Według mnie są bardzo podobni i obaj przystojni. Aż trudno by było się zdecydować, którego z nich wybrać...
Gdzie ty widzisz to podobieństwo...Channing jest beanadziejny...wiadomo,że Went jest ładniejszy------>on jest piękny
Już Ci odpowiadam: obaj mają takie spojrzenie, że aż miękną kolana... Osobiście chyba też wybrałabym Wentwortha, ale Channing też jest słodki.
Trochę są podobni, ale tylko trochę.
Obaj są bardzo przystojni. Channing ma w sobie coś co sprawia że robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie. A Wentworth Miller bardzo dobrze gra w 'Skazany na śmierć'
:) Jasne. Channing ma szyję szerszą niż głowę - to cudownie wprost i wiele tłumaczy.
Na razie obejrzałam go w Step Up i muszę stwierdzić, że gdy nie tańczy gra jak drewniaczek.
Może oni nie są podobni ale prezentują ten sam typ urody :D Obaj są przystojni i męscy ale chyba mimo wsyztsko wolę Wenta... :) Jak on już rzuci to sowje spojrzenie to ja muszę usiąść. Co tam, że z ekranu a nie na żywo ;) A Channing bardzo mi się podobał w "Step up" a jeszcze bardziej w "She's the man". Wentwortha znam tylko z "Prison Break" i z ogromnej ilości wywiadów jakie obejżałam... :D Obaj są naprawdę świetni ale gdyby ich postawili przede mną i kazali wybierać.. najpierw zapytałabym czy mogę obu xD A jak nie to wybrałabym Wenta :)
Oczywiście że Wentworth Miller !!!
I ja tam nie widzę podobieństwa...
Channing Tatum mi tam się nie podoba,no ale każdy ma swój gust...
oliaa looknij najpierw na she's the man to stwierdzisz że on nie jest dresikiem;d ale osobiście też wolę Wentworth'a to jego spojżenie przyprawia mnie o zawrót głowy...
CHANNING!!!!! Czyzbym była w mniejszości?;) No niestety ale facet na mnie działa i tyle. Szczegówlnie jak tańczy i chodzi bez koszulki w SHE'S THE MEN. A pamięta ktoś scene kiedy Duke wyrzuca piłkę a autu? Rewelacja:D
ale...
Wentworth ma cos w sobie, a szczególnie w tych swoich oczkach :D
jak dla mnie sa do siebie bardzo podobni:D ale ja tam wole channinga... podoba mi sie jego typ urody, jest naprawde śliczny a do tego bardzo podobał mi się w roli Tylera w step upie zagrał wprost kapitalnie:D
Powiem cos za co pewnie pewni mnie zjecie, ale...Ogladając wywiad Z channinngiem i z Wentworthem stwierdzam ze Chaninng jest fajniejszy, bo... Wenthworth fajnie gra, i postac garna przez niego ma cos takiego że no wiecie ;)
ale.. chaninng w realu jest podobny do postaci i duzo daje ze sowjej osobowości. I daltego on podoba mi sie bardziej
Wentworth jest taki trochę nie wiem, no myslalam ze odbiore go inaczej w wywiadzie :P
ciekawe porównanie;-)sadze ze Went jest o wiele przystojniejszy od channinga, ale za to channing jest bardzo dobrze zbudowany i wysportowany..
Wedug mnie obaj sa slodcy, ale jednak na bezludna wyspe zabralabym tylko Wenta...to spojrzenie wyjasnia wszystko. Szkoda ze takich nie ma w szkole, na ulicy ( bez podtekstow!!! ). Channing kontra Wentworth...hmmm...oczywiscie ze wygrywa went !!!!!!!
ja na bezludną wziełabym obu, hihi.
to dopiero byłby raj.
Jeden tańczy i całuje. drugi patrzy i całuje, hehe
Hahah zdecydowanie popieram :D Ale w sumii , na bezludna wyspe nie wzielabym zadnego z nich, bo jest taki jeden, co i tanczy jak Chaning i patrzy jak Went... ^^ I to w zasiegu reki, musze tylko sie troche postarac :)
znaczy sie nie mowie o podobienstwu ale bardziej o ruchach i zachowaniu:) bo ja wiem czy szczescie... Ten ktos woli jakies puste lalunie ale coz... starac sie zwasze mozna ;)
No wiesz mężczyzna z takim wygladem w wieku 35 lat to superciacho :D Went to ciacho:d
A Chaninng to całkiem inna bajka.Jest młody , ma 26 lat , to całe 10 róznicy.
Obydwoje są suuuuuper, tylko w inny sposób, Ech..
.:BooMer:.starać się nawet trzeba, może temu ktosiowi się cosik odmieni. a ja i tak chcialabym takie ruchy i cała reszte zobaczyc w realu :D
Mam duży problem z odpowiedzią na to pytania, bo obaj są nieziemscy! Ale muszę przyznać, że ostatnio, czyli po obejrzeniu "Ona to on" coraz bardziej skłaniam się ku Channingowi, bo ile można oglądać świetnego faceta bez koszulki i nie uznać go za fajnego :D
też się nad tym zastanawiałam. musze przyznać, że obaj są zniewalający, choć może ich gra nie powala. Ale mają naprawdę świetne twarze i ciała. Jedyne co moge zarzucić: Went ma troche zbyt odstające uszy a Chan za szeroką szyje. Ale są boscy. No i te oryginalne imiona ^^
Szkoda że żadnego nie można mieć na własność ;)
Obaj mnie urzekli, aczkolwiek skłaniam się ku Channingowi - to ciało...
Ale najbardziej seksowny jest dla mnie jego głos... Mogłabym słuchać całą dobę na okrągło...
To idiotyczne ale mnie rozwala jak Channing sie smieje, bo robia mi sie takie zajfajne policzki wtedy i wogóle ma fajna mine. :D
Channing Tatum --> Odpływam kiedy oglądam go w Ona to On xD Ma bosskie spojrzenie i ten brzuszek... Hmm ;)
Dla mnie też zdecydowanie Went jest ładniejszy pod każdym względem:)Nie chce obrażać fanek Channinga Tatuma ale nie wiem co wy w nim widzicie bo ja osobiście nie dostrzegam w nim żadnych pięknych cech wygladu:)
pozdro dla wszystkich:)
Jak to nie!? :P A to cialo? Ten usmiech? Hah... Z reszta jakbym miala wybierac miedzy nimi dwoma to chyba bym sie nie zdecydowala^^
Oooooo takkkkk ......masz racje !! Najpierw szalaałam za channingiem :):) a poźniej gdy zaczał sie Prison too nie wiediząłm kogo wybrac ieteraz szleja za ty i za tym :D:D
Ech Channing jest rozbrajajacy a Went ma taka niesamowtą aurę....
Po co sie kłócic. Obydwaj są mmmmmmmmmm.............
Boshhh ten wasz Went (czy jak mu tam) jest stary -.- 35 lat.! Już niedługo będzie pomarszczony jak próchno xDD <lol2> nie no joke.! Bez obrazy dla fanów. Ja osobiście wolę Channinga < 333 ;*