Ja też go lubię, może nie jako aktora, bo trudno mi stwierdzic czy jest dobry po obejrzeniu tylko dwóch jego filmów....ale przyznaje, jest przystojny...nawet bardzo :)Pamiętam kiedy pierwszy raz do kin wchodził Step up- Taniec zmysłów. Byłam z koleznaka na maratonie filmowym....pamietam puścili go koło 23.00 ....tak strasznie mi sie chciało wczesniej spac..a okazało się że wyszłam z kina z płaczem. Ale mniejsza z tym...kogo to obchodzi dlaczego?! Zastanawiam się dlaczego spodobała mu się akurat Jenna Dewan. Ja osobiści nie uważam jej za jakąś mega ładna...wrecz przeciwnie. Może wydaje sie sympatyczna, ale taki facet powinien mieć jakąś pieknoś koło siebie. Uważacie do siebie pasują? Czy wolelibyście, żeby był z jakąś inna..? Czekam na wasze opinie..:D
ten temat jest po prostu bez jakiegokolwiek sensu :o
Jenna Dewan jest wedlug mnie bardzo ladna dziewczyna, i dobrze wybral :) to swiadczy o jego swietnych gustach ^_^ Mi sie tam nie podoba gdyz nie jestem jakims pedalem czy cus :>. Niech sobie wybiera laski jak chce nie wnikam :) uwazam ze dobrze wybral, sam osobiscie chcialbym miec taka dziewczyne ;) Tak wiec pasuja do siebie. A co do postu powyzej, Avril Lavigne ? <WOOOOW> ! Avril to straszna gowniara, typowa blond wiesniara wiec :/ nie zgadzam sie z toba pzdr,
ej weź się odwal! <LOOOOOOOOL> 0_o Jenna Dewan jest 100 razy brzydsza od Avril. Avril, może jest teraz blondynką ale i tak nie jest taka słodziutka jak Jenna, i jest tylko o 4 lata młodsza od Tatuma.
P.S I nie mówię tu że Jenna Jest brzydka, ale ładniejsza od Avril nie jest.