Cameron Diaz

Cameron Michelle Diaz

7,6
32 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cameron Diaz

aktorka? buhahah

użytkownik usunięty

no więc zastanawia mnie czy jej fani to tylko osoby podziwiające jej urodę (najlepiej zobaczcie ją bez makijażu to sie odkochacie)czy są tez ludzie uważający ją za dobrą aktorkę, dla mnie nie jest beznadziejna kilka filmów z nią widziałam i jak na aktorkę zarabiającą tyle kasy i będącą tak popularną to jest beznadziejna

Kiedys przeczytałem jeden ( akurat na dany temat :P ) mądry komentarz do aktorki. ,, Liczy sie jak wygląda w filmie , jak wpływa swoim wyglądem na całość działa filmowego''. Co mnie obchodzi jak Cameron Diaz wyglada bez makijażu idąc po bułki do sklepu?! Wiem jedno według mnie i dużej liczby osób na ekranie wygląda rewelacyjnie , fantastycznie komponujac sie w film. A co do jej talnetu ? Nie mam wątpliwości że go ma. Udowodniła to w ,,Gangach Nowego Jorku" , ,, Sposobie na blondynke" , ,, Męskiej Grze" czy też ,,Siostrach"
A i kase i popularnosc oraz pozycje zdobyła ot tak sobie , nie ? Co to jest pojechać do Ameryki zrobić kariere :P

Darken

wlasnie wbrew pozorom aktorkom ciezko jest zrobic kariere w Hollywood a do do Cameron Diaz talentu komediowego moga jej pozazdroscic najbardziej wybitne holywoodzkie gwiazdy wlacznie z tymi po 60 tce niektore

sparrow19

W pełni popieram :)
Zapraszam na forum filmowe www.filmowanie.fora.pl

jestem dziewczyną i nie oceniam aktorem po urodzie a mimo wszystko dałam jej 10! dla jest naprawdę dobrą aktorką godną pochwały:)

adrianne

Ja napewno nie lubie jej z powodu urody! Nie widziałam ją w bardzo wielu filmach ale np. w Holiday byla super i napewno nie jest aktorką fatalną.Sądze że jest dobra chociaz nie najlepsza. PoZdro All i zapraszam do mnie;D