Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 792 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Kocham go za każdą, nawet najbardziej żenującą kreację aktorską.
Moj ideał mężczyzny!

użytkownik usunięty
piernikzmarmolada

podpisuję się ręką, nogą i zębem trzonowym.

użytkownik usunięty

Pod względem "fajności" aktor numer 1, zgadzam się !

użytkownik usunięty

jest po rpostu zabójczo przystojny (a przynajmniej był, jak miał włosy)

piernikzmarmolada

Krótkie nogi, nalany tułów i przygłupawa gęba. Oto krótka charakterystyka tej otyłej małpiatki.

Może podobać się tylko najprymitywniejszym dziewczynom. Takim co mieszkają w blokach i wożą się z dresiarzami.

Motorcycle_Boy

Z kąt się biorą tacy ludzie jak poprzednik na gurze. Skrytykował wszystkich od aktora po wszystkie dziewczyny, które coś szepnęły.

BEZ PODSTAWNA KRYTYKA A TWOJA TAKA JEST – CHARAKTERYZUJE LUDZI O SŁABYM PODŁOŻU PSYCHOLOGICZNYM. KRYTYKUJ INNYCH A JEGO SAMEGO NA NIEWIELE STAĆ – W TEN SPOSÓB POPRAWIA SOBIE SAMOPOCZUCIE. OBRAZIŁ INNYCH I POCZUŁ SIĘ LEPIEJ:///

JimCarreyy

Hah, ale teraz może obrazić także ciebie ( twój analfabetyzm )

Taka mała rada - jak odpowiadasz na komentarz, to zanim naciśniesz wyślij popatrz czy przypadkiem tekst nie jest cały czerwony.

A Bruce jest dobrym aktorem - tyle powiem ;)

monstar

Cały czerwony tylko gdzie? Jeden błąd i jedna zjedzona literka. I co...

Ludzie zamiast wyrażać swoje poglądy, pogadać o filmie to wpadają tu, po krytykować innych, aż się czytać postów nie chce.

JimCarreyy

Trzy błędy.
Wróć do szkoły i się trochę doucz, bo za cienki jesteś dla mnie i mojego mózgu.

Motorcycle_Boy

Nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy wami...

Motorcycle_Boy

Bruce jest dobrym aktorem, a to że gra głównie w filmach akcji i z tych ról jest głownie znany sprawia, że ludzie mają go za głupka, który zna tylko jedną sztuczkę. Pomimo, że wciela się w role twardzieli z twarzy jest sympatycznym gościem.

piernikzmarmolada

Bruce jest świetnym aktorem, w każdej roli jak go uwielbiam
Też uważam że jest bardzo seksowny i przystojny,

Anda00

Prosta dziewczyna jesteś po prostu. Bo niby jak inaczej wytłumaczyć pociąg do owłosionego goryla? Z drugiej strony nie twoja wina, że cie mama nie nauczyła ogłady.

To pewnie ma też związek z genetyką. Podczas gdy moi przodkowie budowali domy z kamienia, twoi nadal siedzieli w jaskiniach, a kobiety musiały wiązać się z napakowanymi cymbałami pokroju Willisa, bo tylko tacy zapewniali obronę przed dzikimi zwierzakami :)
No cóż, dzielą nas tysiące lat ewolucji. Prawdopodobnie mieszkasz w bloku, co odpowiada mieszkaniu w jaskini. Zawsze będą takie dysproporcje. Inteligentni zachwycają się kunsztem aktorskim Paula Newmana, a ci z niskim IQ oglądają Szklaną Pułapkę i żrą popcorn:)

Motorcycle_Boy

Inteligentni ludzie nie chwalą się inteligencją. Inteligentni ludzie rozumieją, że każdy ma inny gust i to tolerują. BTW Bruce Willis jest uważany za jednego z najprzystojniejszych, więc to twoja opinia należy do marginesu, a takowym ludzie inteligentni się nie przejmują. Inteligentni ludzie także odróżniają kino ambitne od kina akcji, czysto rozrywkowego. Inteligentni ludzie znają pojęcie słowa ogłada.

Krótko mówiąc ty inteligentna nie jesteś.

użytkownik usunięty
Shigurui

Drogi Motocyklisto, ja bardzo cenię sobie Paula Newmana, ale jak zapewne nie zauważyłeś, ten post ma mówić nie o talencie aktora, lecz o tego że podoba się kobiecie. Paul był wybinty, podobnie jak wielu innych, ale akurat Bruce podoba mi się z wyglądu i nie wiem, czy to oznaka braku inteligencji, że ten a nie tamten pan fizycznie wydaje się atrakcyjny. Zapewne uznałbyś mnie za istotę na Twoim poziomie gdyby podobały mi się metroseksualne pomniki? To cię zdziwię, bo akurat tak się składa, że za ideał faceta (z wyglądu) uważam również Humphreya Bogarta oraz Jamesa Deana. I co, zatkało kakao?

Bruce Willis to męski odpowiednik spalonej solarką lampucery z tipsami, noszącej białe kozaczki i różową miniówę. Koleś jest po prostu prymitywny z samej gęby.

użytkownik usunięty
Motorcycle_Boy

Motorcycle_Boy co ty pitolisz. Bruce jest zajebistym aktorem, uwielbiam go i choć jestem facetem to muszę stwierdzić że jest bardzo przystojny, nie jeden chciał by wglądać tak jak on. Więc tobie polecam udać się najprędzej do lekarza. A i prymitywny to jesteś ty.

P.S. Ale i tak najlepszy jest Jason Statham :D

użytkownik usunięty
Motorcycle_Boy

Motorcycle, absolutnie się nie zgadzam. Bruce nie jest samcem galerianki. Nie wiem co w nim widzisz prymitywnego. To że nie jest wydepilowany? Właśnie takie wydepilowane metroseksualne straszaki są odpowiednikiem paniusi. Facet ani nie jest mięśniakiem, ani nie jest wysmarowany samoopalaczem, nie ma "gęby kartofla", nie używa jednej miny przez cały film.... Pasuje do Twego opisu jak pięść do nosa.
Samcem galerianki mógłby zostać Daniel Craig, Wentworth Miller czy Vin Diesel. Ewentualnie Patison.

piernikzmarmolada

boski! Swiietny aktor!

piernikzmarmolada

Panowie, nie rzucajcie się. Teraz ideałem dziewczyn są pijące piwo wraki - policjanci z filmów sensacyjnych którzy po przyjęciu serii z AK-74 zapalają papierosa i wrzucają zapalniczkę na rozlaną benzynę.
Oczywiście do idoli dziewczyn zaliczają się pedałki a'la Piotr Kupicha.
Czyli od skrajności do skrajności.

Pomimo to nadal Bruce Willis to jeden z moich ulubionych aktorów.

piernikzmarmolada

Bruce jest świetny potrafi się wcielić w każdą postać, zobaczyłam go pierwszy raz w filmie 5 element jako dziecko, oglądałam z nim wile filmów, chodziłam do wypożyczalni po filmy w których on gra jest porostu świetny i trzeba go cenić za grę aktorską. Gdybym mogła najchętniej zagrała bym w jakimś filmie z nim to było zawsze moim marzeniem.