Cezary Żak

7,9
22 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cezary Żak

Z łaski dostał role tramwajarza w tym dennym polsatowskim serialu i niech tam gra do końca życia. Najbardziej pasowałby jako pracownik cyrku. Ten gość do niczego ambitniejszego sie nie nadaje i to sie potwierdza , do powazniejszych produkcji nikt nie chce go zatrudniać.

"Miodowe lata" to świetny polski serial komediowy, a ten serial już dawno się skończył więc nie może już w nim grać do końca życia.

użytkownik usunięty
sebastian22221

Witam :D...nowe odcinki ŚW się pojawiły na gryzoniu.....polecam !

"Mister śląska" już ściągłem :-)

Krytyk z Ciebie z bożej łaski... Proponuję byś wrócił do oglądania Brzyduli, M jak Miłość albo Trudnych Spraw.

użytkownik usunięty
Ashardon

Sam se oglądaj te denne seriale

Denny polsatowski serial? To co dla Ciebie jest dobrym serialem? Miodowe lata są świetne, już nie robią takich seriali, niestety. Był realizowany z udziałem publiczności, więc nie było żadnych dubli czy powtórek scen, tak jak w dzisiejszych Na wspólnej czy innej szmirze.. W ML aktor musiał wykazać się prawdziwym talentem, który C. Żak niewątpliwie posiada. Ja go kocham w roli Karola, z resztą znam wieluuuu ludzi, którzy mają podobne zdanie.

użytkownik usunięty
nika_filmaniak

Jakim talentem? Zeby grac gbura nie trzeba mieć zadnego talentu, połowa polaków takich jest. A po drugie, wszystko co polsatowskie od jakiegoś czasu jest denne i klasy B, to telewizja dla inteligętnych inaczej...

Połowa Polaków to wg Ciebie tacy sami prostacy i chamy jak Ty?

użytkownik usunięty
vianne_rocher

Nie. Tacy jak Ty !

polsat emitowal tylko to, co zostalo wyrezyserowane na podstawie scenariuszu zza granicy. polecam obejrzec the honeymooners. miodowe lata to polski odpowiednik.

inteligentnych, Ty inteligęcie. jestem ciekawy jaki Ty masz wyraz twarzy. a jesli chodzi o polakow gburow to chyba mowisz o sobie prostaku. won mi stad!

mee_how333

I po co powtórnie karmisz trolla?

BartSmith

przepraszam, poprawie sie.

użytkownik usunięty
nika_filmaniak

To, że był kręcony w teatrze z udziełem publicznosci, to nie znaczy, ze nie było dubli.

Wklej na forum swoją fotkę, a też ocenimy ciebie po wyglądzie.

użytkownik usunięty
BartSmith

Jak cię widzą tak cię piszą dzięciole
Jak bede aktorem to bedziesz mógł mnie oceniać, a póki co trzymaj dziób

Ale ja chcę ocenić twoją gębę, bo skoro się śmiejesz z innych to musisz wyglądać zjawiskowo. Co ma za znaczenie to, że jest aktorem? Jeżeli oceniasz go po wyglądzie to tak samo oceniasz inne osoby, niekoniecznie z branży filmowej. Skoro piszesz o dzięciole - stuknij się w swoją głowę, może zmądrzejesz choć trochę i przestaniesz trollować oraz robić z siebie idiotę na forum.

użytkownik usunięty
BartSmith

Najpierw swoją doprowadź do porządku to bedziesz mógł ocenić inne hahahahah!

Odpowiedź na żałosnym poziomie, tak jak cały ten temat. Musisz wieść strasznie nędzny żywot.

BartSmith

"inteligętnych" :>

Ale z ciebie ynteligent. Żak gra lepiej niż Tusk w czasie kampanii wyborczej.

Marik1234

Sugerujesz, że Żak powinien wystartować w wyborach:-)?

BartSmith

W wyborach prędzej to będzie startował Solorz-Żak.

Swoją opinię opierasz tylko po obejrzeniu Miodowych lat i zdjęcia na FW i to pretenduje Cie do oceny warsztatu? Zapraszam do zapoznania się z innymi produkcjami np: tą bardziej poważną "Tajemnica twierdzy szyfrów" czy świetną komedię "Ranczo". Żak jest jednym z najlepszych polskich aktorów. Twoja opinia to bezwartościowy bełkot.

użytkownik usunięty
Aktorka

Ranczo to ten serial dla mocherów i katoli po 70-tce? Aha, to to jeszcze wieksza kompromitacja pana Zaka. jak widac do niczego ambitniejszego sie nie nadaje.

jak widać serial ten jesy dla ciebie zbyt trudny, nie rozumiesz go, tak mi przykro..., może zacznij od czegos łatwiejszego

nocna_filmweb

zamiast 'jesy' mialo byc 'jest', prostuję, bo wiem, że się doczepisz i to będzie twoja głowna broń

"czeka na nas świat"

Człowieku w jakim celu sie męczysz egzystencjonalnie co?Odpocznij np.od pisania,obserwacji,oceny,może wtedy zaczniesz patrzeć racjonalnie na wszystko.Bo poco sie tak męczyć.Pozdrawiam i powodzenia zycze.

użytkownik usunięty
Berith7777

to wszystko wina tuska i kaczynskiego i innych cweli

Skoro tak uważasz.Chciałem cie poinformować,że filmweb to strona tematyczna o kinematografii także chyba jestes na niewłasciwym portalu z twoimi komentarzami.Poszukaj sobie jakiejś wiekszej strony o polityce i tam znajdz forum wtedy wszyscy cie wysłuchają,poklepią po ramieniu i jakos to bedzie;)

użytkownik usunięty
Berith7777

nie ma niewinnych sa tylko nieslusznie oskarzeni

Ktoś powinien odłączyć ci prąd ...

Dlaczego tak wiele osób daje tak skrajne oceny? Żak dla mnie nie jest wybitną osobowością, grywa w popularnych zapchajdziurach, w swoich rolach często nie jest przekonujący, na pewno są i lepsi i dużo gorsi ale jest popularnym, przeciętnym aktorem i tyle.

dezyderyjczyk

Musisz zrozumieć, że są ludzie, którzy uwielbiają siać zamęt, w szczególności w internecie (bo czują się anonimowi).

BartSmith

Wiem dobrze bo nie jestem nowiciuszem ani młokosem. Z resztą zarejestrowałem się tu aby samemu krytykować 'gwiazdeczki'. Nie mniej sądzę, że krytyka powinna być oparta na rzeczowych argumentach a nie 'lubię ją bo jest fajna' albo 'nie lubię go bo pijak'. Krytykujmy profesjonalizm a nie prywatne cechy.

dezyderyjczyk

To jest oczywiste (przynajmniej dla mnie), jednak dla osoby niedojrzałej lub trolla jest to bez znaczenia.