Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
52 410 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Jeden z najbardziej bezpłciowych, sztucznych aktorów. Aktor?! Nie! Aktorzyna nadający się do gry szamponu albo proszku...

greggreg86

...lub drewna:) A tak na serio to kłoda pierwszorzędna.Czy mu kiedykolwiek zmienia się wyraz twarzy? To straszne ,że takie małpoludy grają w kilku filmach rocznie.Nic dziwnego,że ludzie wracją coraz chętniej do starszych produkcji. Niedługo na topie będzie teatr lalek,tyle ze te kukły będą tańsze od Tatuma czy jak mu tam.

justareader

a na Twoim profilu nie znalazłam żadnego obejrzanego filmu z Nim. hmm.

syllwunia14

Wszystkich ,którzy się z Tobą nie zgadzają szpiegujesz? Konto mam od roku,więc nie miałam jak ocenić wszystkich filmów które oglądałam. Część ,bo nie były szukania warte.Hmm?

justareader

ha, ja nikogo nie szpieguję przede wszystkim. A po drugie to skoro już jesteś na stronie tego aktora to chcę Ci powiedzieć, że długo szukać nie trzeba. Wszystkie filmy, w których grał i które zapewne obejrzałaś w ilości większej niż jeden są tuż nad forum. :)

syllwunia14

Oui,ale tylko raz go odzwiedziłam i napisałam koment. Co do jego aktorstwa uważam ,że jest kiepski i trudno mnie za to wnić. Moja opinia,każdy ją ma. Podobał mi się w Step up jako facet i jako tancerz ale nie jako aktor. Pzdr:)

greggreg86

Zgadzam się, żaden z niego aktor