Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 948 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Ostatnio przeczytałam na forum,że Channing przyznał się podczas wywiadu dla magazynu E! , że jest biseksualistą? Czy to prawda? Mnie jest ciężko w to uwierzyć ale wolę usłyszeć Wasze zdanie na ten temat.

monciak002

Możesz mnie oświecić czemu cię to nie tylko interesuje, ale tez mocno rusza (wnioskując po temacie). To z kim kto sypia zupełnie nie jest twoja sprawa, chyba, że mowa o kimś kogo chcesz uwieść. No ale w tym przypadku nie ma o tym mowy, wiec ponawiam pytanie - dlaczego tak mocno cię rusza z kim sypia jakiś amerykański aktor?

jajebe

Po pierwsze nie rusza mnie to tylko nie wiedzałam jak zatytuować post by ktoś mi na to pytanie odpowiedział. Po drugie interesuje mnie świat Hollywood,aktorzy,aktorki,gale itp. więc to normalne że chce się upewnić. Ja Cię nie znam i nie mam zamiaru Cię oceniać więc prosiłabym Cię żebyś również mnie nie oceniała. Chciałam tylko jednej odpowiedzi a Ty atakujesz mnie tak jakbym conajmniej twoją osobę o to oskarżała.Zgadzam się,nie jest to moja sprawa ale skoro interesuje się showbiznesem to mam prawo się dowiedzieć a raczej upewnić bo mogłam się pomylić.I teraz odpowiadam na twoje pytanie: Nie rusza mnie to z kim sypia.Jestem tolerancyjna i nawet jeśli by był i tak będzie dla mnie najprzystojnieszym aktorem na świecie.

monciak002

Ja też to słyszałam parę lat temu, ale chyba jednak wybrał kobiety przecież się ożenił.

wikiw99

Jest biseksualny i nie wybrał kobiety tylko pokochał jedną z nich jak już -.-

wikiw99

Nie wybrał, ale się zakochał. Kto wie czy za 2 lata nie będzie z facetem :)