Jeden z najbardziej bezpłciowych, sztucznych aktorów. Aktor?! Nie! Aktorzyna nadający się do gry szamponu albo proszku...
...lub drewna:) A tak na serio to kłoda pierwszorzędna.Czy mu kiedykolwiek zmienia się wyraz twarzy? To straszne ,że takie małpoludy grają w kilku filmach rocznie.Nic dziwnego,że ludzie wracją coraz chętniej do starszych produkcji. Niedługo na topie będzie teatr lalek,tyle ze te kukły będą tańsze od Tatuma czy jak mu tam.
Wszystkich ,którzy się z Tobą nie zgadzają szpiegujesz? Konto mam od roku,więc nie miałam jak ocenić wszystkich filmów które oglądałam. Część ,bo nie były szukania warte.Hmm?
ha, ja nikogo nie szpieguję przede wszystkim. A po drugie to skoro już jesteś na stronie tego aktora to chcę Ci powiedzieć, że długo szukać nie trzeba. Wszystkie filmy, w których grał i które zapewne obejrzałaś w ilości większej niż jeden są tuż nad forum. :)
Oui,ale tylko raz go odzwiedziłam i napisałam koment. Co do jego aktorstwa uważam ,że jest kiepski i trudno mnie za to wnić. Moja opinia,każdy ją ma. Podobał mi się w Step up jako facet i jako tancerz ale nie jako aktor. Pzdr:)