Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

w miare upływu czasu coraz piekniejszy.....

"W tej branży jest cała masa nierealnie myślących skurwieli.
Przekonanych, że ich dupa zestarzeje się tak jak wino.
Jeśli myślisz, że skwaśnieje, to dobrze myślisz.
Jeśli myślisz, że z wiekiem szlachetnieje - źle myślisz."<pulp fiction>

A Bruce jest tylko wyjatkiem potwierdzajacym regułe:)

diehard_2

"A Bruce jest tylko wyjatkiem potwierdzajacym regułe:)"

A Ty niestety nie...

Motorcycle_Boy

hhmmmyyy......a tego to ty niestety nie wiesz i sie nie dowiesz.....ale jesli mowissz tak omnie to znaczy ze tobie tez wiele brakuje:P jests prawie jak wojek jozek mistrz cietej riposty....idz sobie pobiegaj

Motorcycle_Boy

Jestes prawie jak wojek jozek mistrz cietej riposty:/;p

diehard_2

"...idz sobie pobiegaj"

Dzieki za rade. Pewnie skorzystam...

Motorcycle_Boy

chyba ktoś tu ma jakies kompleksy....i atakuje wszystkie fanki aktorow którzy są przystojni... choc moze nie koniecznie "fanki" - wystarczy napisac ze uwazasz jakiegos aktora za przystojnego i juz mozna zostac nazwaną "blacharą" - co ma jedno do drugiego?? nie wiem..osoba która to wymysliła zapewne wie, ale nie powie... :P

diehard_2

Chryste...oceniajmy aktorów za grę i kunszt, a nie za urodę. Robi się tu jakieś dziwne zbiorowisko niedojrzałych, piszczących nastolatek.
Jeśli mamy rozmawiać merytorycznie - Pana Willis'a nie lubię, choć rzeczywiście w "Szóstym zmyśle" zrobił na mnie bardzo, bardzo pozytywne wrażenie. Szkoda, że tylko ten jeden raz.

Marika

przecież nikt go nie ocenia "za wygląd"... a jeśli nawet ocenia, to i tak nie koniecznie robi to osoba, która napisze, że jest przystojny. Tobie żaden aktor czy aktorka się nie podoba z wyglądu?? nie lubisz żadnego aktora, który jest "średni"?? Czy to, że napiszę teraz "Willis jest przystojny - podoba mi się" oznacza, że jestem "piszczącą niedojrzałą nastolatką"?? Chyba nie koniecznie... Natomiast szalenie "dojrzałe" jest stwierdzenie, że wszystkie dziewczyny, którym podoba się jakiś aktor to idiotki, niedojrzałe itd... :/

014

hmyy....nie wiedzialam ze moj koment wywola burze w szklance wody:) Bruce Willis wcale nie jest przystojny,tak lepiej?? nie nie jest przystojny ale pociagajacy:D imoge byc "piszczaca niedojrzala nastolatka" ale uwarzam że Bruce jest jednym z lepszych aktorów, a ogladanie filmow w ktorych ON gra to sama przyjemnosc:) niektorzy lubia Deepa,inni Hopkinsa czy Cruisa i nikt za to na nich nie krzyczy:((((

diehard_2

Zgadzam się z tym, że czym jast starszy to jest przystojniejszy.
Ale aktorem jest też jest świetnym, trzeba zwróci uwagę na to że on w latach 90-tych był gwiazdą kina akcji, i gra nadal w filmach które trafiają do kin. Inne gwiazdy kina akcji z lat 90-tych grają mniej.
Na przykład Van Damme on już jest zabytkiem, gra mało, kiedyś też go lubiłam i oglądałam z nim każdy film, a teraz już nie.

Anda00

"przecież nikt go nie ocenia "za wygląd"..."

Niby nikt ale co drugi post zaczyna sie od słów:"ale piekny", "ale przystojny", "boski"...

Zresztą post powyzej, pierwsze zdanie: "Zgadzam się z tym, że czym jast starszy to jest przystojniejszy".

A co do moich kompleksów. Nawet jeśli jakieś mam to zapewniam Cie ze nie dotyczą one mojego wyglądu :)