Który lepszy obaj mają dużo fanek i sa ładni!! ale Chad jest wredny a Brad nie:):)
ehkem, lubie Chada bardzo ale porownanie go do Bradzia to lekka przesada, jakby nie patrzac Pitt jest lepszy a przynajmniej lepiej gra w filmach i to widac odrazu . No i przede wszystkim Murray nigdy sie nie dorobi tego co on ;)
jak mozna porównywać chada do brada??????wiadomo ze chad jest lepszy i wg.mnie gra zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buhahahahahahahaha padlam (lol2) no to widac dziewczyno jak bardzo sie znasz na dobrej grze aktorskiej, załosne
a zebyś wiedział hipisie a tak wogóle to masz teksty jak moja babcia,chociaż nie.moja babcia cie przewyzsza ale ją zgnoiłam
A ZEBYŚ WIEDZIAŁ HIPISIE.SKORO WOLISZ bRATA pITTA TO PEWNIE WYGLĄDASZ JAK PÓŁ DUPY ZA KRZOKA.A ZRESZTĄ MASZ GADKE JAK MOJA BABCIA,CHOCIAŻ MOJA BABCIA MA LEPSZĄ.A IDZ SIE UMYJ
P.O.W.O.D.Z.E.N.I.A
taaa, twoj poziom inteligencji jest zabojczy, tak wogole to jestem dziewczyna no ale dla ciebie to jest za trudne do zrozumienia bo masz oczy i mozg w d***e ;] ale szkoda mi slow na tak niebywaly okaz jak ty ;]
ups..sorry alr zgnoiłam gejów po pomyliłam ich z taka k**wą.biedacy. i jeśli myślisz że ty błyskasz to niewiez jak sie mylisz.a taka z ciebie lady że mnie skręca......
ech..szkoda słów mi na ciebie
MILCZ!! DEBILKO!!MILCZ!!
Czy ty nie widzisz jak się ośmieszasz?Twój poziom inteligencji po prostu zwala z nóg! "niewiez"-co to wogóle miało być? Dobór argumentów świadczy o twoim poziomie.Nie masz nic mądrego do powiedzenia(obrażanie bezpodstawne nie jest "czymś mądrym")-milcz.
Nie powiem że Chad gra źle.Ale Chad i Brad grają zupełnie w innych filmach i nie ma co ich porównywać.Chad ma więcej filmów młodżieżowych a Brad już takie poważniejsze.Ale jako człowieka wole Chada :)
jestem za tymi co mówią, że nie można ich porównywać!!!;D ludzie!! nie kłóćcie sie o takie rzeczy a zresztą każdy ma swój typ i tyle!! ;)) jedni wolą Chada (jak ja..heheh ;*)a inni Pitta który fakt faktem jest bardziej doświadczonym aktorem i już ma wyrobioną renome w branży...to tyle!!! ;D
bez przesady..Chad wcale nie jest wredny. Poza tym Brad zdradził swoją żone! No zastanowcie sie trochę zanim cos napiszecie. Pozdrawiam ;)) CHAD JEST PRZEPIĘKNY ;**
hej jestem pierwszy raz:) Malinka masz racjie!! jestem z Toba!! i nie daj nikomu zeby Toba pomiatal!!;]ciekawe teksty piszesz <loL> hehe nio to 3maj sie i pozdrawiam a co do Chad kontra Brad Pitt sa spoko:) narqa;)
hmm uważam że nie można ich porównywać poz względem gry bo Brad jest starszy i się wyrobił.
A pod względem urody-Chadd ;**
Ten temat już był.. już się wypowiadałam i to nie raz... nie będę się powtarzać... następnym razem może przejrzy listę tematów i sprawdź czy taki już nie istnieje.. bo staje się to nudne, bo nie rozumiem czemu akurat Chada porównywać akurat do Brada.. a nie do kogoś innego :/
Pozdrowienia :)
No nie wiem czy Brad nie jest wredny.Hmmm...Kłóciłabym sie.
Ale Chad mnie wkurzyl tym ze zdradził Sophie.ONA JEST COOL!!!
Obaj mnie denerwują ale wole CHADA!
On jest jeszcze młody ale pokarze co umie.
mam migrene ;/ na jakiej podstawie mozesz mnie nazwac "ku**ą"?? znasz mnie ? wiesz co robie ? oj watpie. Wiec nie pisz takich rzeczy bo poraz kolejny pokazujesz jak plytko stoi twoja inteligencja.
mam migrene ;/ na jakiej podstawie mozesz mnie nazwac "ku**ą"?? znasz mnie ? wiesz co robie ? oj watpie. Wiec nie pisz takich rzeczy bo poraz kolejny pokazujesz jak plytko stoi twoja inteligencja.
Niby czemu wredny ?! :/ Nawet go nie znasz ... :/
Bez porównania Chad jest o niebo lepszy od Pitta !!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAA AAAA porownac chada do brada to tak jak porownac cinderella story do ojca chrzestnego. chociaz dla ciebie pewnie to pierwsze to arcydzielo kinematografii... .:D:D
a nazwij mnie pipka obrzuc mnie blotem. jak dorosniesz bedziesz sie wstydzic ze w ogole ogladalas takie filmy :P
Wydaje sie mi ze nie ma co porownywac obaj sa ladni i maja swojich fanow ja lubie obu ale nie porownuje ktory lepsz bo Chad zaczyna a Pitt ma juz duze doswiadczenie i zagral w duzo filmow Chad ma cos w sobie ze przyciaga widza i w filmach ktore ogladalam z nim to umi przekazac wyrazistosc swojej postaci to samo potrafi Pitt wiec kto wie jesli Chad bedzie mial szanse zagrac w roznych rolach i filmach wtedy bedzie mozna ich porownac ale to moje zdanie a co do waszych wulgaryzmow to wydaje sie mi ze to nie potrzebne
Hil iChad sa the best- gratuluje poziomu i inteligencji.
ulzylo ci ze powiedziales to co powiedziales? naprawde jestes teraz taki fajny. "Patrzcie, powiedzialem 'pierdol sie' i jestem najlepszy."? tylko w taki sposob umiesz bronic swoich pogladow? swietnie. naprawde, az zal dupe sciska.
"Hill i Chad sa THE " znow pozwolilas nam doznac olsnienia ;] twoja piękna polszczyzna wprost emanuje niezwykłą siłą ;] brawooooo ;]
Hill i Chad sa THE - powalasz mnie swoją inteligencją . Nie dość ze sie nie znasz na dobrej grze aktorskiej to jeszcze do tego takie słownictwo . Oj , nieładnie. Odwiedziłam twój profil i co widzę ? "nawet lubie czytać ciekawe książki." o ho ho ! ciekawa jestem jakie twoim zdaniem książki sa ciekawe ? bo ty zapewne czytasz głupiutkie książeczki dla nastolatek , bo wiem z doświadczenia , że takie jak ty za nic poważniejszego sie nie wezmą. Jestem przekonana , że nigdy nie czytałaś żadnej książki Puzo. A powiem ci jedno, to są dopiero ciekawe książki.Ale sorry sorry do kogo ja mówie, przecież pewnie dla Ciebie książka 700 stron to zadużo i nie weźmiesz jej nawet do rączki. Ciekawa jestem co robisz jak nie czytasz ksiazek ? Po co ja to wogóle mówie. Powiem Ci ze takie słownictwo na forum w niczym Ci nie pomoze. Bo to nie jest sposob na obrone swojego zdania. Chcesz bronić to broń mądrze. A najlepiej to sie wogóle nie wypowiadaj , bo sobie tylko opinie psujesz.
A tak pozatym to ja nic nie widze takiego w tym Chadzie , tak samo jak w Bradzie. Może i Brad jest dobrym aktorem , ale dla mnie jest zabardzo lalusiowaty hehe . Ale jakbym juz miala wybierac kto jest lepszy jest to oczywiste ze bedzie to Pitt. Wogóle nie wiem czemu komuś przyszło do głowy takie porównianie. To są wogóle inni aktorzy, inny styl gry. Pita mogę znieść jedynie w "Siedem" i " 12 małp" ;)
Pozdrawiam
wiem bo moja inteligencja nawet nie równa sie z twoją.lubie czytac książki i co ci do tego?jak ty nie lubisz to twój problem!a nawet jeśli czytam książki dla nastolatek.ty moż wolisz jakieś erotyczne.ja nie.jestem nastolatką a ty co masz 30 lat????????????????????jeśli ty lubisz TEGO NIEUDACZNIKA BRADA TO TWÓJ PROBLEM!!!CHAD RZĄDZI ATY ODPADASZ:}}}}}}}}}}}}}}}
NARA BĄCZKU
Zgadzam się z tobą. Brad jest stary i głupi a Chad ładny młody i ma klasę. Nie da się go porównywać do Brada.
No faktycznie twoja inteligencja sie nie równa z moją , bo do mojej to ci jeszcze dużo brakuje. I tu wiek nie ma nic do rzeczy bo ja mam np. lat 17 a nie jak mówisz 30 lat. A książek erotycznych to nie czytuje i sie w nich nie lubuje. A książki kocham , z tym że muszą one być naprawdędobre i sensowne.
"jeśli ty lubisz TEGO NIEUDACZNIKA BRADA TO TWÓJ PROBLEM!!!CHAD RZĄDZI ATY ODPADASZ:}}}}}}}}}}}}}}} NARA BĄCZKU" To naprawde dużo świadczy o twoim wysokim poziomie inteligencji. Gratuluje.
a wiesz co CIPOwiem???że mam cie w dupie i jak narazie to dla mnie jesteś nikim.albo nawet spłuczką do kibla.chociaż mój kibel ma więcej klasy od ciebie to go zgnoiłam a poziom inteligencji mam wysoki i nie porównuj mnie do ciebie bo ty go nie masz.spierdalaj "bączku"
Wiesz co ? Możesz mnie sobie mieć gdzie tylko Ci sie zechce tylko uważaj żebym Ci zabardzo nie uwierała tam . I dla Ciebie wcale nie musze być kimś wystarczy mi to, że mam własne mniemanie o sobie i sama wiem ile jest warta moja inteligencja i znam swoją wartość, do ocenienia samej siebie nie potrzebne mi inne osoby, a przeważnie takie jak ty , które nie potrafią porównywać do niczego innego jak do "spłuczki do kibla". Ale mówie Ci to już chyba po raz trzeci, to tylko doskonale odzwierciedla twoją inteligencję, nic innego. No może jeszcze trochę twoje niedowartościowanie własną osobą, bo zazwyczaj ludzie którzy mają niską samoocenę poniżają innych chociaż wiedzą, że Ci są od niej lepsi. Widać , że jesteś strasznie próżna i masz zawysokie mniemanie o sobie. Tu absolutnie nie chodzi o obrazę Ciebie, bo to nie w moim stylu, lecz o to żebyś wkońcu przejżała samą siebie i dostrzegła swoje wady , a nie tylko dostrzegasz wady innych, którzy niestety w większośći mają rację. I tu również nie odnoszę się jedynie do tego głupiego tematu, tylko chodzi mi o ogół, bo znam wielu takich ludzi jak ty, którzy są zapatrzeni w siebie i swoją "inteligencję" ( gdzie oczywiście nie przecze że jesteś inteligentna, ale to o zupełnie inną inteligencję chodzi, jeśli jesteś mądra to może zrozumiesz)
Ale się rozpisałam .. ;))
A i jeszcze twój zwrot "spierdalaj "bączku" " ... uśmiałam się jak nie wiem. Czytając to wyobraziłam sobie dziewczynę, która by mogła tak do mnie powiedzieć, szczerze jakby mi sie coś takiego przytrafiło , to wyśmiałabym taką. Ale do mnie luzie tak nie mówią, bo mnie SZANUJĄ. A ty z twoim słownictwem i zachowaniem to daleko nie zajedziesz , i nigdy nie bedziesz szanowana, jeśli ty nie poszanujesz innych. Powiem Ci, że ludzie to lubią, bo chyba raczej tego nie wiesz ...
"Łatwo siać postrach, trudniej zdobyć szcunek..."
Taka mała lekcja dla Ciebie ... chociaż ty i tak pewnie nie wyciągniesz z tego żadnych wniosków. Pozdrawiam Cie i życze ci żebyś chodź trochę wymądrzała.
NIE MASZ WYSOKIEGO POZIOMU INTELIGENCJI!! Nie kłam!! Jesteś rozwydrzoną pustą małolatą (Lady... trafnie oceniła to zjawisko na swoim blogu). "jesteś nikim.albo nawet spłuczką do kibla"-no to się popisałaś. Będę cIĘ beształ przy każdym poście by zniechęcić cie do publicznych wypowiedzi (dojrzej,zmądrzej,nabierz ogłady,poćwicz sztukę konwersjaci,naucz się gramatyki i ortografii i dopiero się udzielaj)
"wiem bo moja inteligencja nawet nie równa sie z twoją"-to nie podlega żadnej dyskusji "bączku" (ty na serio siebie nie słyszysz i nie widzisz co piszesz?.Wiesz chociaż co napisął Puzo kretynko!!Zostaw fora dla ludzi inteligentnych.
PS.CHAD RZĄDZI ATY ODPADASZ-no to nas przekonałaś.
I znowu kretynce dali prawo głosu (przez takich jak ty czasami myślę,że powinniśmy zrezygnować z demokracji).Co ty trawisz to nikogo nie obchodzi. Ty masz prawo głosu,więc inni tym bardziej. "Pierdol się"? Brawo!Chyba długo nad taką pointą myślałaś.
moim zdaniem Chada do Brada mozna bedzie porownywac gdy ten pierwszy zdobedzie wieksze doswiadczenie. Moze jego filmy nie sa za bardzo ambitne ale jak narazie przyjemnie sie oglada :o) aha i ktos tu napisal ze brad jest gorszy bo zdradzil swoja zone heh akurat w tym sa sobie rowni bo chad zdradzal sophie z jakas lasencja 18letnia (sa teraz zareczeni) tak wiec dorgie fanki chada musicie chyba wiecej o nim czytac
Według mnie Chad jest Bardzo Ładny Fajnie Gra I Wogule Osobiscie Nie Lubie Brada Takie Jest Moje Zdanie Nie Każdy Je Popiera...W Sumie Nikt Nie Może Wiedziec Czy Chad Nie Dorobi Się Tego Co Brad Bo Pitt Jest Prawie 2 Razy Starszy Od Chada...Więc Chad Mając Tyle Lat Co Pitt Teraz Moze Byc O Niebo Lepszym Aktorem Od Niego...Chad Owszem Niby Zdadził Sophie,Ale Pitt Nie Jest Lepszy Bo Teraz Zostawił Angeline Z 3 Dzieci I Potajemnie Spotyka Sie Z Byłą Zona Aniston...Więc Nie Można Potepiać Chada...A Tak Pozatym To Nigdy Nie Dowiemy Się Jak Było Naprawde...Ale I Tak O Niebo Lepszy Jest Moim Zdaniem Chad...
Według mnie Chad jest Bardzo Ładny Fajnie Gra I Wogule Osobiscie Nie Lubie Brada Takie Jest Moje Zdanie Nie Każdy Je Popiera...W Sumie Nikt Nie Może Wiedziec Czy Chad Nie Dorobi Się Tego Co Brad Bo Pitt Jest Prawie 2 Razy Starszy Od Chada...Więc Chad Mając Tyle Lat Co Pitt Teraz Moze Byc O Niebo Lepszym Aktorem Od Niego...Chad Owszem Niby Zdadził Sophie,Ale Pitt Nie Jest Lepszy Bo Teraz Zostawił Angeline Z 3 Dzieci I Potajemnie Spotyka Sie Z Byłą Zona Aniston...Więc Nie Można Potepiać Chada...A Tak Pozatym To Nigdy Nie Dowiemy Się Jak Było Naprawde...Ale I Tak O Niebo Lepszy Jest Moim Zdaniem Chad...
nie wiem czemu tak przyczepiliście się do Hil i Chad sa the best. każdy ma swój gust i innym nic do tego. ja osobiście też wolę Chada, bo jest dużo młodszy i przystojniejszy :) ok, Brad może i gra w lepszych filmach, ale ja i tak wolę te z Chadem. są bardziej w moim stylu ;)
Ja też :) Według mnie ta cała kłótnia w tym temacie jest bez sensu. Przecież każdy ma własne zdanie.
heh... jak czytam te posty to nie wiem czy sie smiac czy plakac... chyba jedno i drugie... jak mozna porownywac doswiadczonego i bardzo dobrego aktora jakim jest BRAD PITT z jakims miernym aktorem ktory zagral w jakims serialu dla nastolatek? co z tego ze Brad ma 43 lata a on niemal o polowe mniej?? to znaczy ze jest gorszy?? w tym "Czadzie" widzicie tylko jego piekna buzke i tyle dlatego Wam sie podoba, sadze ze jakby wygladal jak Ron Pearlman (nie obrazajac tego aktora)zadna by sie nim nie zainteresowala.
to płacz i śmiej sie nie musisz nam sie zwierzać...a Brad pitt_ka jest tak doświadczony jak mój lewy but
!!!!!!!!!!!!!
ech.....
szkoda gadać
brawo debilko za inteligencje :D Brad ma 43 lata zagral w tylu filmach ze Twoj mozg nie ma nawet takiej objetosci... kochaj sie dalej w tym pedalku Chadzie lol