Chad Michael Murray

7,1
4 799 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

W nic konkretnym nie zagrał a ma ocenę wyższą niż nie jeden aktor z większym i ciekawszym dorobkiem . . .

flamethrower

Racja, podniecają się jak gość wygląda, a nie jakim jest aktorem. Porażka, tacy ludzie powinni mieć usuwane konta!!

dawid_filmweb

mówisz tak bo jesteś chłopakiem ... a po za tym chyba jeszcze ani jednego filmu z nim nie widziałeś więc się zamkinj!!

_Anka_

Ja jestem dziewczyną i podzielam zdania poprzedników, ten aktor jest tak wywyzszany jakby byl TOmem Hanksem czy Anthonym Hopkinsem,
Chad Michael Murray nie zasluguje na tak wysojie miejsce, weźcie sie poknijcie, patrzycie jedynie na jego wygląd, nie na gre, a poza tym to nawet przystojny nie jest, spojrzcie chocby na Ewana McGregora, to jest aktor doskonały

Mona

A fani znowu się pienią ze wściekłości hehehe

May_morning

hmm powiem tak kazdy ma inny gust dla niektorych sie podoba dla niektorych nie ( chodzi mi o gre aktorska ) Piszcie sobie jak chcecie ale i tak fan nie zmieni sie w antyfana ;)

Lady_Angel

mowcie sobie co chcecie ale ja i tak bede Chada uwielbiac bo dla mnie gra swietnie a ze wam sie nie podoba to trudno.
nara

Malinka_15

a ja jestem dziewczyną i mi się ten gośc zwyglądu nie podoba ani trochę!

użytkownik usunięty
flamethrower

A ja jestem dziewczyną i mam gdzieś jak on wygląda,bo interesuje mnie jego gra aktorska a nie wygląd.Przyznaję,że jego zdolności są raczej..eee marne.Poza tym ludzie!To jest filmweb!Nazwa mówi sama za siebie!Nie oceniamy tu wyglądu,a teksty z cyklu"jaki on słodziutki","boski"itp to mnie dobijają.Co to ma wspólnego z grą?Resztę przemilczę.Pozdrawiam

Chad Michael MurraY??? A kto to w ogóle ma być?? Aktor??? Jeśli taki typek znajduje sie przed samym Samuelem L Jacksonem, czy Marlonem Brando to coś tu chyba nie tak. Nie ujmuje mu uroku, choć przystojny wg mnie to i tak dużo powiedziane, ale tu o aktorstwo chodzi, a nie o wybieg dla modeli! Chlopak niczego ambitnego w swej jakże wielkiej karierze nie zagrał (ale życze mu jak najlepiej), więc nawet nie ma czego tu oceniać. Z resztą same oceny jego wyglądu, a nie gry aktorskiej mówią za siebie. Ozdobnik, ot tyle....

elia_2

Ja widziałem z nim film, tzn kawałek bo jak patrzyłem na jego ryj to co chwilę biegłem do kibla się wybełtać

digital8

Gościa nie lubie, z wyglądu mi sie tez nie podoba, ale gra przyzwoice przynajmniej w OTH =) 7/10

oooo_

To jest WIELKI GWiazdor! Zaraz dostanie OSKARA! Wy sie nie znacie. A tak na serio to facet jest totalnie slabym aktorem i tez jestem dziewczyna i on mi sie ani troche nie podoba, zreszta uroda nie jest tutaj tak wazna! To skandal by taka miernota byla wyzej w rankingu od takich slaw jak: Ewan McGregor, Harrison Ford, Alan Rickman, Joaquin Phoenix, Kevin Costner , Robin Williams

Mona

Boże... Czemu on jest na #46 ? ._.
przecież jest tylu dobrych aktorów, chociażby Kilmer (*.* XD) który jest na 187 *powoli pnie się w górę, ale jednak...*.
przystojny on też nie jest, ma tak ynteligentny wyraz twarzy jak blokers. T.T

użytkownik usunięty
oh_eileen

Ja równiez jestem dziewczyną i nie podoba mi się on. Oglądałam z nim tylko One tree hill... Nie wypowiem się o jego grze aktorskiej, bo to nie jest serial żeby pokazać swoje możliwości... W ogóle nie wiem jak można się zachwycać tylko wyglądem...Jakbym taka była to bym słuchała Us5 (a piosenki mają beznadziejne). Chad nie zasłużył na tak wysokie miejsce...

flamethrower

no ja tez jestem dziewczyną i nie podoba mi sie ani jego wygląd (jest obleśny) ani jego "gra"(sztuczny)-to by bylo na tyle

utdkutd

ja tez jestem dziewczyna i ok, z wygladu moze byc ale aktor z niego zaden. I widzialam jakies tam filmy z jego udzialem. no ale... jakie filmy, taki aktor, a moze na odwrot??:)

flamethrower

IMPONUJĄCA FILMOGRAFIA!!! Dom woskowych ciał, z znakomitą jak zawsze Paris Hilton i Historia Kopciuszka:-))))) Luuuudzie, jeeeezu..... Rozumiem, że ta BAARDZO wysoką pozycję ma dzięki fankom jego urody. Moim zdaniem to totalne dno......

Pawelek

To prawda ze ma takie wysokie noty dzieki wygladowi z ciekawosci obejrzalam prawie wszystko co juz wyszlo z nim i co znalazlam na necie i doceniam go tylko za Dom woskowych cial i One tree hill prawda jest taka ze gral malo i czesto nie znaczace role moze gdyby dostal jakies wazniejsze role mozna bylo by przyjrzec sie jego grze aktorskiej bo jak narazie to jego filmografia nie jest wcale za ciekawa i zgadzam sie ze jest wiecej dobrych aktorow niz on ktozy sa nizej w rankingach

flamethrower

Ale to przecież zależy od tego, jak ambitna rola zostanie mu przydzielona... W tych filmach, w których go widziałem, zagrał bez zarzutu. Poprawnie. Nie widziałem błędów w jego grze aktorskiej. Jest dobra, poprawna. Talent aktora można oeniać tylko po takich rolach, które są trudne do zagrania, a on takich po prostu nie miał.

flamethrower

Ale to przecież zależy od tego, jak ambitna rola zostanie mu przydzielona... W tych filmach, w których go widziałem, zagrał bez zarzutu. Poprawnie. Nie widziałem błędów w jego grze aktorskiej. Jest dobra, poprawna. Talent aktora można oeniać tylko po takich rolach, które są trudne do zagrania, a on takich po prostu nie miał.

flamethrower

flamethrower

flamethrower

Nie powiem że jest całkowicie nieprzystojny, bo buzię ma ładną, ale nic poza tym. Facet zagrał w kilku filmach dla nastolatek pokazując przy tym tylko "jaki jestem męski", a tu takie miejsce wysokie. Widać prawdziwe aktorstwo przestaje się liczyć. To straszne.

Skylaria

nie wiem jakim cudem on znalazł się na tej liście i do tego tak wysoko.........

flamethrower

po 1. chad zagral w wielu bardzo ciekawych i ambitnych filmach.
po 2. jest bardzo utalentowany
po 3. mowicie tak bo zazdroscicie mu talentu
po 4. nie mowie tego ze wzgledu na to ze go uwielbiam
po 5. odczepcie sie od takich osób jak GWIAZDY bo im nawet tyci tyci nie dorownujecie (no ja tez).

paulina1269

podaj przykłady 'ambitnych' filmów z jego udziałem bo ja nie znam żadnego. wiele dobrych aktorów nie znajduje się w pierwszej 100 filmwebu a on tam jest (a nie powinien).

paulina1269

"House of Wax" to był dla Paris Hilton film ambitny- bo gdy popatrzymy na jej poprzednie filmy, a szczególnie na "One night....." :))))

flamethrower

Tak. Murray nie jest zbyt dobrym aktorem, ale większość dziewczyn tak się nim zachwyca z powodu wyglądu, a nie talentu, którego zdeka mu brak. No, cóż... Wg mnie idealnie nadaje się do tych głupiutkich komedyjek romantycznych tak samo jak Lindsay Lohan czy panna Duff. Razem tworzą świetny duet. A dlaczego tak wiele osób zachwyca się Olsenkami, które też nie wiedzieć dlaczego mają takie wysokie noty? Z tego samego pewnie względu. Ich 'uroda' + naiwne romantyczne komedyjki = idealność, bo dobrze do tego pasują. Ale nie są aktorkami, mówię tu też o Murray'u, wielkiego formatu, a mają takie oceny. Wszystko przez te rozwrzeszczane 13-latki, które uwielbiają takie głupoty i oglądają je non-stop, żeby się na niego napatrzeć... A potem takie fanki dają 10/10 takim.... aktorzynom...

użytkownik usunięty
California

i ja też muszę się tu wypowiedzieć. mówią, że przystojny, nom oże trochę. ale że jest dobrym aktorem??!!!?!?! to gruba przesada.. chyba fankom się oba pojęcia pomyliły..FANKOM, bo jakoś nie zauważyłam FANÓW jego aktorstwa. to samo mówi za siebie - kochają go bo jest przystojny, i dlatego uważają go za genialnego aktora.. grrr...

California

Hahaha !! Chad z Linsday Lohan i Hilry Duff tworzą trójkąt, a nie duet ;p

Apropo wieku... to Ty ile masz? 14, że mówisz, ze 13-latki są jakieś napalone na Chada xD

pozdro ;p