Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 914 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Channing Tatum w jakich filmach najlepiej zagral i wam sie najbarrziej te filmy spodobaly bac poruszyly wymiencie tytuly moze byc wiecej nisz jeden czekam na odpis. Pozdrawiam fanow i fanek tego aktora ktorzy wierzya w jego talen i w jego potencjal gry aktorskiej.

siemka3

"I że cię nie opuszczę"

użytkownik usunięty
siemka3

Czytałam opinie wielu krytyków, którzy uważają go za zdolnego aktora młodego pokolenia, ale marnującego swój potencjał, albo po prostu nie mającego ciekawszych propozycji niż role umięśnionych przystojniaków. Jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi na jego gre aktorską ani też w żadnym filmie mnie nie zauroczył, za to muszę przyznać, że jest mega zdolnym tancerzem. Tego mu nie można odmówić. Chodzi mi o to, że radzi sobie zarówno w hip hopie, jak i tańcach bardziej klasycznych. Plus świetnie się porusza.

siemka3

Coraz ciekawsze wiadomosci czekam na dalsze propozycje i tesz coc ciekawego na temat tego aktora

siemka3

Channing Tatum - jeden z bardzo lubianych przeze mnie aktorów. Szczerze poznałam go jak grał w Step Up'ie. Tutaj muszę się zgodzić z Metropholis, facet ma niesamowite poczucie rytmu. Szybko się uczy, ma piękną sylwetkę i ogólnie jest przystojny. Jak dla mnie wprost wymarzony aktor do jakiejkolwiek współpracy . Mężczyzna bardzo podoba mi się w rolach woskowych takich jak w filmie "9 legion", " Wciąż ją kocham" czy "G.I Joe". Ale jest jeszcze jeden film który mnie ujął. Już wcześniej wymieniony " The Vow". To chyba dzięki temu, że gra tam z moją ulubienicą Rachel McAdams. Jednak pomimo wszystko uważam, że tworzą jeden z najbardziej udanych związków Hollywood wraz z Jenną.

AutVincereAutMori

Zgadzam się. Channing moim zdaniem najbardziej pasuje do ról wojskowych. Świetnie prezentuje się w mundurze choćby w "Stop loss" czy "I wciąż ją kocham". jednak nie jest typem, który sprawdza się moim zdaniem w komediach. W "21 Jump Street" zagrał na prawdę dobrze, jednak bardziej mi pasuje w melodramatach czy filmach akcji. Co do tańca to zupełnie powalił mnie film "Magic Mike". Oczywiście pozytywnie. Jego profesjonalizm, charyzma. Aktor jak najbardziej do filmu trafiony, choć fabuła nie za ciekawa moim zdaniem. Już czekam na dalsze części obu filmów. :)
Życzę szczęścia rodzinie Tatum wraz z nowym członkiem rodziny malutką Everly <3

siemka3

"Wciąż ją Kocham " --> <3 świetny !

siemka3

Wciąż ją kocham !! <3<3<3<3
I że Cię nie opuszczę..

siemka3

w żadnym filmie nie przypadł mi do gustu