Który lepszy obaj mają dużo fanek i sa ładni!! ale Chad jest wredny a Brad nie:):)
No więc... Nie sądzicie, że Brad jest trochę stary... Może i lepiej gra w filmach (w co nie wątpie) bo ma większe doświadczenie. A Chad za to jest suuper przystojny.
bardzo lubie i jednego i drugiego.... ale hmmmm chyba Brad bo on jest jednak bardziej doświadczony w aktorstwie i w zyciu;D Chad jest jeszcze mlody wiec przez nim cale zycie jeszcze;)) ale w filmach jakich dotad gral byl rewelacyjny;))
nie ma co się kłucić;) Brad jest już stary i wypadł z obiegu...Chad jest boski...to jest zbrodnia ich porównywać bo wiadomo Chad jest the best;) żaden do nie przebije...
Oczywiście uważam że te porówania są śmieszne, bo Chad nigdy nie bedzie takim dobrym aktorem jak Brad. Moim zdaneim Murray wcale nie ma talentu aktorskiego, a wy pewnie tak uważacie, ponieważ jest przystojny ;/;/
hm....a czy ty myślisz że wygląd na początku też nie jest ważny????przynajmniej na początku robienia kariery bo potem to juz sobie mze jak brad pitt wyglądac:))<=zart <LOL>potem moze juz zostac reputacja i wyglad juz nawet wychodzi z obiegu chyba ze zrobi sobie 100000000 operacji:):) <LOL> hehe dla mnie chad ma talent aktorski ale przyznaje..niepelny bo sie wkreca;p takze glupio porownywac go do doswiadczonego aktroa.....pozdro;**
Jak tak czytam te wypowiedzi to tylko jedna mysl mi sie nasuwa: odebrac gowniarzom internet i wypedzic ich do szkoly, bo inaczej nasze spoleczenstwo upadnie... Nie chce umierac wsrod takich ludzi... ;P A tak w ogole to o gustach sie nie dyskutuje. :)
oj nieprzezywaj za cale nasze spoleczenstwo...ludzie jak ludzie i internetu nikomu nie odbierzesz ... bywa a wogole nie musisz umierac wsrod nas :))) mozesz wyjechac np.do afryki ;))) hehe <LOL> ale czemu uwazasz ze o gustach sie nie dyskutuje??
Może dlatego, że "o gustach się nie dyskutuje" ty kretynko!! Rzeczywiście,odebrać debilom z gimnazjum internet.
Skąd wiesz że Chad jest wredny a Bratt nie?? Ich poprostu nie można porównywać obaj są fajni na swoim poziomie... Ten temat jest bez sensu...;/
SORRY!!!!!!!!!ale ten wasz Pitt to nie dorasta MURRAY`owi do pięt!!!!CHAD jest ładniejszy i w 100% lepiej gra od tego tam Brad`a!!! wieksze to Pitt od niego!!!!!
wiecie co?? weszłam na filmweb żeby coś poszukać o pogodzie na miłość weszłam na osobę chada i patrzę na forum..aż się dziwię że od tylu m-scy co ja gadam chyba od ponad roku!!! się kłócicie. Oweszem ja lubię Chada jak gra np. w Zakręconym piątku i OTH i Brada Pita też lubię jak grał w Troi,ale nie będe się o to wykłócać przecież to nie ma sensu. Tak sądze jak chcecie się kłócić to z klasą a nie jak "malina" z obelgami jakby taki Chad albo Brad (oczywiście nie na serio) weszli na to forum to sama nie wiem co by było.
pozdrawiam was wszystkich!! jak coś się źle wyraziłam to nie miejcie do mnie urazy,oczywiście każdy może mieć własne zdanie.
Obaj są zaj****cie przystojni ,ale moim zdaniem tu wygrywa Brad ,a to dlatego ,że jest super aktorem z bardzo duzym dorobkiem filmowym ,a do tego nie jest już młody ,a kochają się w nim wszystkie pokolenia kobiet od nastolatek po juz bardzo dojrzałe panie poniewaz ma to "coś" co nie znika pomimo mijających już lat ,a nawet lata dodają mu uroku (44lata). Chad jest jeszcze bardzo młodym aktorem i nie wiadomo czy jego uroda nie przeminie z wiekiem jak często się dzieje . Dodam jeszcze jeden argument za Bradem... pewnie wszyscy widzieli go w różnych fryzurach i moim zdaniem we wszystkich wygląda ślicznie czy to w blond "7 lat w tybecie" czy długich "Wywiad z wampirem" czy jako ścięty brunet ścięty na jeżyka "Pan i Pani Smith" on zawsze jest boski ,a Chad podoba mi się jak ma dłuższe ,ale nie za długie włosy ( nie tak jak w Zakręconym piatku tylko w jak w Jeziorze marzeń) bo jak ma jeżyka już nie ma takiego uroku.
Kwestia zdrady Aniston nie ma tu nic do rzeczy ,a Chada nie można określić jako "wrednego" tylko po tym jakie gra role zwłaszcza ,że w tabloidach jak narazie mało się o nim mówi i nie ma podstaw do takich wniosków z zycia prywatnego :)
To jest moje zdanie i nie wszyscy musza się ze mną zgadzać ,więc proszę nie nalatywać na mnie jak to było wcześniej z innymi :P
Pozdrawiam :)
Chad jest dobrym aktorem, za to Brad jest starym wyjadaczem, znają go wszyscy i chyba każdy ogladał przynajmniej jeden film z jego udziałem. Brad dorobił się wielu rzeczy, a Chadowi wiele jeszcze brakuje, ale chłopak jest jeszcze młody i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w przyszłości stał się tak sławny jak Pitt;]
Hehe widze, że każdy powód dobry do kłótni nawet wybór najlepszego aktora gratulacje ;)
ps. Dla mnie Chad jest przystojniejszy ale to rzecz gustu
pozdrawiam wszystkich ;*
Po pierwsze: Chad jest ochydnym ryszawcem (bez urazy), a Pitt jest przystojny.
Po drugie: oczywistym jest, że z Chada taki aktor jak z koziej ... , no a Brad jest bardzo dobrym aktorem, który może się poszczycić wspaniałą filmografią, a Murray no niestety...
A ta MaLinKa to chyba kolejna prowokacja jakaś ;>
Ej no skończcie ten temat to jest już nudne! Wyzywacie się po to by bronić swoich przekonań. Dobra, ale nie można tego załatwić w jakiś bardziej kulturalny sposób? Brad jest już w średnim wieku, ma na swoim kącie wiele filmów, co do urody - to każdy ma inny gust. Chad za to jest młody i wszystko przed nim, na pewno nie jest tragiczny z wyglądu nawet dla tych co wolą Brada ale po prostu się nie powstrzymują i muszą go wyzywać. Co za debilizm!
P.S. Ja tam wolę Chada, ale każdy może mieć inne zdanie. To nie powód by na niego naskakiwać.
Ludzie kochani ! Jak wy sie zachowujecie ?! Przecież to czytają ludzie ! Takie kłótnie nie mają najmniejszego sensu ! Czasami powinno sie zastanowić co się pisze . Ja tam kocham obu i nie wyróżniam który jest lepszy !
Chad jest lepszy od Brada:*
Ja kocham Jasona Dohringa!!!!!!!!!!!!!
Młodzi, przystojni, sexowni, dobrze grajacy, a nie te stare próchna, to mój ideał!!!!!!!!!!
:*
wedłóg mnie śliczny jest Chad. niegdy zbytnio nie lubiłam Brada. jakoś tak dla mnie nie zabłysnął i nie wzniecił we mnie jakiegoś uwielbienia dla siebie. a Chad?poprostu podoba mi się, że jak gra to doskonale ukazuje uczucia.
według mnie zdecydowanie lepszy jest Chad. Nie lubie Brada i nie podobaja sie mi filmy z jego udzialem, ale nie twierdze ze jest zlym aktorem
Jeżeli chodzi o wygląd:Brad Pitt.Jeżeli chodzi o grę aktorską:Brad Pitt.Jeżeli chodzi o talent:Brad Pitt.Wniosek:Brad Pitt,a to porównanie jest beznadziejne.
niech ci będzie;)dla mnie zawsze lepszy będzie pan Pitt;)przewyższa młodego w umiejętnościach,wyglądzie no i oczywiście w dorobku filmowym.Więc nie widzę na razie sensu porównywania takiego podlotka jakim jest Murray z Bradem. p.s.nie piszę,że Chad jest złym aktorem,jednak moim zdaniem narazie nie miał okazji za bardzo się gdzie popisać,bo grał(powiedzmy to szczerze)w mało ambitnych filmach.Sądzę,że z biegiem lat będzie grywał w lepszych filmach,a i jego gra będzie także na wyższym poziomie tak jak teraz Brada;))pzdr
Wiem, że Brad jest dobrym aktorem. Ma już na swoim koncie wiele ambitnych filmów. I dla ciebie jest on po prostu lepszy od Chada. Ale ja właśnie wolę Murray'a, bo wiem, że to dopiero początek jego kariery, gra w moim ulubionym serialu za co go "pokochałam", bo stworzył cudowną postać :) I mam nadzieję, że już niedługo się pojawi na dużym ekranie, w głównej roli. Tego mu życzę. Pozdro :D
No widzisz;)każdy ma swojego idola;)a takie tematy prowadzą tylko do niepotrzebnych kłótni na forum wg mnie:)no a jak Chad pojawi się na dużym ekranie w głównej roli,to napewno ten film obejrzę chociażby z ciekawości co do postępu pana Murray'a;)pzdr
a skad ozesz wiedziec ze Chad jest wredny???
Nie mozna ich ze soba porownywac....za duzo ich dzieli.
Zgadzam się z tobą w 100%... Chad nie jest wredny a sprawy osobiste to jeo sprawa a nie wasza, szukacie tylko pretekstów, żeby pokazać jaki to Chad jest hamem.. Ja wole bardziej Chada oglądałam z nim każdy film i dla mie jest świetny on gra w filmach romantycznych jak i horrorach... A Brat Pitt wątpie czy grał w jakimś horroże bo jego buźka to pasuje tylko do lizania się ;/;/...... CHAD ŻĄDZI... a tak wogule to mówcie ze Brat Pitt ma więcej filmów.... a to dlatego ze jet o połowe straszy.. jak Chad będzie miał z 45 lat wtedy porównujcie a nie teraz... bo ten chłopak (chad) nie zdążył jeszcze zabłysnąć, ale zsajdzie dalej niz BRAT
A skąd ty to wiesz, że Chad jest wredny?! Dla mnie nawet nie ma co ich porównywać! Brad to stary dziadek, a przed Chad`em jeszcze cała kariera i na bank dorobi się tego co Brad i jeszcze więcej ponieważ jest bardzo zdolnym i przystojnym młodym aktorem!!!
nie moge zrozumiec o co sie klocicie. przeciez wiadomo ze brad jest lepszy:
jest bogatszy i gra w lepszych filmach. chad musze przyznac z bolem gra w samych glupich filmach dla nastolatek (chociaz bardzo lubie one tree hill)
i watpie czy doczeka sie takiego zycia jak brad. ale jest duzo mlodszy i strasznie mi sie podoba :D pozdrawiam
Mała nie bądź bezczelna porównywać gwiazdkę serialową z Bradem.
Już na jednym z forum widziałam Marilyn Monroe czy Paris Hilton.
Policz do 10 zanim coś napiszesz.
Czytając wypowiedzi innych zastanawiam się czy na tym forum mówimy o Chadzie i Bradzie ,czy besztamy się wszyscy nawzajem, nikt z Was nie powinien mówić o ilorazie inteligencji bo jak można na filmwebie nazwać kogoś kur**ą jak się nawet tej osoby na oczy nie widziało.? Dzieci idzcie do kośćioła albo czytajcie więcej książek,. Wracając do tematu sądze że Chad nie jest zły, ale do Brada Pitta jeszcze trochę mu brakuje.
Acha a jeszcze jedno pytanie znasz się z Chdem osobiście że mówisz że jest wredny??? Pozdrawiam;)