nie moge w to uwierzyć... w sensie , że nic nawet nie było slychac o zareczynach co dopiero o slubie, ale widze że to dopiero kilka dni temu sie odbylo...
gratuluję młodej parze i bardzo się cieszę z ich powodu, bo ich lubię.
choć się tego nie spodziewałam. :)
Oł maj XDDDDD. Ja nie wiedziałam w ogóle, że oni są razem. A tu żona? Jejj. W takim razie gratuluję ;).
nie no normalnie szok. Nie kupowałam ost dwóch nr i taki news mnie przegapił;p a wiązałam z nim swoją przyszłość xDD
jak widzisz niektórych obchodzi...
Własnie maxymalnie się zdziwiłam, że pudelek nic nie napisał, przeciez on zawsze tak ' cudownie' poinformowany.
JA WIEDZIAŁAM, ŻE SĄ RAZEM ALE NIE WIEDZIAŁAM ZE SA JUŻ PO ŚLUBIE! JESTEM NAPRAWDĘ W SZOKU ZE PUDELEK NIC O TYM NIE NAPISAŁ! BO PRZECIEŻ ONI WSZYSTKO NIBY WIEDZA ;P
ALE MŁODEJ PARZE GRATULUJE I ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA!!!
Też jestem w szoku, dopiero się dowiedziałam,
ale do siebie pasują i życze im szczęścia (:
( a jak przeczytałam że jest biseksualny to dopiero się zdziwiłam ! )
Ja spodziewałam się ich ślubu więc nie jestem w szoku. Przecież widać było i jest że są w sobie zakochani...
Co do jego biseksaulności coś mi się w to nie chce wierzyć. Nawet jeśli to prawda to i tak nie przestanę go lubić. Widać Jenna akceptuję go takim jaki jest skoro go poślubiła.
boże wow pewnie nastolatki leja teraz w gacie z zazdrości ...
żonaty no i co z tego ... słaby aktorzyna z niego
to tyle w tym temacie ...
...
Na ich ślubie druchną panny młodej była Haylie Duff - dobra przyjaciołka Jenny !! Co do panny młodej na zagranicznych strnach plotkarskich typu celebritygossip net albo justjared były zdjęcia !
wow! w moje urodziny się pobrali! ;DD fajnie, fajnie... lubię ich i ślicznie razem wyglądają! życzę szczęścia! ;))
w 2006 wyemitowali film, z rok go tworzyli (tak rzuciłem date, bo nie wiem jak długo tworzyli) czyli gdzieś 2005r się poznali na planie, a 4 lata później ślub... W filmie nie było widać chemi między nimi, takiej żeby potem prywatnie byli razem. W wielu filmach widać chemie, a prywatnie rózne życia... Już większa chemia była G.I Joe z Sienna Miller :D