Cameron Diaz

Cameron Michelle Diaz

7,6
32 507 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cameron Diaz

Dla mnie jest taką typową blądi z kawałów.Co ona niby ma w sobie?A do tego dochodzi brak gustu a świadczy o tym fakt iż rzuciła Jareda Leto dla Justina T.

Carol_2

Ja bardzo lubię Cameron.Ta dziewczyna ma w sobie pewien urok osobisty.Rozumiem,że jej nie lubisz i możesz to wyrazić,ale są też tacy,którzy myślą inaczej.Wydaje mi się,że Cameron rzuciła Jareda(nawet nie wiem kto kogo rzucił,to nie moje sprawy)zanim poznała Justina...Zresztą nie mieszajmy się w życie prywatne gwiazd,bo oni nie mieszają się w nasze...Co do "typowej blondi" to nie masz do końca racji.Media wykreowały jej ten wizerunek,gdyż często gra w głupiutkich komedyjkach,co nie znaczy,że ona sama taka jest.Polecam obejrzeć ''Vanilla Sky" czy "Gangi Nowego Jorku",gdzie Diaz ma trochę inny wizerunek i pokazuje więcej talentu dramatycznego niż komediowego...pozdrawiam

Ana

Bez obrazy.Kiedyś bardzo lubiłam Cameron,była nawet moją ulubioną aktorką ale kiedy dowiedziałam się ,że marzy o tym aby razem z Justinem zagrać w filmie to było dla mnie lekkie przegięcie.Najpierw Jennifer Lopez z Benem potem Jonny Depp z Vanessą a teraz oni.A poza tym bardziej poświęciła się swojemu zwiąskowi i temu czy wystarczająco dużo się o niej mówi niż aktorstwu co robi najlepiej.

użytkownik usunięty
Carol_2

CZY WY ZNACIE POLSZCZYZNĘ??? to jest skandal!!! blĄdi... zwiąSek.... WSTYD!!!! A Cameron jest bardzo sympatyczną aktorką=)
posdrafiam was szczeże i goronco

użytkownik usunięty

Cameron to najgłupszy człowiek na świecie, nie dość, że brzydka to jeszcze żałosna

użytkownik usunięty

no to niezle masz na chacie. jak ona jest brzydka to ty jestes gejem, a jak jestes dziewczyna to znaczy ze jej zazdroscisz wygladu

Carol_2

Cameron to NAJPIĘKNIEJSZA kobita świta. Jezd poprostu ZAJEBISTA
:-)