Bruce WillisI

Walter Bruce Willis

8,0
95 792 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruce Willis

Dlaczego nie został ani razu nominowany do Oscara?

użytkownik usunięty
dominik_08

może dlatego że gra głównie w niezbyt ambitnych filmach? poza pulp fiction i szóstym zmysłem w innej roli go nie widze ;]

A nie zapomniałeś przypadkiem o "12 małp"?

dominik_08

może dlatego że nie grał jeszcze jakiegoś upośledzonego, maniaka, z traumatycznymi przeżyciami z dzieciństwa który okazuje się być lesbijką, ale kto wie wszystko przed nim ;))))))

dominik_08

Jak dla mnie to nigdy nie stworzył super kreacji w której nie widziałbym nikogo innego a dziwo prawie wszystkie filmy z jego udziałem oceniłem bardzo wysoko . Dziwny to jest aktor oj dziwny , poprostu wiedział w czym ma grywać ale oskarowy jak dla mnie to on nie jest chociaż chyba za 12 małpiiszonów dostał statuetkę.

kuebaqbf

Pomyłka , nigdy nie dostał oscara dopiero sprawdziłem .My bad. Pieprzyć go niech dalej się chowa w szklanych pułapkach i gra surogata .

dominik_08

bo jest zwyczajnym przeciętnym aktorem jakich wielu? pozbawionym ogromnego talentu.

użytkownik usunięty
MCoOo

Bruce Willis to mój ulubiony aktor od dzieciństwa, lecz nie miał żadnej wybitnej roli. Większość jego ról to totalne przeciętniaki, w których nic nie pokazuje, ale czy można go nie lubić? Super gość.