Bruno Madinier

6,9
73 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bruno Madinier

W Kamieniach śmierci był po prostu boski!!!!!!Przystojny, opiekuńczy, czuły, romantyczny.....Cud natury!Ciekawe czy taki jest też naprawde....Ale z tym fryzjerem to sie nie zgadzam, dlugowlosy sa najlepsi...

stars1_2

Moje kochane kobiety,naprawdę podobają wam się tacy mężczyźni? Z moich obserwacji wynika,że nie...

jestem_piatym_elementem

Z twoich obserwacji....Prowadzisz jakies badania??jesteś wziętym obserwatorem??Czy tylko to co przypadkiem...?Bo wiesz "takie" obserwacje żadnego obrazu nie dają....Wiesz tak jak są różne zainteresowania, charaktery i upodobania, tak różne sa ideały faceta...Więc jeśli nie obserwujesz wnikliwie, a tylko pewną grupę,"przy okazji" to mogłes natrafić na kobiety, które zwracają uwagę na co innego...Co masz w ogóle na myśli mówiąć "tacy"...??Zreszta bez względu na to- owszem podobają się!!,po co miaabym to pisać gdyby tak nie było..?? akurat w moim środowisku, jest wiele przedstawicielek płci pieknej, ktore podzielajĄ MOJE POGLĄDY;)A tak w ogóle po jakim czasie ty odpisujesz??Tego komenta dałam juz dwa lata temu, szczerze mówiąc-nawet go nie pamiętałam...od tego czasu tyle działo, tyle spraw uległo zmianom, również, a może w szczególności ja i moje priorytetu, ale wiesz co pomimo to, ten koment jeste nadal aktualny;P

stars1_2

Fajny jest nawet bardzo ..No i na dodatek FRANCUZ!!!

stars1_2

owszem jest z niego przystojniak, no może nie powalający mnie od razu z nóg, ale jest spoko, chociaż na tym zdjęciu tutaj wygląda o wiele lepiej niż w "Kamieniach śmierci", w "Błękicie oceanu" byl młodszy więc wyglądał jeszcze bardziej interesująco. bardzo sympatyczny facet
potwierdzam z całą stanowczością, że faceci w długimi włosami (nawet znacznie dłuższymi niż ma Bruno) podobają się kobietom - nie wiem skąd te wątpliwości, to jest oczywiste!
aha i nie "na dodatek" jest Francuzem, tylko "przede wszystkim' jest Francuzem :)

stars1_2

On jest boski i koniec tematu:)