gdzie tu w Polsce są normalni chlopaki a zarazem tacy przystojni jak on do tego skromni i wyciszeni? bo ostatnio coraz czesciej widze napakowane i wysportowane typy lecz bardzo zaufane w sobie niczym narcyzy eh... co z Wami chłopaki? okazcie troche pokory i skromnosci !! co do Chan'a to naprawde kawał przystojniaka ale coz to tylko wyglad... tylko ciekawa jestem jaki jest prywatnie, wy tez napewno ciekawe/wi jestescie? eh trudno jest w zyciu o ladnego i madrego chlopaka... wg mnie Tatum jest ładny w moim typie i tyle :):)
Bez kitu u nas w Polsce nie ma ładnych chłopaków tylko w amerykańskim życiu i nadodatek są tak trudno dostępni kiedy oglądam z nim filmy albo z innymi przystojniakami to się rozpływam a w świecie na jawie na widok żadnego chłopaka nie raguje tak jak na Amerykański styl oni coś w sobie mają :)
Pozdro kinomanka 16 :)
przylaczam sie w 100% do twierdzenia,ze Channing jest nieziemsko przystojny,ma w sobie to "cos",a przy tym jak on sie rusza:)az chcialoby sie z nim poszalec:)
sadze jednak,ze w Polsce tez mozna znalezc rownych jemu przystojniakow,sama znam kilku:)
pozdrawiam:)
taa? znasz kilku? to zalatw mi jednego byle w typie tatumka ;) hehe pozdro:)! zaden chlopczyk nie dorowna Tatumkowi coz... :S
Bez przesady. Według mnie: po pierwsze Channing Tatum nie jest taki piękny, a po drugie mozna znaleźć w Polsce ładnych chłopaków. Sama nawet takiego znalazłam. Oprócz tego, że ładny to jeszcze baaaardzo fajny. Poza tym ten "wspaniały" Tatum gra jak kłoda drewna. Zero mimiki twarzy, jego ton głosu jest ciągle taki sam, żadna rewelacja.