Z łaski dostał role tramwajarza w tym dennym polsatowskim serialu i niech tam gra do końca życia. Najbardziej pasowałby jako pracownik cyrku. Ten gość do niczego ambitniejszego sie nie nadaje i to sie potwierdza , do powazniejszych produkcji nikt nie chce go zatrudniać.
"Miodowe lata" to świetny polski serial komediowy, a ten serial już dawno się skończył więc nie może już w nim grać do końca życia.
Krytyk z Ciebie z bożej łaski... Proponuję byś wrócił do oglądania Brzyduli, M jak Miłość albo Trudnych Spraw.
Denny polsatowski serial? To co dla Ciebie jest dobrym serialem? Miodowe lata są świetne, już nie robią takich seriali, niestety. Był realizowany z udziałem publiczności, więc nie było żadnych dubli czy powtórek scen, tak jak w dzisiejszych Na wspólnej czy innej szmirze.. W ML aktor musiał wykazać się prawdziwym talentem, który C. Żak niewątpliwie posiada. Ja go kocham w roli Karola, z resztą znam wieluuuu ludzi, którzy mają podobne zdanie.
Jakim talentem? Zeby grac gbura nie trzeba mieć zadnego talentu, połowa polaków takich jest. A po drugie, wszystko co polsatowskie od jakiegoś czasu jest denne i klasy B, to telewizja dla inteligętnych inaczej...
polsat emitowal tylko to, co zostalo wyrezyserowane na podstawie scenariuszu zza granicy. polecam obejrzec the honeymooners. miodowe lata to polski odpowiednik.
inteligentnych, Ty inteligęcie. jestem ciekawy jaki Ty masz wyraz twarzy. a jesli chodzi o polakow gburow to chyba mowisz o sobie prostaku. won mi stad!
To, że był kręcony w teatrze z udziełem publicznosci, to nie znaczy, ze nie było dubli.
Jak cię widzą tak cię piszą dzięciole
Jak bede aktorem to bedziesz mógł mnie oceniać, a póki co trzymaj dziób
Ale ja chcę ocenić twoją gębę, bo skoro się śmiejesz z innych to musisz wyglądać zjawiskowo. Co ma za znaczenie to, że jest aktorem? Jeżeli oceniasz go po wyglądzie to tak samo oceniasz inne osoby, niekoniecznie z branży filmowej. Skoro piszesz o dzięciole - stuknij się w swoją głowę, może zmądrzejesz choć trochę i przestaniesz trollować oraz robić z siebie idiotę na forum.
Swoją opinię opierasz tylko po obejrzeniu Miodowych lat i zdjęcia na FW i to pretenduje Cie do oceny warsztatu? Zapraszam do zapoznania się z innymi produkcjami np: tą bardziej poważną "Tajemnica twierdzy szyfrów" czy świetną komedię "Ranczo". Żak jest jednym z najlepszych polskich aktorów. Twoja opinia to bezwartościowy bełkot.
Ranczo to ten serial dla mocherów i katoli po 70-tce? Aha, to to jeszcze wieksza kompromitacja pana Zaka. jak widac do niczego ambitniejszego sie nie nadaje.
jak widać serial ten jesy dla ciebie zbyt trudny, nie rozumiesz go, tak mi przykro..., może zacznij od czegos łatwiejszego
Człowieku w jakim celu sie męczysz egzystencjonalnie co?Odpocznij np.od pisania,obserwacji,oceny,może wtedy zaczniesz patrzeć racjonalnie na wszystko.Bo poco sie tak męczyć.Pozdrawiam i powodzenia zycze.
Skoro tak uważasz.Chciałem cie poinformować,że filmweb to strona tematyczna o kinematografii także chyba jestes na niewłasciwym portalu z twoimi komentarzami.Poszukaj sobie jakiejś wiekszej strony o polityce i tam znajdz forum wtedy wszyscy cie wysłuchają,poklepią po ramieniu i jakos to bedzie;)
Dlaczego tak wiele osób daje tak skrajne oceny? Żak dla mnie nie jest wybitną osobowością, grywa w popularnych zapchajdziurach, w swoich rolach często nie jest przekonujący, na pewno są i lepsi i dużo gorsi ale jest popularnym, przeciętnym aktorem i tyle.
Musisz zrozumieć, że są ludzie, którzy uwielbiają siać zamęt, w szczególności w internecie (bo czują się anonimowi).
Wiem dobrze bo nie jestem nowiciuszem ani młokosem. Z resztą zarejestrowałem się tu aby samemu krytykować 'gwiazdeczki'. Nie mniej sądzę, że krytyka powinna być oparta na rzeczowych argumentach a nie 'lubię ją bo jest fajna' albo 'nie lubię go bo pijak'. Krytykujmy profesjonalizm a nie prywatne cechy.