Może jest ładna, ale gra beznadziejnie...... Naprawdę udaje "słodką idiotkę". To niesmaczne...
W Vanilla sky chyba zle nie wypadla :P Ma potencjał. To widać w niektórych filmach. Moze doczeka się jeszcze roli swojego życia ;)
A ja uważam zupełnie odwrotnie. Z urody przeciętna, ale ma niedoceniony talent dramatyczny ("Gangi Nowego Jorku") i komediowy
9'mój chłopak się żeni").
Ma ładną buźke i jest na topie i filmy z jej udziałem przynoszą zyski... Jednak aktorka z niej nienajlepsza... Ja ją najbardziej cenie za dubbing do Shreka;]
Ja uważam ją za ładną i utalentowaną. A dzięki rolom w "Vanilla Sky" i "Gangi Nowego Jorku" otarła się o nominacje do Oscara.
Ma talent i to duży !!! tylko się wydaje że to słodka idiotka bo najpopularniejsze role to te w "Aniołkach Charliego" "Masce" i komediach a w "Być jak John Malkovich" była wspaniała !!!! miała już conajmniej 3 wspaniałe role i ani jednej nominacji od Oscara ;/
Aha a Akademia też jest jakaś dziwna bo po tym co Cameron pokazała w "Vanilla Sky" i "Być jak John Malkovich" Akademia mogła jej dać nominacje za "Gangi Nowego Jorku" a tu NIC !!! Paltrow za jedną dobrą role od razu Oscara dostała ;/
Moim zdaniem ta rola Paltrow wcale nie była dobra i nie pojmuję, jak można było jej za nią dać nawet nominację...
Paltrow miała bardzo mocną konukrencj !!! Fernanda Montenegro, Cate Blanchet, Emily Watrson, Meryl Streep.......... moge spokojnie powiedzieć że wrzystkie konkurentki były od niej lepsze.....
Zgadzam się w całej rozciągłości, ze szczególnym wskazaniem na Cate Blanchett oraz Emily Watson.
Akademia popełnia masę błędów, a próbując je naprawić popełnia często kolejne. Jak to miało miejsce w tym roku. Oscar dla Martina Scorsese z jeden z najmniej wybitnych filmów w jego karierze. Oby Cameron doczekała się swojej roli życia ;)
No nie wiem.... Ostatnio biorą ją zazwyczaj do komedii romantycznych a miała już 3 doskonałe role i dużo sie starała za wrzystkie 3 była wyrożniana na różnych festiwalach, nominowana do Złotego Globu a za jedną do BAFTY !!!tylko Akademia nie doceniła jej ról ;/
Moim zdaniem Cameron powinna popróbować swoich sił w kinie niezależnym. Jeśli ma ambicje, oczywiście. ;)
ona nie jest zadna slodka idiotka... to tacy debile jak ty tak mysla... ktorzy naprawde nie znaja Cammie i wcale jej nie poznaja... ja uwazam, ze ona jest swietna... ma talent komediowy... i raczej sie nie nadaje do horrorow... to tak jakby cezaremu pazurze kazano zagrac gangstera... nie da kolo rady... utarl sie jako ciapa policjant w 13 posterunku i jakby sie staral... to i tak mu sie nie uda zagrac powaznego gangstera... inna sprawa, ze ona jest aktorka komediowa... ale w siostrach byla super...
W sumie gazety też robią z niej słodką idiotke ;/ zawsze jak czytam o niej artykuł czy cos to zaczyna się "Popularna odtwórczyni ról komediowych (Aniołki Charliego, Holiday, Sposób na blondynke)... Mogliby napisać o tych ambitniejszych rolach...
Daggulka nie zgadzam się z Tobą.. Wedlug mnie Cameron to aktorka wszechstronna. Wczoraj ogladałem ''Być jak John Malkovich'' i jestem oszołomiony widziałem już z nią kilka dramatów : ''Siostry'' , '' Gangi Noweg Jorku'' czy ''Na pierwszy rzut oka'' ale tu bezapelacyjnie wygrywa. Jest poprostu rewelacyjna , bardzo ambitna i ciężka rola! Zgadzam się że jest świetna w komediach ale nie zapominajmy o jej naprawde bardzo dobrych rolach dramatycznych..
Też się dziwie czemu czemu za ''Być jak John Malkovich'' nie otrzymała nominacji do Oscara :/
A co do jej popularnych komedii.. to są to przede wszystkim hity komercyjne.. Mimo że Cameron w każdej mi się podobała to nie oszukujmy się ''Ostrożnie z dziewczynami'' czy ''Aniołki Charliego 2 '' to nie są amibtne produkcje.
Według mnie miała dużo trudniejszą rolę od Catherine Keener i jej postać była bardziej wyrazista... o grze aktorskiej nie wspomne ;p
Pazura zagrał gangstera chociażby w E=MC2 i Chłopaki nie płaczą,więc któraś tam siksa gada głupoty,pozdrawiam;)
Oczywiście , zgadzam się!
Wczoraj z kolei widziałem ''Vanilla Sky'' .. niech ktoś nie mówi że ona nie ma talentu bo grzeszy :D
Ludzie gdyby zle grala i byla slodka idiotka to by nie byla slawna, nie mialaby tyle propozycji i nie grala w filmach !
" Akademia popełnia masę błędów, a próbując je naprawić popełnia często kolejne. Jak to miało miejsce w tym roku. Oscar dla Martina Scorsese z jeden z najmniej wybitnych filmów w jego karierze. "
Dokladnie.
Przeciez to bylo zalosne.
Dac Oscara za byle co ? Dlatego tylko ze kiedys mu nie dali ? :|
Porazka !
Kiedy była nastolatka i modelką to jeździła na desce itp. to niesprawiedliwe że jak ktos jest blondynką i ma niebieskie oczy to musi to być słodka idiotka lub barbie.Ja mam właśnie taka urodę !!!
A Cameron bardzo lubie ;););) Jest ładna i fajnie gra ;););)9/10
PS. Daggulka napisała że Pazura niezagrałby gangstera.Nie zgadzam się ,a E=MC kwadrat ?