Bruce CampbellI

Bruce Lorne Campbell

7,7
10 752 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Campbell

Denerwuje mnie ten facet. W każdym filmie ma taka sama manierę i gra tak samo. Nie na talentu

Kitty4444

Irytujące i denerwujące to jest te twoje wystawianie jedynek dla wszystkich jego produkcji i ról nawet bez obejrzenia

dorotagniedziejko1998

Nie znasz mnie i nie wiesz czy obejrzałam czy nie. Nieladnie tak oceniac po pozorach i wysuwać krzywdzące hipotezy bez dowodów. Muszę cie zasmucić. Obejrzałam wszystkie dostępne jego produkcje na prośbę kolegi(jest jego niby fanem). Po drugie nie wszystkie produkcje w ktorych wystąpił otrzymały 1 gwiazdke(np. Przygoda na Dzikim Zachodzie otrzymała 9 gwiazdek dzięki roli Juliusa Carry oraz Billy'ego Drago). Każdy ma prawo do swojego zdania. Mnie Campbell nie przekonuje jako aktor. Jego powtarzająca się niemal w każdym filmie maniera aktorska, przerysowania mimika która nie zawsze jest stosowna do sytuacji. Musi być jakiś powód dla którego nie zrobił oszałamiającej kariery w Hollywood mimo protekcji dość dobrego reżysera Sama Raimiego(który jest jego bliskim przyjacielem z dzieciństwa). Po drugie denerwują mnie jego idiotyczne wypowiedzi w internecie. Krytykuje kino superbohaterskie a sam aż zacierał ręce gdy dostał pseudo rólkę w świetnym filmie Doctor Strange 2 in The Multiverse of Madness ( oczywiście po znajomości bo Raimi go wyreżyserował).

Kitty4444

Nie zmienia to jednak faktu, że np. wiele spośród wczesnych shortów z jego filmografii nie jest nawet dostępnych w internecie, więc nie ma szansy, żebyś mogła je widzieć, więc takie wystawianie jedynek jedna za drugą jest co najmniej bezpodstawne. I skoro go nie lubisz, czemu oglądasz z nim filmy/seriale albo śledzisz jego wypowiedzi w internecie? Ja, jeśli irytuje mnie jakiś aktor, to po prostu unikam jego filmów, i mam święty spokój, i nie muszę się żalić w internecie.

dorotagniedziejko1998

Napisałam jasno i wyraźnie dlaczego je obejrzałam. Należy czytać ze zrozumieniem. A co do żalenia się w internecie : tak doświadczony użytkownik tego portalu jak Ty powinien doskonale wiedzieć doskonale do czego służy ta strona. Do wystawienia ocen, do wyrażania swojego zdania( nie zawsze pozytywnego). Każdy ma do tego prawo. A co do Super-8 shorts : można zamówić w internecie jak się dobrze poszuka ( w języku angielskim). Mój znajomy tak zrobił i ma wszystkie filmy z jego udzialem( pisalam już dlaczego).

Kitty4444

Czy wszystkie, to polemizowałabym (nawet na stronie Super8shorts.com jest mowa, że wszystkich jeszcze nie mają), ale czy tobie naprawdę chce się marnować czas, żeby oglądać je tylko po to, by wystawić im najniższą notę? Nie masz do oglądania czegoś, z aktorami, których faktycznie lubisz? Jeśli ktoś cię irytuje, to po co się męczyć? A to, że ktoś ci coś polecił, to wcale nie znaczy, że musisz to oglądać :P 

dorotagniedziejko1998

I już więcej nie zamierzam tego oglądać. Zamknęłam już ten rozdział. Ale mam prawo do swojej opinii. Nawet negatywnej.

Kitty4444

Jesli chodzi o Ash J Williams to nie masz

Kitty4444

to obejrzyj 6 sezon 7 odcinek x-files. Tam gra inna postac. Dobry aktor

rethhh

Widziałam już dawno. Dla mnie szału nie ma. Po prostu go nie trawie. To moja opinia

Kitty4444

Typowy aktor klasy B.
Maniera kina podwórkowego.
Aktor jednej roli i do tego wyszczekany jak nie wiem co