Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 746 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Myśle że,Bruce Willis powinien zrezygnować ze swoich najczęstrzych ról ... czyli twardy glina doświadczony przez los ... ma juz 50 dych na karku i jesli ma zamiar dalej grać to music sobie wyznaczyć nowe wyzwania ...

Svift

Nie zgadzam sie. Jak sie ktoś trzyma to po co ma rezygnowac. Fakt, ze to aktor ktory gra głownie w roli twardziela ale po co ma rezygnowac skoro jeszcze moze. Niech robi to najdluzej jak sie da. Pozdro.

użytkownik usunięty
Svift

Nie zawsze gra twardego glinę...W "Szakalu", "Jak ugryźć 10 milionów" i ""Jak ugryźć 10 milionów2" grał płatnego morderce i złodzieja...Jednak rola twardziela najbardziej mu pasi...Ma wszystko co potrzebne takiemu aktorowi...Pozdro

Svift

Ja również się z tym nie zgadzam.Bo niby czemu miałby nie grać?Jeszcze ma na tyle sił fizycznych i psychicznych,że takie role może grać nadal.Pozdro.Zapraszam na mojego bloga

Svift

Nie rozumiem dlaczego ma rezygnować. 50 lat dla dbającego o siebie faceta to nie jest dużo, a on wygląda o wiele lepiej niz niejeden 25 latek.
Jest bardzo atrakcyjny i nie mam na mysli tylko samego wyglądu zewnętrznego ale cały jego sposób bycia. Ma dużo energii i to widać. Często widzę młodych kolesiów zaniedbanych, sflaczałych i znudzonych życiem - mogą się uczyć od niego...