Wie ktoś może dlaczego w filmie Ona to on Channing nosił na łańcuszku obrączkę? :( i w wywiadach też :(
o boże... bo co, nie przeżyjesz?? gdyby się nawet z nią nie ożenił to i tak byś nie mogła do nie go nie startować, przecież on nie zwraca uwagi na żadne fanki, szczególnie takie co mdleją na jego widok:p
a z kąd to wiesz.... No nigdy nienależy tracić nadziei;) miałam w tym roku jechac w jego rodzinne strony... ale nie pojade szkoda. czemu tak o nim sądzisz że jest taki samolubny??
nie sądzę że jest samolubny, może da jakiegoś autografa ale na pewno nie zaprosi żadnej fanki na obiad, randkę czy coś w tym rodzaju... po prostu tak uważam, bo większość gwiazd tak robi, no nie?
no, mam marzenia...ale to że ją zaprosi na randkę to szansa jedna na milion... ale masz rację, zawsze można pomarzyć:]
hehe daj se siana może zaprosi Cię na śniadanie (chyba wiesz o co chosi mi?)Oj jest zaręczony z Jenna i nawet nie spoglada na fanki które krzycza Chan i love you
jak by ją naprawde kochał to nie zwlekał by ze ślubem aż rok.:) no wiecie ja im życze dobrze ale poznać go nie zaszkodzi:))