Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 792 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Johny Depp jest bardziej przystojny i bardziej wole jego filmy niz Willisa :)

bbarbasia

Popieram Johnny Depp jest przystojniejszy, ale do Willisa nie mam zastrzeżeń.

anetaa5

Jak dla mnie to są dwa różne typy mężczyzn i jakoś nie mogę ich porównywać...w każdym razie Bruce jak wino czym starszy tym lepszy:)

bbarbasia

Jak widzę takie komentarze to mi się nóż otwiera w kieszeni. Widzę, że bardzo obiektywnie oceniacie aktorów :/ Idąc tropem waszego rozumowania taki Sean Patrick Flanery jest dużo lepszym aktorem od Marlona Brando. No litości. Choć nie powiem, że źle mi się patrzy na Deppa i Willisa ;)

Pozdrawiam.

bbarbasia

Willis i jeszcze raz Willis!!! Depp to dla mnie taka gwiazdka... Bruce trwale wpisał się do historii kina> Zobaczcie Die hard 4.0 TO JEST SZTUKA NA MIARE KRÓLA KINA!!!!

bbarbasia

A ja wolę musicale Andrew Lloyd Webbera od wierszy Wisławy Szymborskiej i jazdę windą na 10 piętro niż rzut żółwiem na odległość, czyli co ma piernik do wiatraka?

Filo_20

rzut żółwiem na odległość :ooo
przerazilam sie.
;)

bbarbasia

"Johny Depp jest bardziej przystojny i bardziej wole jego filmy niz Willisa :)" Tragiczny temat ! takie powinny byc kasowane.Wychodzi na to ze ty oceniasz gre aktorow po tym jak wyglondają??Bo on jest ladniejszy to ja gom bardzom koffam bo jest taki sweet i nice i ma piekne oczka!Głupota ludzka nie zna granic.......

bbarbasia

Co to za temat?
Porabane nastolatki....... Coraz bardziej obrzydzaja mi tego Deppa

exelero

Ale Bruce jest zdecydowanie lepszym aktorem i nie porownujcie go do tego deppa !!!

Misieq_krk_skate

Myślę, że do oceny, który jest leprzy mają tylko ci, którzy obejrzeli wszystkie filmy i Johnny'ego i Bruce'a. Bo ci, którzy oceniają w ciemno mogą się nieźle sparzyć...

bbarbasia

o Boże...co to za temat??? za dużo tego "Bravo" czytasz chyba...to nie jest jakiś pieprzony ranking Playboy'a;/ widze że dużo osób na forum ocenia tylko wygląd,ubiór(nie mówie,że to sie nie liczy;)) ,a nie grę aktora,to jak wczuwa się w rolę itd. I w ogóle jak można porównać tych dwóch aktorów??rozumiem Johnny Depp-Orlando Bloom, Elijah Wood czy inne bożyszcza nastolatek...ale Johnny Depp i Bruce Willis , ktoremu Depp (jeśli chodzi o talent i dorobek filmowy)nawet do pięt nie dorasta??śmiech na sali;)no szanujmy się ludzie;)i nie dodawajcie już tak zrypanych tematów;)pzdr

bbarbasia

jesli chodzi o dorobek aktorski to depp jest młodszy os willisa, wiec nie dziw sie że depp zagrał w mniejszej ilosci filmów, a co do talentu to ja willisa kojarze tylko z takich filmow akcji jak np. szklana pułapka,szakal. Natomiast depp(dla mnie jeden ze zdolniejszych aktorów) otrafi wcielic się w przerózne role, poczynając od komedii (benny&joon,piraci z karaibow)i horrorów(sleepy hollow), kończac na obyczajowych(co gryzie gilberta...)thillerach(from hell, dziewiąte wrota)i filmach akcji( desperado 2, donnie brasco)- to sie nazywa talent aktorski

a co do pytania to tez wole deppa i jego filmy, bo willis jest strasznie przereklamowany i wogóle

lawa_3

Kojarzysz Willisa tylko z filmów akcji,bo tylko takie pewnie widziałaś.A Bruce udowodnił już dawno temu,że też potrafi wcielić się w różne role.Owszem,filmów akcji było może najwięcej i zawsze gra w nich świetnie(Die hard,16 przecznic,Ostatni skaut),ale wg mnie jego życiowe role to "12 małp" oraz "Szósty zmysł",a to są już thrillery(radzę obejrzeć).Zresztą na jego koncie można znależć wiele zabawnych komedii("Na wariackich papierach","Hudson Hawk","Jak ugryżć 10 milionów").Mogę wymieniać bez końca,ale tobie i tak nic nie udowodnię,bo widzę,że jesteś fanką Depp'a,a wg ciebie to on jest najlepszy i ma największy talent,no cóż.Jednak najpierw radzę ci zobaczyć trochę więcej filmów z Brucem Willisem,a dopiero póżniej oceniać jego talent aktorski,bo nie tylko Depp potrafi wcielać się w różne role.Poza tym,dlaczego uważasz,iż jest przereklamowany??

katie03

mylisz sie myśląc, że widzialam malo filmów z willisem i pewnie myslisz, że jestem slepo zauroczona deppem, że nie dopuszczam do siebie myśli iż istnieje lepszy aktor od niego- jednak staram się byc obiektywna co do mojej oceny i według mnie willisowi trudno dorownac co do gry deppowi( ale to moje zdanie). i przyznaje że istnieja aktorzy lepsi do deppa czy willisa zdecydowanie!

lawa_3

Szanuję twoje zdanie.Moje jest takie,że to Bruce przewyzsza umiejętnościami Depp'a.No cóż.Mozna się tak sprzeczać bez konca,ale to nic nie da,bo każdy ma swoje zdanie.Co do tego,że są lepsi aktorzy od Willisa i Depp'a,tak zgodzę się,dla mnie to Al Pacino czy Robert De Niro.pzdr

bbarbasia

Kobieto pisząc takie teksty po prostu zaniżasz średnią krajową inteligencji. Boże! Czy Ty czytasz to, co piszesz? Owszem aktor musi się jakoś prezentować, ale to nie jest tak, że Deep zagrał np. w Piratach za ładne oczy. Obaj są dobrymi aktorami, ale trochę innego formatu. W ogóle wystarczy obejrzeć takie filmy jak np. Osaczony, Szklana pułapka czy Szósty zmysł itd;Bruce jest świetnym aktorem i umie wczuć się w role i oddać bohaterowi wiarygodność.

sienkiewicz057

Nareszcie na forum ktoś,kto zna się na rzeczy;)Brawo:)I tak jak już mówiłam,takie tematy typu :"Oh jejku jaki on jest sweet i przystojny" to naprawde świadczą tylko o stopniu inteligencji(lub jej braku) osoby,która je zakłada.Ludzie nauczmy się oceniać aktorów lub aktorki po grze jaką prezentują i umiejętnościach,a nie tylko i wyłącznie po wyglądzie.peace

katie03

chyba wasze oczęta nie dostrzegły tego, iż ani razu nie wspomnialam na tym forum o wyglądzie albo pieknych oczetach z piratów...! porównuje wyłącznie gre aktorska, a czy ktos mi sie podoba czy tez nie to moja indywidualna sprawa! widze, że zabrakło wam argumentów i dlatego wyjechaliscie z tymi piratami! śmieszne...

lawa_3

Spokojnie:)Po co te nerwy od razu? Te dygresje(przynajmniej moje)były do autora tematu i do innych użytkowników zakładających podobne,a nie do ciebie:)ja nie wyjeżdżam z żadnymi piratami...

katie03

sPOKO!chodziło mi raczej o to że dużo użytkowniczek filmwebu jest dość dziwnie nastawiona do fanek deppa, bo gdy tylko sie o nim wspomni zaraz myślą,że jest sie kolejną fanką jacka sparrowa a nie johnnego deppa, co w moim przypadku jest bledne, bo istnieje wiele fanek które prócz piratów dostrzegają inne walory tego aktora!

lawa_3

ja nie jestem dziwnie nastawiona:)a inni,którzy tak robią nie szanują po prostu cudzych upodobań:)chociaż przyznam się,że nie dostrzegam wszystkich walorów Depp'a,ale to tylko ja;)pzdr

bbarbasia

The Bravo Pokolenie czyli jak jednym prostym zdaniem z uśmieszkiem na końcu wkurzyć i rozgrzać lepiej niż ruski piec w zimie grupę ludzi zachowujących w tym chorym świecie resztki rozumu. Droga koleżanko. Przestań czytać badziewia typu Bravo bo mózg ci się lasuje przez co jestem przerażony własną wizją przyszłości świata. Tak dla twojej wiadomości przez pocałunek nie da się zajść w ciążę, świat nie ma kształtu banana, różowe blogi o pustaku Dodzie Elektrodzie wcale nie są " cool ", a wypisywanie bzdur na forach internetowych wbrew twojemu przekonaniu jednak jest trollingiem. DO CAŁEJ RESZTY : Gejem i Bi co prawda nie jestem ale moge powiedzieć że Bruce Willis jest bardzo przystojnym facetem i wielu w jego wieku chciałoby tak wyglądać. A jego gra aktorska???? Genialna. Facet naprawdę potrafi wczuć się w rolę, szczególnie w serii Die Hard. ( Wiadomo. John McClane to jego alter ego :)))

Hannibal_Lecter_4

Zgadzam się z Tobą:)Takie czasopisma typu "Bravo" przejeły kontrolę nad umysłami wielu nastolatków...przez co jak to swierdziłeś "mózg się lansuje":))Po kilku latach czytania takiego badziewia poziom inteligencji gwałtownie spada,a głupota rośnie.Także wizja tego świata nie jest zbyt ciekawa.Co do Willisa zgodzę się,że jest przystojny,jednak ważne jest to,że jest UTALENTOWANY:)W końcu dzięki urodzie nie wspiął się tak wysoko i nie zdobył sławy,a dzięki umiejętnościom jakie prezentuje.

p.s.John McClane wymiata;))

katie03

Mam nadzieje, że to ostatnie zdanie to nie miala byc aluzja do deppa? bo jezeli tak to powinnac dokladnie prześledzic jego filmografie, a szczególnie początki gdzie mozna zauwazyc że jego pierwszym filmem ktory przyniosl mu sławe byl edard nożycoreki!( wiec nie wiem czy zdobyl popularnosc tym jak sie prezentowal:-)

lawa_3

Nie nie:)Żadna aluzja:)Gdybym nie prześledziła filmografii Depp'a nie miałabym czego szukać na tym forum:)Poza tym uważam,że "Edward nozycoręki" to niezly film jak na Johnny'ego wg mnie;)

katie03

Sory to ostatnie moje zdanie to troche nie po polsku wyszło;))