Chad Michael Murray

7,1
4 923 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chad Michael Murray

http://photos1.blogger.com/x/blogger/5120/1143/1600/28275/1171004666sdolinar1262 00630503PM.jpg

http://photos1.blogger.com/x/blogger/5120/1143/1600/109292/1171153366sdolinar126 200630414PM.jpg

http://photos1.blogger.com/x/blogger/5120/1143/1600/805667/11711546sdo66linar126 200630427PM.jpg

Jak on może z nią być??? Jak mógł zamienić taką laskę jak Sophia na coś w rodzaju wypłosza??? Skąd on ją w ogóle wytrzasnał?

Klaudia999

Widziałam te zdjęcia, są z premiery "Home of the Brave". Sophia Bush wcale nie jest ładna. Może odrobinkę seksowna? Ale ładna, albo ładniejsza od Kenzie? Nie, nie, nie! Kenzie jest prześliczna, z resztą jak na modelkę przystało.

PS Ta fryzura Chad'a.. O nie! ;o

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
anusya

Marna kopia CS z premiery House of Wax..

Sophia Bush nie jest ładna ? a to się uśmiałam =)
Nie będę dalej komentować, bo to nie ma sensu.

daylong

Gdzie Ty masz oczy?? Sophia jest sto razy ładniejsza niż taka Kenzie, która urwałą sie z jakiś przedmiść. I wiesz co jeszcze ma Sophia?? Klase

Klaudia999

Buuuu ;( Nie chcą mi wejśc te zdjęcia ;/ Ale bez ich ogladania mogę powiedziec że Sophia jest 100 razy ładniejsza od tej calej Kenzie ;/ Jak on może się z nią spotykac.. szczerzy sie do każdego zdjęcia aż mi cos sie robi.. bleee ;/

anusya

sorry ale musze to powiedzieć..Twoje wypowiedzi są na poziomie dwunastolatki.. facet Sophii to placuch, dziewczyna Chada to dziwka..daj spokój :/

anusya

aa to był kierowane do anusyi bo chyba źle sie dodało..

stefcia007

Kenzie prześliczna??Mozę ci się tak wydawac bo ma taką urodę...słodkiej blondyneczki która "szczerzy się do każdego zdjęcia".
Sophia jest sto razy ładniejsza,nie wiem jak można ją wogole porownywac do tej lali.
Słuszna uwaga:Sophia ma klasę w pzeciwienstwe do tego "wypłosza".

Klaudiiia

MI też zdjęcia nie chcą wejść ale widziałam gdzieś na zdjęciu kenzie i wcalę nie jest taka brzydka ale wolałam chada z Sophia;)

sara137

kurcze mi tez sie zdjecia nie otwierają :/ i tez uwazam ze Sophia jest ladniejsza od Kenzie.. ta blondi to totalne dziecko i w ogóle do Chada nie pasuje:/

martynka91

Mi też te fotki nie działają! Ale Sophia jest śliczna a ta cała Kenzie ?? nieeeeeeeeeeeeee!! Jak mógł żucić Sophie !!?? Bezguście żeby mieć taką piękną żonę i ją zostawić . Ponad to słyszałam że Sophia jest świetna z charakteru. A ta Kenzie to taka blondyna jakich wiele !!

Bartusss

Możecie wrzucic jeszcze raz linki do tych zdjęc ?;D bo nie chcą mi sie otworzyc ;/

forgotten_3

Jak się wam nie chca otworzyć to może zmieńcie przeglądarke. W mozilli albo operze powinno się wam otworzyć bez problemu ;] Co do Kenzie - pozostawię to bez komentarza, bo nie chcę ryć bani tej pokrzywdzonej już przez los dziewoji (jak mozna tak wygladać? xD) ^^ Pozdrawiam jej sztuczny, wytapetowany uśmiech ;]
Chad <333333, rzuć ten plastik i wróć do Sophii!

wariacja

zdjęcia możecie znaleźć tutaj
http://www.lucasandpeyton.com/gallery/thumbnails.php?album=310

Błagam, znowu o powrocie C do S ?
Ten facet na nią nie zasługuje, poza tym Sophia nie jest głupia i nie wróci do niego.

użytkownik usunięty
daylong

Zbrzydział!:( A miało być tak pięknie!Fajny gościu ale tu brzydki.

stefcia007

Jak można być brzydkim i jednocześnie seksownym? Lol2

stefcia007

Boooże co Chad ze sobą zrobił ??!! Jestem w szoku !!!! Ten fryz jest obrzydliwy... On robi z siebie wieśniaka... Z przystojnego faceta, fajnego, umięsnionego, seksownego staje sie jakimś staruchem z ochydną fryzurą...

Klaudia999

noo widziałam te zdjęcia a ta Kazie jest beznadziejna!!! Sophia jest o wiele ładniejsza!!! no ale cóż szkoda że sie rozeszli...

Paula168

chad w ogole teraz strasznie chodzi tylko w garniakach. zupelnie zmienil styl ubierania. jak byl z Sophia ubieral sie jakos luzacko i fajnie a teraz nie wiem co to ma byc ... :P

użytkownik usunięty
Klaudia999

Kenzie nie do tego, że jest straszliwie sztuczna to jeszcze głupiutka ( był z nią i z Chadem wywiad na Kristin Home). A co do Sophie to jak to moja koleżanka powiedziała: Tylko dla niej może zostać lesbijką ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów panny Bush :)

Powiemtak z Sophia łądnie Chad wyglądał Teraz z Tą Kenzie ma tlenione włosy masakra wygląda na tych zdjęciach:D Ale w sumie ta Kenzie brzydka nie jest taka słodziutka 19 latka:)

sara137

Jak dla mnie to obie są ładne, ale z Sophia lepiej do Chada pasowała... Szkoda, że z nimi już koniec :(

Klaudia999

Co za fatalna fryzura! :D Nie no nie jest taka zła, chociaż Sophia ładniejsza :)

Klaudia999

ładna jest moim zdaniem ale sophia też ładna :) zdreszta my nic nie mamy do gadania Chad sobie sam kobiety wybiera jesli jest bardziej szczesliwy z nia to super :) nie podoba mi sie jego fryzura ala "brat pitt" :)

Klaudia999

hmmm.... Jak ona moze byc modelka skoro jest tak niskaaa.... ???

AvadaKedavra___

czemu on takie pasztety wybiera? Fajnie wyglądałby z Mischą Barton, Elishą Cutbearth, czy nawet Lindsay Lohan

Klaudia999

Ja uważam, że Sophia jest ładniejsza od tej kenzie . I bardziej pasuje do Chada .

A Chad od kąd zadaje się z Kenzie, zbrzydniał [chodzi mi o ten fryz, pijaka spod krzaka -.- .]

użytkownik usunięty
Klaudia999

Fajny ale w filmie!A tu to koszmar,dosyć że z brzydką dziewką to jeszcze uśmiech szatański:(

Klaudia999

Na szczęście sędzia orzekł na korzyść Sophie (kilkakrotnie zdradzana przez Chada) i jak już ktoś na tym forum napisał: zaręczył się jeszcze przed rozwodem. To tylko o nim świadczy.
Też oglądałam wywiad z nim i kenzie (czy jak jej tam) na youtube. No comment. Sophie fanką nie jestem, ale przynajmniej zdaje się być sensowna. A Chadowi krzyżyk na drogę :P
Co do urody dziewczyn: No cóż. Na tych zdjęciach kenzie wygląda okropnie. Tak jak i Chad z resztą.
A Sophie jest śliczna. Sama chciałabym mieć taką urodę :P

idasiek

Ojj, nie Sophie, tylko Sophia. Jak już mówiłam, nie jestem jej fanką:P Pomyłka

idasiek

jak to mówią Kaczory Chad zasługuje na więcej niz Sophie, kogos pokroju Lohan, Barton, czy Elishy

mate21

Sophia jest boska! Ta cala blondyneczka jest gorsza od mojej babci fujjj

Sachi

Chyba mi nie dobrze:( Co Ten przystojniak zrobił że sobą:( nie mogl wygladać tak jak w pierwszym i 2 sezonie oth:)albo w domu woskowych ciał:( teraz taki wsior zniego że boże:) Niech ta jego nowa laska coś z nim zrobi bo nie dlugo bedzie gorszy od Michaela Jacsona:)

użytkownik usunięty
sara137

Ktoś już powiedział że w filmie w tej fryzurze mu nieźle i ja się z tym zgadzam ale tutaj masakra! No i oczywiście sądze że z Sophie wyglądał lepiej. Ona jest 100 razy ładniejsza od tej blondyneczki. Chociaż trochę mi żal jej ona ma chyba 19 lat dopiero. Jeśli postąpi z nią jak z Sophie to go znienawidzę!

sorry naprawde ale zachowujecie się jak dzieci, pisząc na tym forum na ten temat

sorry naprawde ale zachowujecie się jak dzieci, pisząc na ten temat

Ivona

ech.. może rzucił Sophie,bo mu coś w niej nie pasowało.. nie ułożyło im się po prostu.. miał być z nią dla wyglądu? No weźcie ;p to jego życie prywatne, nie?

Piratka_5

Dla mnie Chad i Kenzie to po prostu jakas jedna wielka tragedia i niewątpliwa pomyłka. Sophie uwielbiam. ale niczym innym nie mozna tego nazwać jak złymi wyborami Chada - OD DZIEWCZYNY PO STYL... :p bo umówmy się - wygląda jak nie on [czytaj: obrzydliwie]. dla mnie 4 seria to tez pomyłka, własnie przez to jak wyglądał Murray, ale przynajmniej jest Leyton. chociaz tyle. nie można miec wszytskiego :P

Klaudia999

Znowu wszystkim chodzi tylko o wygląd. Co z tego, że wg Was ta jest brzydsza, a ta ładniejsza? Po 1 o gustach się nie dyskutuje, po 2 to jego sprawa, a po 3 Można być pięknym i mieć paskudny charakter i na odwrót. Dlaczego tego nikt nigdy nie bierze pod uwagę?

Klaudia999

a wiecie co jest najzabawniejsze? że chad już dawno tak nie wygląda... nie ma już tych paskudnych włosów, więc wystarczy! a i jeszcze jedno... on tak wyglądał specjalnie do oth! tak samo z resztą james. chodziło w tym o to, by w 5 sezonie zaszła zmiania. oboje skrócili włosy, po skończeniu 4 sezonu.

Klaudia999

jezu ona jest OCHYDNA..powinien byc z Sophia..!!!

Roksi

Dla mnie Kenzie jest oczywiście ładna <w koncu to modelka> ale do Chada wogóle nie pasuje. Jaka ona niziutka ;p I za młoda dla niego no ale to już jego sprawa. Ja tam bym chciała oczywiście żeby był ze mną zresztą jak i pewnie większośc fanek :)

Klaudia999

no jasne że powinien być z sophią przynajmniej do siebie pasowali!
Chad jest przecudny! ale te włosy okropnie w nich wygląda!

Dulce_

No w 4 sezonie OTH Chad to ohyda...:/...blee:/

I mam nadzieje ze w 5 bedzie juz wyglądał jak "człowiek" i James tez:)

Klaudia999

Oświeci mnie ktoś jaki jest sens tej debaty?? Z kim powinien być Murray? To ma jakiś sens? Miał jedną pannę, rozstał się z nią i ma inną. Faktycznie, temat do rozmów... Żałosne:/

Matriarchat

A przeszkadza ci to??
Każe ci ktos to czytac.
Wolny kraj,można dyskutowac o czym sie chce.

Klaudiiia

wygląda świetnie uwież mi ... widziałam już jego zdjęcia :D;p śliczny jest ;)dla tej pani/pana który uważa że to żałosne ...moze i tak ale jest takie powedzenie czego się nie lubie tego się nie robi a w tym przypadku nie czyta :)

Klaudia999

Czytam Wasze wypowiedzi i mam niezły polew.. ' Sophia ma klase..'
'Czemu zamieniłeś Sophie na takiego wypłosza .?!' Ludzie opanujcie sie..
To nie wybór na modelke roku 2007/08 :/ Widocznie Sophia wcale nie jest taka fajna i inteligenta jak ładna.. Dajcie spokoj czy tylko wygląd sie liczy ?!

force_soul

force_soul a co ma do tego Sophia??
"Widocznie Sophia wcale nie jest taka fajna i inteligenta jak ładna"
a czy to jej wina?to że ze sobą nie są nie oznacza ze Sophia jest głupia czy nie inteligenta,Chad ją zdradził i to on jest dupkiem.
Dla mnie oczywiście nie tylko wygląd się liczy i dlatego uwielbiam Sophię

Klaudia999

Popieram ' Lilian ' :) Tak trzymaj :) Brakuje ludzi z obiektywnymi komentarzami..