Cezary Żak

7,9
22 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Żak

...za to, że wszędzie musi ciągnąć swoją żonkę, która aktorką jest bardzo kiepską. Zepsuła zupełnie chociażby Miodowe Lata. :(

Stranger

A nie miałby minusa gdyby zostawił swoja żonkę w domu a sam balował bez niej - co za głupstwa wypisujesz! Co z tego ,ze Tobie nie podoba sie jej aktorstwo? CZy to powód żeby wykreślić ją z życia społecznego?

Stranger

Ja wszystko rozumiem, wspieranie rodziny ale do cholery, żeby to jeszcze były talenty ale nie, Żakowa, Damięccy juniorzy - totalna porażka...

Stranger

Ja tez uważam,że zepsuła Miodowe Lata:/ Była Beznadziejna

SylwiA8_

Zepsuć ten serial to by było raczej ciężko.. Tak tamta Alina była lepsza, ale reszta aktorów została, grając na tym samym wysokim poziomie..

Stranger

ale pasuje do roli Solejukowej w "ranczu" i gra calkiem dobrze

mw1989

Ja też jej nie lubiłem w Miodowych Latach,ale jako Solejukowa pokazała klasę,wreszcie.

mj_rock

Za kreację w "Tajemnicy Twierdzy Szyfrów" ląduje w moich ulubionych aktorach, po Miodowych Latach (z ktróymi kojarzyłem tegoż aktora) było to miłe zaskoczenie. Już zwątpiłem w jego możliwości aktorskie. Jego kreacja była najelpszą w całym serialu.

Stranger

Gdyby nie ona to być może Miodowe Lata jeszcze by trwały.

Hitek

co ty za głupoty gadasz? gdyby nie ona.. prawda jest taka, że serial ma swoje lata i ludzie nie chcieli juz go kręcić. Głupoty gadacie.