Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 919 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Według mnie są bardzo podobni i obaj przystojni. Aż trudno by było się zdecydować, którego z nich wybrać...

Agniesia

Zdecydowanie Channing Tatum on jest boski =) a Wenthwort mi sie wogóle nie podoba =)

monikaa1990

zdecydowanie channing tatum- ona to on z nim w roli głównej...mmmmmmmmmm... mogłabym oglądać non stop

Agniesia

obaj maja ceche wspolna: pojechane imiona ;/
tego na W. nie lubie w ogole bo po pierwsze serial mi sie nie podoba a temu drugiemu daje malutkiego plusa jedynie za taniec that's all :)

IloveMyBC

nie wiem. raczej Went.

alee !

więc...
wybieram George'a Clooney'a.
Przynajmniej facet z klasą i w ogole.
ma w sooobie COŚ.

...

(:

Agniesia

Trudne pytanie.... ja sama nie wiem ktorego wybrac... obaj sa mega przystojni i slodcy... wybieram obu!! :-D

Agniesia

Channing ładniejszy o niebo.

Agniesia

dla mnie to Channing jest o wiele ładniejszy i wogóle świetnie gra w Step Up i innych więc ja wybieram channinga!!!!!!!

Agniesia

Dokładnie są podobnie ale obaj wyjątkowo ładni
Boże trace rozum jak ich widze matkooo cuda natury Jowisze normalnie !!!hihi

grove_2

dla mnei oni nie sa podobni. Tatum ma wąskie oczy Miller ma wielkie i okrągłe. Tatum jest dobrze zbudowany Miller nie jest.

Na widok Millera żygać mi się chce. cały czas ma to samo spojrzenie. Wygląda jak cieć, a Channing... Zwariowałam na jego punkcie. Nie dośc że jest zabójczo przystojny id orbze zbudowany to jeszcze świetnie tańczy i gra w piłkę nożną.

Mrs__Sparrow

I dodam jeszcze że sie ślicznie usmiecha i ma cudne usta i oczy, które nabierają niezwyklego wyglądu gdy ma ogolona głowę ;-D

Uwielbiam go!!!!!!!!!!

Mrs__Sparrow

też uwielbiam channinga.
szkoda że w Polsce nie ma takich facetów ; ((

Agniesia

Masz rację obaj są mega przystojni. Ale może niektórzy powinni zobaczyć jak Went wyglądał w wieku Channinga. Był po prostu obrzydliwy a po za tym Went zagrał jak narazie w jednym serialu i wszyscy uważają go za gwiazdora a tak naprawdę nam nie podoba się Went tylko postać przez niego grana. Channing jest nie do pobicia =D

Agniesia

Masz rację obaj są mega przystojni. Ale może niektórzy powinni zobaczyć jak Went wyglądał w wieku Channinga. Był po prostu obrzydliwy a po za tym Went zagrał jak narazie w jednym serialu i wszyscy uważają go za gwiazdora a tak naprawdę nam nie podoba się Went tylko postać przez niego grana. Channing jest nie do pobicia =D

Agniesia

Agniesia

no oczywiscie ze channing :***;*;*;*;*;* i z kim wy wogole porownujecie <lol2> smiechu warte

Agniesia

Ojj, chyba będe musiała sobie obejrzeć kolejny raz Step up ;) Jakoś tak nabrałam na to wielkiej ochoty ;P
Ja uwielbiam i Channinga i Wenta :) Ale rolą w Ona to on Chan mnie po prostu rozbroił.. Ahh, facet taki jak Duke, to marzenie ;)
Poza tym.. Kto oglądał jakiś inny film z Channingiem..? Tzn. oprócz Step i Ona to on..?
A co do ich imion, to orginalne bardzo :D I bardzo fajne ;)

Agniesia

Jestem ciekawa, czy za kilka lat ktoś będzie o nich jeszcze pamiętał...

Jorjan

Oczywiście, że Channing. żadnego Wenta mi tu nie dawajcie ;P

Agniesia

oczywiście że Channing. Went też jest spoko ale nie w moim typie urody