Witam!
Kiedyś, dawno temu, oglądałem film ze Spencer'em, w którym też grał taki mały chłopiec. Nie pamiętam nic więcej z tego filmu, prócz tego, iż byl chyba z innej planety i miał ze sobą takie trójkątne urządzenie. W pewnym momencie, gdzieś chyba na dzikim zachodzie, dostali jakieś mieszkanie/pokój na wynajem ale było ono strasznie zaniedbane (porwane zasłony, pełno kurzu, rupiecie, ledwo co się dało przejść). Gdy Spencer rozmawiał z właścicielem (albo z kimś tam innym, bo nie pamiętam), to ten młody chłopak, wyciągnął urządzenie i coś tam uruchomił, a apartament cały zaczął się sam oczyszczać. Z boku było tylko widać pełno wylatującego kurzu a w środku np: wszystko pobite wracało do pierwotnego stanu, składało się, zasłony wieszały i znikały dziury. Coś jakby cofanie czasu :D ale dziwnie to opisałem, nie wiem czy ktoś to pamięta. Fajny film i chciałem go znaleźć w internecie, ale niestety nie znam tytułu a w sporej liczbie filmów zagrał Bud więc..
Jeśli macie jakieś sugestie, prosiłbym o napisanie jakiejkolwiek podpowiedzi :)
dzięki z góry!
pozdrawiam!
Witam. To może być komedia Alladyn,gdzie Bud gra dzina z lampy,który spełnia życzenia chłopca.Chyba mam ten świetny gdzieś jeszcze na Vhs.
Ja pamiętam to pod tytułem 'Gruby i jego mały kosmita'. Oryginalny tytuł to chyba 'Uno sceriffo extraterrestre'.