Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 964 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

A na pewno lepszy niż drewno Christensen, nie wiem co Lucas w tym beztalenciu widział. Tak samo Leo DiCaprio mógł zagrać Anakina. Na pewno nie powinien go grać Hayden tylko aktor który umie pokazać uczucie. Zemsta Sithów to moja ulubiona część a z każdym obejrzeniem widzę to nie dopracowania i kiepską grę Haydena i nie dopracowane sceny, zwłaszcza ze teraz czytam książkę Zemste Sithów i jest rewelacyjna, nei tak płytka jak film więc polecam.

Mateo_SF

My oglądaliśmy chyba inne filmy. Christensen, może nie grał nie wiadomo jak rewelacyjnie, ale o wiele się poprawił w porównaniu z poprzednią częścią, jego gra była znośna. Wiadomo, że filmy nigdy nie będą tak dobrze dopracowane jak książki, rzadko który aktor potrafi porządnie wcielić się w psychikę postaci graną przez siebie.

Patologia546

Oczywiście, zgadzam się, poprawił swoją grę w porównaniu do Ataku Klonów ale z każdym kolejnym oglądaniem było gorzej, a potem jak już przeczytałem książkę to w ogóle, aktorzy serialowi potrafią dobrze wczuwać się w swoje role, może dlatego że w serialu jest na to czas, bo w filmie naprawdę mało kiedy ma miejsce "tzw. przyhamownie akcji" żeby skupić się bezpośrednio na postaci.

Mateo_SF

Pamiętajcie jednak, że tutaj najpierw był film, a potem książka.