1.Channning Tatum
2.Josh Hartnett
3.Josh Duhamel
4.Robert Hoffman
5.Paul Walker
6.Tyrese Gibson
7.Shia LeBouf
8.Charlie Hunnam
9.Adam Rodriguez
10.Vin Diesel
To moja dziesiatka najfajniejszych a jakie sa notowania według was???
( kolejnosc nie koniecznie taka jak przedstawiona powyzej)
Na pewno nie najbardziej utalentowani (chociaż fajnie grają), ale bardzo fajni kolesie. Lubię ich. Masz szczęścię, że tu Efrona nie wepchnęłaś:)
Hah ciii nie prowokuj bo jeszcze to zrobi:D a co do listy to no comment... radziłbym zmienić nazwe na: liste 10 najprzystojniejszych a nie najlepszych...
Dokładnie. Jakby chodziło o najlepszych aktorów to tą listę rozpoczynałoby nazwisko Philipa Seymoura Hoffmana, albo innego geniusza.
A w czym on taki genialny? Spoko aktor, ale czy genialny?
Ja mam innych pretendentów do najlepszych :)
Każdy ma prawo do własnych pretendentów do tego tytułu :) Jednakże obecnie to P.S. Hoffman i Daniel Day-Lewis są moim zdaniem najlepszymi aktorami. A w czym oni są genialni pisać nie będę, wystarczy obejrzeć ich filmy.
widać że lubisz "step up", "szybkich i wściekłych" i "transformers"^^
bo prawie wszyscy grają w tych filmach:P
no i Charlie Hunnam który zagrał fajnie w Hooligans:D
`Charlie Hunnam który zagrał fajnie w Hooligans:D` dobrze, bardzo dobrze, nie fajnie. w tym momencie `fajnie` to ujma ;p
`Charlie Hunnam który zagrał fajnie w Hooligans:D`
Zagral dobrze. bardzo dobrze, a nie fajnie. to ujma powiedziec `fajnie` na taka robote ;p
Zrobiłabym podobną listę , moim zdanim Tatum , Hoffman , Walker, Hunnam i Diesel są naprawdę świetnym aktorami ;)
Dorzuciłabym jeszcze Wenta Millera , nie gra może zbyt wielu ról , ale gra je b.dobrze ;]
Johnny Depp jeszcze by się przydał .
Ale Chan oczywiście na pierwszym.
jeszcze Elijah Wood dobrze gra, Eric Bana, Ben Stiller, Ben Affleck, Daniel Craig, Jason Statham, Matt Damon, George Clooney, Russel Crowe, Viggo Mortensen, Wesley Snipes, Hugh Jackman oczywiście :D
Twoja dziesiątka zawiera najmłodszych i najprzystojniejszych, oczywiście nie mam nic do tego, bo też ich lubię, ale trzeba pamiętać też o zasługach starszych :P
1.Paul Walker
2.Jay Hernandez
3.Andrew Seeley
4.Sean Faris
5.Steven Strait
6.Will Smith
7.Channing Tatum
8.Robert Hoffman
9.Chad M. Murray
10.Shane West
Te listy to tak jakbyście sporządzali z wyglądu aktorów bo raczej grać to oni za dobrze nie potrafią. Oczywiście nie wszyscy ale dość sporo.
allforu ma już ciekawszą listę, ale co do tych starszych to ja bym dał jeszcze starszych jak Al Pacino, Nicholson, De Niro, Frycz itp itd!!! Chyba wiadomo o jakich starszych i chodzi :)
ta lista to jakiś koszmar... nie ma na niej nazwiska żadnego wartościowego aktora tylko jakichś młodych ładnych chłopców..
"Najlepszych wg. Ciebie" ale niby w czym? ten kolo wygląda mi na jakiegoś opóźnionego w rozwoje. Serio, powinni mu przyznać nagrodę im. ś.p. Pinokia dla najbardziej drewnianego pajaca roku. Co do reszty owego "rankingu" cyrkowych osobliwości mogę się zgodzić, że Vin Diesel wydaje się zabawnym ziomkiem, a Paul Walker wykazuje symptomy możliwego pojawienia się u niego za jakieś 100 lat zalążków czegoś na co można by nazwać talentem. Co do reszty tych panów to kojarzę tylko owego LeBouf'a - czy to oby nie ten szczaw z pojawiających się ustawicznie tu i ówdzie zajawek tranformersów? Wygląda w nich na prawdziwego czereśniaka. Chyba widziałem go też niedawno w eagle eye. Zabawne jak takie chłopczyki są uradowane ze swojego pierwszego zarostu, nie zdając sobie jednocześnie sprawy z tego jak idiotycznie wyglądają.Serio za taki kolejarski wąsik w prawobrzeżnej części jednego miasta nad Wisłą, (którego nazwa zaczyna się na W.) można dostać gratisowy wpierdol albo przynajmniej wylecieć z tramwaju w czasie jazdy.
Mam nadzieją dziecko drogie, że jesteś nabuzowaną estrogenem nastolatką, co to wiesza plakaty ze swoimi "idolami" (czyt. przymulonymi chłopcami o łzawym spojrzeniu, których dodatkowe cechy rozpoznawcze to częsty brak podkoszulka lub ewentualnie wymięta koszulka bez rękawka- koniecznie z zaciekami z niby- potu a'la David Beckham, zapadnięta klata, koniecznie jeansy przyciasne w kroku, kolczyk w uchu, kudły przylizane na żel oraz znak rozpoznawczy prawdziwego pedała czyli sygnet) bo inaczej broń Cię Panie Boże od wyrażania swoich poglądów publicznie.
A tak serio to ci kolesie z listy są na prawdę kiepscy. Dobry to jest Robert De Niro, Daniel Day Lewis czy- czasami- Christian Bale. Ci wymienieni przez Ciebie to sezonowe leszcze. Za rok czy dwa nikt nie będzie pamiętał kto to jest Szit LeBouf czy Teresa Gibson. Zmień priorytety oceniania bo narażasz się na śmieszność.
uff wreszcie normalna wypowiedź. a myślałam, że jestem sama ze swoim niezrozumieniem tej listy. dzięki... :)
to może jeszcze Joe Jonas, który po 1(!) filmie pt. Camp Rock ma ocenę 7.38 - ocenę taką samą jak np. Tom Cruise (choć za nim nie przepadam, to doceniam)
Najfajniejszych? Nie wiem, w jakim sensie... bo jeśli chodzi o grę, to nie bardzo, a o wygląd, to najprzystojniejszy jest ten pierwszy no i jeszcze drugi. A reszta to owszem, przystojni i przeciętnie przystojni, ale jest wiele innych bardziej przystojnych. Reszta to tacy przeciętni... raczej... Nie wiem, jakie kryterium przyjęłaś, na pewno nie grę aktorską. I racja, jak już ktoś napisał wyżej, ze nie napisałaś Zaca, bo ani to przystojne, ani dobrze gra.
uuu...zabrakło mi w twojej liście takich osobowości jak
Bruce Willis
Mel Gibson
Russel Crowe
Hugh Grant
Tom Hanks
Ben Affleck
Colin Firth
- to są prawdziwe talenty! faceci, którzy urodzili się aktorami !!
sorry, ale na tej liście nie mogą być, bo przekroczyli limit wieku 25 lat:P a jak wiadomo dobry aktor to taki, który ma ładną buzię i zero zmarszczek:P Bruce Willis mimo swoich osiągnięć nie może być na liście Dancera:P
Ja mam tylko 6 ale za to wyjątkowych xD
1 Wentworth Miller
2 Channing Tatum
3 Nicolas Cage
4 Josh Hartnett
5 Kevin Costner
6 Robert Hoffman
Nie koniecznie w takiej kolejnosci ... ale ta 6 xD
czyli podział jest taki: aktorzy i brzydale powyżej 25.roku życia..? :P
swojego czasu bruce willis też był bardzo przystojny, a w końcu każdy się kiedyś starzeje...