Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

nie moge w to uwierzyć... w sensie , że nic nawet nie było slychac o zareczynach co dopiero o slubie, ale widze że to dopiero kilka dni temu sie odbylo...

Always_And_Forever

jeszcze w dodatku jest żonaty z koleżanką z planu Step up

Always_And_Forever

gratuluję młodej parze i bardzo się cieszę z ich powodu, bo ich lubię.

choć się tego nie spodziewałam. :)

Always_And_Forever

Oł maj XDDDDD. Ja nie wiedziałam w ogóle, że oni są razem. A tu żona? Jejj. W takim razie gratuluję ;).

Anel

niby, że z która?

kasiaaa7891

Z Jenna Dewan, a z kim?

_S_

i nic pudelek ani plotek nie napisał???????????? aaaaaaaa! czemu ja o tym nic nie wiedziałem!

WojtaSz

wystarczy, że Bravo Girl o tym napisało xD

mem_miyajima

nie no normalnie szok. Nie kupowałam ost dwóch nr i taki news mnie przegapił;p a wiązałam z nim swoją przyszłość xDD

Always_And_Forever

a kogo to obchodzi w ogóle ?? za krótki

Logan

jak widzisz niektórych obchodzi...
Własnie maxymalnie się zdziwiłam, że pudelek nic nie napisał, przeciez on zawsze tak ' cudownie' poinformowany.

Always_And_Forever

Widać Tatum nie jest tak popularny jak Jola Rutowicz ;)

Always_And_Forever

JA WIEDZIAŁAM, ŻE SĄ RAZEM ALE NIE WIEDZIAŁAM ZE SA JUŻ PO ŚLUBIE! JESTEM NAPRAWDĘ W SZOKU ZE PUDELEK NIC O TYM NIE NAPISAŁ! BO PRZECIEŻ ONI WSZYSTKO NIBY WIEDZA ;P

ALE MŁODEJ PARZE GRATULUJE I ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA!!!

monika_momo

fajnie, że są razem :) fajna z nich para :)

Always_And_Forever

O_o sporo ludzi czyta tego pudelka...

ender3000

Też gratuluję młodej parze i życzę żeby ich miłość trwała wiecznie!!! Tworzą piękną parę.

Rosaura

Też jestem w szoku, dopiero się dowiedziałam,
ale do siebie pasują i życze im szczęścia (:

( a jak przeczytałam że jest biseksualny to dopiero się zdziwiłam ! )

black_angel_96

Ja spodziewałam się ich ślubu więc nie jestem w szoku. Przecież widać było i jest że są w sobie zakochani...

Rosaura

Co do jego biseksaulności coś mi się w to nie chce wierzyć. Nawet jeśli to prawda to i tak nie przestanę go lubić. Widać Jenna akceptuję go takim jaki jest skoro go poślubiła.

Always_And_Forever

wow.. jakbym nie weszła przypadkiem tu to bym dalej o tym nie wiedziała. xD

Gratulacje. ;)

Ciuszek

boże wow pewnie nastolatki leja teraz w gacie z zazdrości ...
żonaty no i co z tego ... słaby aktorzyna z niego
to tyle w tym temacie ...
...

patoostre

Na ich ślubie druchną panny młodej była Haylie Duff - dobra przyjaciołka Jenny !! Co do panny młodej na zagranicznych strnach plotkarskich typu celebritygossip net albo justjared były zdjęcia !

Always_And_Forever

Szkoda że z nią, wolałam Amandę Bynes :( :P

Always_And_Forever

fajnie... chociaz może troche szkoda. slodki jes i ma ładne ciałko :*

Always_And_Forever

wow! w moje urodziny się pobrali! ;DD fajnie, fajnie... lubię ich i ślicznie razem wyglądają! życzę szczęścia! ;))

użytkownik usunięty
Always_And_Forever

to uwierz dziecko

w 2006 wyemitowali film, z rok go tworzyli (tak rzuciłem date, bo nie wiem jak długo tworzyli) czyli gdzieś 2005r się poznali na planie, a 4 lata później ślub... W filmie nie było widać chemi między nimi, takiej żeby potem prywatnie byli razem. W wielu filmach widać chemie, a prywatnie rózne życia... Już większa chemia była G.I Joe z Sienna Miller :D