Dla mnie jest taką typową blądi z kawałów.Co ona niby ma w sobie?A do tego dochodzi brak gustu a świadczy o tym fakt iż rzuciła Jareda Leto dla Justina T.
Ja bardzo lubię Cameron.Ta dziewczyna ma w sobie pewien urok osobisty.Rozumiem,że jej nie lubisz i możesz to wyrazić,ale są też tacy,którzy myślą inaczej.Wydaje mi się,że Cameron rzuciła Jareda(nawet nie wiem kto kogo rzucił,to nie moje sprawy)zanim poznała Justina...Zresztą nie mieszajmy się w życie prywatne gwiazd,bo oni nie mieszają się w nasze...Co do "typowej blondi" to nie masz do końca racji.Media wykreowały jej ten wizerunek,gdyż często gra w głupiutkich komedyjkach,co nie znaczy,że ona sama taka jest.Polecam obejrzeć ''Vanilla Sky" czy "Gangi Nowego Jorku",gdzie Diaz ma trochę inny wizerunek i pokazuje więcej talentu dramatycznego niż komediowego...pozdrawiam
Bez obrazy.Kiedyś bardzo lubiłam Cameron,była nawet moją ulubioną aktorką ale kiedy dowiedziałam się ,że marzy o tym aby razem z Justinem zagrać w filmie to było dla mnie lekkie przegięcie.Najpierw Jennifer Lopez z Benem potem Jonny Depp z Vanessą a teraz oni.A poza tym bardziej poświęciła się swojemu zwiąskowi i temu czy wystarczająco dużo się o niej mówi niż aktorstwu co robi najlepiej.
CZY WY ZNACIE POLSZCZYZNĘ??? to jest skandal!!! blĄdi... zwiąSek.... WSTYD!!!! A Cameron jest bardzo sympatyczną aktorką=)
posdrafiam was szczeże i goronco
Cameron to najgłupszy człowiek na świecie, nie dość, że brzydka to jeszcze żałosna
no to niezle masz na chacie. jak ona jest brzydka to ty jestes gejem, a jak jestes dziewczyna to znaczy ze jej zazdroscisz wygladu