Według mnie są bardzo podobni i obaj przystojni. Aż trudno by było się zdecydować, którego z nich wybrać...
zdecydowanie channing tatum- ona to on z nim w roli głównej...mmmmmmmmmm... mogłabym oglądać non stop
obaj maja ceche wspolna: pojechane imiona ;/
tego na W. nie lubie w ogole bo po pierwsze serial mi sie nie podoba a temu drugiemu daje malutkiego plusa jedynie za taniec that's all :)
nie wiem. raczej Went.
alee !
więc...
wybieram George'a Clooney'a.
Przynajmniej facet z klasą i w ogole.
ma w sooobie COŚ.
...
(:
Trudne pytanie.... ja sama nie wiem ktorego wybrac... obaj sa mega przystojni i slodcy... wybieram obu!! :-D
dla mnie to Channing jest o wiele ładniejszy i wogóle świetnie gra w Step Up i innych więc ja wybieram channinga!!!!!!!
Dokładnie są podobnie ale obaj wyjątkowo ładni
Boże trace rozum jak ich widze matkooo cuda natury Jowisze normalnie !!!hihi
dla mnei oni nie sa podobni. Tatum ma wąskie oczy Miller ma wielkie i okrągłe. Tatum jest dobrze zbudowany Miller nie jest.
Na widok Millera żygać mi się chce. cały czas ma to samo spojrzenie. Wygląda jak cieć, a Channing... Zwariowałam na jego punkcie. Nie dośc że jest zabójczo przystojny id orbze zbudowany to jeszcze świetnie tańczy i gra w piłkę nożną.
I dodam jeszcze że sie ślicznie usmiecha i ma cudne usta i oczy, które nabierają niezwyklego wyglądu gdy ma ogolona głowę ;-D
Uwielbiam go!!!!!!!!!!
Masz rację obaj są mega przystojni. Ale może niektórzy powinni zobaczyć jak Went wyglądał w wieku Channinga. Był po prostu obrzydliwy a po za tym Went zagrał jak narazie w jednym serialu i wszyscy uważają go za gwiazdora a tak naprawdę nam nie podoba się Went tylko postać przez niego grana. Channing jest nie do pobicia =D
Masz rację obaj są mega przystojni. Ale może niektórzy powinni zobaczyć jak Went wyglądał w wieku Channinga. Był po prostu obrzydliwy a po za tym Went zagrał jak narazie w jednym serialu i wszyscy uważają go za gwiazdora a tak naprawdę nam nie podoba się Went tylko postać przez niego grana. Channing jest nie do pobicia =D
Ojj, chyba będe musiała sobie obejrzeć kolejny raz Step up ;) Jakoś tak nabrałam na to wielkiej ochoty ;P
Ja uwielbiam i Channinga i Wenta :) Ale rolą w Ona to on Chan mnie po prostu rozbroił.. Ahh, facet taki jak Duke, to marzenie ;)
Poza tym.. Kto oglądał jakiś inny film z Channingiem..? Tzn. oprócz Step i Ona to on..?
A co do ich imion, to orginalne bardzo :D I bardzo fajne ;)