w 8 mili to po prostu katastrofa! Urodą się nie odznacza, zdolna też nie jest. Jak czytam same dobre komnty na jej temat to się dziwie. Co wam się tak w niej podoba???W 8mili wyglądała jak ćpunka. Nie bylo to na potrzeby roli, bo nie grala tam ćpunki. Wogóle wygląda jak trochę niedorozwinięta! Piszcie dlaczego wam się tak podoba , bo ja tego nie rozumiem!
" Urodą się nie odznacza [...] Wogóle wygląda jak trochę niedorozwinięta! " .. co to jest?:) jakas zawisc babska?
Pokaz swoja fote.
pfff na to wyglada, ze ogladalas tylko te dwa filmy z nia:/ poogladaj wiecej i wtedy sie wypowiadaj:/
Mysle, ze troche niedorozwiniety to jest twoj post;D. Brittany moim zdaniem, wyglada bardzo ladnie, a to chyba zdrowiej zeby facet ocenial wyglad panienki niz inna panienka:D. A aktorka tez jest swietna, co potwierdzila w "8 mili" i przede wszystkim w "Sin City"
Ja tam się o o jej aktorswie nei powienienem wypowiadać bo niewiele z jej udziałem widziałem. w "Sin City" miała zagrać głupiutką blondynę i zadanie wykonała...
Dlaczego glupiutka blondyne? Ja bym tego tak prosto nie nazwal i kawalow o niej nie opowiadal:D. Glupiutkimi blondynami(swietnie zagranymi!) byly dla mnie np. Fabienne w "Pulp Fiction", czy Melanie w "Jackie Brown", a postac Murphy z "Sin City" do nich nie pasuje
hmm nie wypowiadaj sie na tematy o ktotrych nie masz zielonego pojecia jestem dziewczyną i uważam że ona jest wspanila ladna i w ogole i ma piekne oczy ale przeciesz wyglad nie jest najwazniejszy przeczytaj troche o niej a napewna ja polubisz moze 8 mila jej sie nie udala ale ma o wiele duzo lepszych filmow zobacz je