Chad Michael Murray

7,1
4 769 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

Który lepszy obaj mają dużo fanek i sa ładni!! ale Chad jest wredny a Brad nie:):)

Aniss92

Malinka mnie rozpierdala totalnie....zachowuje sie jak zakochana gówniara hahahahah, a dla tych co nie lubią CMM to powiem tylko tyle: jeżeli ktos uważa go za beztalencie to powinien oglądnąć sobie kilka odcinków OTH...NP: sezon 3 odc 17(wszystkie momenty z Lucasem) i 19(moment w którym Lucas mówi matce o chorobie serca)

Aniss92

eeejjjjj malinka mogę cie dodać do ulubionych użytkowników

Aniss92

Hmm...Bardzo ciekawe wypowiedzi tutaj czytam. Mieliście zdaje mi się odpowiadac na pytanie,który lepszy a nie wyzywac sie:/ Pod względem wyglądu ja wybieram Chadaaaa:D:D:D przystojniaczek:D,a pod względem gry aktorskiej to chyba Brada bo jest chyba bardziej doświadczony( bo starszy i w większości filmów grał)... ale może Chad go doścignie niedługo.A poza tym moglibyście bardziej zbliżonych wiekiem i rolami aktorów wybierac i porównywac:/ Pozdrawiam

Malinka_15

TAK SAMO inni mogą lubić Brada Kretynko!!"zgnity"?Kup sobie słownik debilko!!Tekst z butem-kolejny rodzynek.Lecz się niedorozwinięta gówniaro!!

PussyCandy

Chad:)
On jest fajny...
i młodszy od Barada Pitta:)
I w ogóle przystojniejszy..
Slodzitki

Dzionga

żałosne... :/

fan_Brada_Pitta

Zalosny to jesteś ty ty śmierdząca skarpeto!!!to ze ty nie masz ulubionych aktorów to nie znaczy ze inni tez mają takie samo podejście do sprawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
a idz sie splukac

Malinka_15

Ty glupia szmato :D takie teksty to moj 5 letni brat wymawia, sory nawet lepsze ;)) myslisz ze jak mnie zwyzywasz to Ci ulzy???podnieca Cie to ?? wspolczuje :) to ze Cie mama nie kocha to nie moja wina złotko. uzywanie takich tekstow jakie zaprezentowalas tutaj na forum wrecz przemawiają o Twojej inteligiencji :)

Malinka_15

A ty poldi niby wypowiadasz się kulturalnie??
Też licz się ze słowami bo jej nie znasz...

Malinka_15

Skąd ty dobierasz takie "genialne" porównania? Po prostu kolejny rodzynek. Brawo kretynko. Osiągasz ekstremum ludzkiego debilizmu.

PussyCandy

Ja można porównywać Brada Pitta do tego aktorzyny???

Veda12

haha Ariana nie ryzykowalabym. Malinka lubi wyzywac tutaj pomimo ze ma 15 lat dopiero. hmm... :) SZKODA nerwow na bezsensowna wymiane zdan bo ona nie da sobie przetlumaczyc. jedyna jej bronia jest wyzywanie wszystkich ktorzy nie uwazaja Chada za cud natury od szmat.. .:)

psychopatka

a tak nawiasem mowiac straszna chamica i buraczyna z ciebie heh.. takiej to dac internet... ehh...

psychopatka

Dzięki za ostrzeżenie :-) Ja tam lubię od czasu do czasu pośmiać się z takich nieszczęsnych dzieci. Gdyby jeszcze ten chłoptaś był naprawdę przystojny, to bym mogła te dziewuszki zrozumieć, hehe.
Aż żal wiedzieć, że ta Malinka lubi Johnny'ego Deppa, widać, że trafiło się Johnny'emu po POTC mnóstwo takich "fanek" ;-)

psychopatka

heh psychopatka , zgadzam się z Tobą ,a Ty Ariana możesz już sie przygotować na to że będziesz spłuczką od kibla labo czymś w tym stylu ;)) hehe ;)

Ta Malinka to ma dopiero teksty ;)

Bella_Mafia

Wow, spłuczką jeszcze nie byłam :-D Czekam, czekam, może dostanę jeszcze lepsze przezwisko, hehe.

Veda12

Kaczyński musi odejść! Malinka na premiera!

Veda12

Hehe co do przezwiska to nie nie mam pojęcia , co dla naszej inteligentnej koleżanki przyjedzie do głowy, ale ja sie dowiedziałam że czytam książki erotyczne, zobaczysz rozmawiając z nią dużo się o sobie dowiesz ;))

Tylko co się dzieje z Malinką ? Czemu ona nie odpisuje ? ;)

Kate Urie - to jest wspaniały pomysł ;))

Bella_Mafia

Hehe, mogłaś się spytać, czy Malinka ma sny erotyczne z CZADEM;-)
Mi jeszcze nie raczyła odpowiedzieć, ale pewnie w końcu to zrobi, już jestem ciekawa, czego się o sobie dowiem:-D

Bella_Mafia

YyYY Dawno mnie tu nie było...A więc tak... wogule o co ta głupia kłótnia? Przecierz każdy ma swoje zdanjie a wy nie powinniście go komentować...Potem powstają glupie sprzeczki...Malinka ma poczęści racje...Tylko z tym bluzganiem mogłabys troszke przystopować...I co kogo obchodzi jak mówi czyjś brat jakie ma texty? w wieku 5 lat (oczywiście domyslałm się ze to przenośnia) To swiadczy o twoim bracie(już nawet nie pamietam kt o tym wspomniał)Noi te wasze bluzgi...BEz przesady...Wyładujcie sie w inny sposób...I nie potępiajcie wypowiedzi innych...Pozdrawiam...

anusya

anusya ja w żaden sposób nie potępiam wypowiedzi innch. Szanuje to, że Malinka ubóstwia Chada , ale niech ona uszanuje też tych którzy nie uważają go za wielkie 'coś' . Tylko wiesz ... jak toś ma odmnienne zdanie od mojego, to ja nie wyzywam kogoś od 'spłuczek do kibla' . Chyba dziewczyna nie potrafi sie inaczej obronić, i to ona tą całą kłótnie wywołała , poprostu ona chyba jest delikatnie niezrównoważona psychicznie . ;)

A czy ja kogoś tu wyzywam ? ;)) W żadnym wypadku .

Bella_Mafia

bella mafia rozumiem i podzielam twoe zdanie ....Zachowanie malinki jest moim zdaniem troche nienormalne no ale kit... i wlasnie zauwazylam ze to ona wszystko wywolala...ja osobiscie bardzo lubie chada,alwe lubie takze filmy z Alem pacino (np.zapach kobiety)Noi tych zapomniałam co grali w ,,sieci pajaka,,kolekcjoner kości,,ci muryzni oni bardzo fajnie grają i fakt ze w dobrych filmach...min oczywiscie...

Bella_Mafia

jesli ty nikogo nie wyzywasz to ja też.moze i troche przesadzam (zgoda)ale jeśli inni mnie jadą to co?

Malinka_15

Jasna czasem każdego ponosza emocje mnie tez...ale starajmy sie trzymac jezyk za zebami...i głupio nie komentowac...Bo niektory sa bardzo ale to bardzo zlosliwi w stosunku do innych i to bez podstawnie tylko dlatego ze ktos ma inne zdanie...

anusya

Ja nie jestem złośliwa w stosunku do innych dlatego ze mają inne zdanie , tylko jestem taka dla Malinki dlatego że jest bez kultury.

Malinka- uważasz ze cie wyzywam ? Niezły dowcip ;)

Bella_Mafia

no widzisz,piszesz ze jesteś jakaś tam dla mnnie bo jestem bez kultury...a nawet mnie nie znasz.moze sie tu tak i siak wypowiadam ale na co dzien taka nie jestem.tu sie wyładowuje kiedy mam zły dzień czy coś ewentualnie jak sie wkurze

Malinka_15

i musisz sie wyładowywać za tio że ktoś ma odmnienne zdanie od ciebie ?

Bella_Mafia

szczerze..to kłucicie się o du*e maryne...nastepnym razem proszę porównywac Brada do kogos rownego jemu...:| chore jest porównywac aktora ktory dopiero zaczyna swoja praca z tym co juz ja powoli konczy! Brad choc moze zagrał w wielu filmach to mnie niczym nie zachwycił...natomiast obejrzałam jeden film z udziałem Chada i czułam się wniebowzięta.. Niedługo Chad podbije świat ;D Pozdro

Aniss92

ciekawe czym on ci ten świat podbije ?

Może poprostu cie nie zachwycił Brad w żadnym filmie bo poprostu masz taki gust co do filmów, bo jeśli mi powiesz że rola Chada w Historii Kopciuszka jest zachwycająca to ja sie już chyba tutaj nie będę wypowiadać ...

Oglądałaś "Siedem" ?

Bella_Mafia

ja bardzo lubie "Cinderella Story"
nie musze sie wyładowywać ale niekiedy nerwy mi puszczają

Bella_Mafia

yyy.nie wazne czym podbije ważnne ze to zrobi...i nie zadawaj głupich pytan. Masz racje jakbys sie tu nie wypowiadała to było by znacznie lepiej i nie obrazała byc chociaż innych osób :) Pzd

Aniss92

Dobra...Już zakończmy temat...Bo się tu pozabijamy :D:D:D (przenośnia oczywiście) ja tam lubie Chada nie lubie Brada Johny Deppa ani Blooma...Ale zaraz ktoś wyskoczy że lubie takich młodzianów i nienzma sie na niczym...A wcale tak nie jest lubie także innych znanych aktorów typu : Morgan Freeman Al Pacino itepe

Aniss92

no właśnie!!przynajmniej sie stara!!u mnie ma tylko minusa za to że ZDRADZIŁ Sophie Bush
ale ogólnie to GO uwielbiam!!!!
pozdrowionka

Aniss92

heh ;)

Uśmiałam się ;)

A może lepiej by było jakbyś ty sie nie wypowiadała co ? ooo tak myślę żę to by było znacznie lepsze , bo nie wiem czy zauważyłaś ale ja tu ani razu nikogo nie wyzwałam . No powiedz użyłam tu jakiegoś wulgaryzmu lub niestosownych majacych uwłaszczyć komuś słów ? ;)Raczej nie .

Bella_Mafia

boshe skończ dziewico nieczysta........

Malinka_15

"boshe" ? Dzieciaku weś sobie do ręki słownik języka polskiego i sobie trochę poczytaj co tam jest napisane może Ci to trichę odświeży umysł.

Nietrawie jak ktoś kaleczy nasz język w taki sposób.

Bella_Mafia

Znowu się zaczyna...(??)
A zresztą,co mi tam...przynajmniej jest się z czego pośmiac.
Nawiasem mówiąc też używam "Boshe"...-->patrz przykazanie 2<--

Klaudiiia

No wiesz ja uważam że nasz język polski jest tak boagaty w różnego rodzaju wyrazy , że nie ciężko jest znaleźć słowo odpowaidające naszym emocjom .

Pośmiać ? Ja tu nie widze nic śmiesznego . Tylko czytając to odczuwam rozpacz, bide i rozczarowanie co wyrośnie z tego młodszego pokolenia, do którego , jak niektórzy twierdzą, należy prawidłowy rozwój naszego społeczeństwa. Jeśli tak ma wyglądać w przyszłości moje społeczeństwo to szczerze już sobie zaczynam współczuć...

Bella_Mafia

ciesze sie ze wiesz co to jest wspolczucie:)GRATULUJE!!naprawde:PPP hm...a z tym społeczeństwem ciekawi mnie dlaczego mówisz w liczbie mnogiej....interasujące...fajnie ze znasz wszystkich ludzi w polsce:) tego ci tez zazdroszcze...tyle znajomości:PPP a zresztą TWOJE(jak juz uznalas nas wszystkich za wlasnosc) spoleczenstwo napewno wyrośnie na ludzi i nie każdy sie troszeczke cofa jak podejżewam ty(tak mi sie wydaje)...a co ty odczówasz to mnie najmniej interesuje...niewiem dlaczego...potrafie wspolczuś ale jakos mi sie przyjeło ze chociarz cie nie znam to cie po prostu nie cierpie...albo raczej twoich wypowiedzi...a wracając do słowa BOSHE to tak u nas mowie sie specjalnie dla twojej słabej wiadomości i skurczonej świadomości...ale coz nie kazdy wszystko wie a sie czepia...ale skoro masz tylu ziomali w calej polsce to powinnas to slyszec(????) hm...tak to jest gdy sie uszu nie czyści....ojoj

Bella_Mafia

ciesze sie ze wiesz co to jest wspolczucie:)GRATULUJE!!naprawde:PPP hm...a z tym społeczeństwem ciekawi mnie dlaczego mówisz w liczbie mnogiej....interasujące...fajnie ze znasz wszystkich ludzi w polsce:) tego ci tez zazdroszcze...tyle znajomości:PPP a zresztą TWOJE(jak juz uznalas nas wszystkich za wlasnosc) spoleczenstwo napewno wyrośnie na ludzi i nie każdy sie troszeczke cofa jak podejżewam ty(tak mi sie wydaje)...a co ty odczówasz to mnie najmniej interesuje...niewiem dlaczego...potrafie wspolczuć
ale jakos mi sie przyjeło ze chociarz cie nie znam to cie po prostu nie cierpie...albo raczej twoich wypowiedzi...a wracając do słowa BOSHE to tak u nas mowie sie specjalnie dla twojej słabej wiadomości i skurczonej świadomości...ale coz nie kazdy wszystko wie a sie czepia...ale skoro masz tylu ziomali w calej polsce to powinnas to slyszec(????) hm...tak to jest gdy sie uszu nie czyści....ojoj

Malinka_15

Niebardzo Cie zrozumiałam o co Ci chodzi w tym momencie. Zadużo błędów fleksyjnych i stylistycznych. Szczerze, chciałabym Cię zrozumieć ale za nic mi się to nie udaje. Nie powiedziałam, że znam całą Polskę ( jak coś to pisz to wielką literą, gdyż, bądź co bądź jest to nazwa własna, ale też niebylejaka , tylko twojego państwa ! )'

Jeśli nie umiesz czytać między słowami, to przykro mi, nie moja już w tym wina.
Wiesz ? Trochę mnie to dziwi, że teraz jedyną obroną ludzi w twoim wieku jest tylko i wyłącznie ubliżanie i obrażanie. I powiem Ci, że chyba nie wiesz, czym jest zacofanie umysłowe. Radziłabym zajżeć niekiedy na jakąś inteligentną stronę, a nie tylko i wyłącznie na strony z Chadem . (...)
I szczerze, mało mnie interesuje opinia o mnie z ust osoby tak nisko postawionej intelektualnie, dla której jednynymi potrzebami, są potrzeby fizyczne. Niektórym ważna jest również "strawa duchowa" ale dla takiej osoby jak Ty nie da się tego w sposób racjonalny wytłumaczyć.

Co do tego słowa (które jest dość dla mnie dziwne i zupełnie nie rozumiem, co za przeproszeniem: idiota je wymyślił)to dobrze wiem , że ono istnieje ale nie potrafię zaakceptować zamiany w - f lub ż,sz -sh . Tak samo spolszczania języka angielskiego.

Co do tego twojego trawienia , to to było wręcz żałosne.

Bella_Mafia

a teraz ja nie rozumiem o czym ty do mnie piszesz....yhm..poimine to...."radziłabym zajżeć niekiedy na jakąś inteligentną stronę, a nie tylko i wyłącznie na strony z Chadem . (...) " hm...to czemu ty tutaj wchodzisz tak apropo????? a jesli chodzi o trawienie to chcialam ci tylko pomoc więc sie nie czepiaj:)przecie pisalas ze nie mozesz czegos strawic:PPPPPPPhehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehhehehehehehe i nie piernicz mi tu jak polonistka bo mnie zgina:PPhehehehehehehehehehehehehehehehehe nie moge:):):):):)znalazla sie:P:P nieee zebym cos miala:P;P:P:P:P:P

Malinka_15

Doprawdy jesteś bardzo zabawna.

Wiesz.. ja już inteligentne strony pozwiedzałam i wiem przynajmniej czym jest upośledzenie umysłowe w przeciwieństwie do Ciebie.

Żal słów na Ciebie bo i tak nie zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi.

Za przeproszeniem "Piernicze" jak polonistka bo nie mam ubogiego słownictwa. I sądzę , że ty i tak nie wiesz w większości co ja do Ciebie napisałam . Tak to teraz z tymi dzieciakami jest .

Ja już nie mam siły do Ciebie pisać bo to spłynie po Tobie jak wiadro wody. Szkoda czasu .

Bella_Mafia

no więc dziecinko nie wchodz tu jak Chada nie lubisz bo tylko fankom mieszasz i nie ma tu zadnego pozytku z ciebie ani twoich wyowiedzi i masz racje ze splywa po mnie to co napiszesz i nawet zabezpieczylam sie w dobry parasol:P:P:P;P;P:P:P ach dorosla sie znalazla...

Malinka_15

Powinni zrobić osobny Filmweb dla ludzi na takim poziomie.

Malinka_15

No Bella Mafia robi błędy,ale w poruwnaniu do ciebie jest wybitną intelektualistką.Jak nie rozumiesz co ona do ciebie pisze gówniaro,to niech ci mamusia przeczyta i wytłumaczy!!

Malinka_15

odczówasz-SKOŃCZ IDIOTKO!!ZNIKNIJ RAZ NA ZAWSZE!!
PS. Chad jest aktorem?Dobry dowcip!

Bella_Mafia

acha!! bella mafia a co do twojego trawienia to polecam ziółka!!!naprawde czynią cuda!!!!:PPP

Malinka_15

ale z was histeryczki!!!! ich nie ma co porownywac jeden gra dobrze drugi musi jeszcze sie podszkolic w tych sprawach ja patrze na forum to sie z pol roku klocicie o tych aktorow to jest naprawde smieszne kazda broni jak meza heh ktos rzucil temat ktory lepszy a wy tak wzielyscie to do serca ohhh!!! moim zdaniem i tylko moim zaden z nich mi sie nie podoba powiem tylko jedno Wentworth Miller rzadzi!!!!

Varsha

no wiesz przynajmniej jest co robic;p;p;p;p;p;p