Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Wie ktoś może dlaczego w filmie Ona to on Channing nosił na łańcuszku obrączkę? :( i w wywiadach też :(

Angelussia

bo on sie miał ożenic z jenną amoże już to zrobił??? o nie jak to prawda !!:(;(;(;(;(;(;(;(;(;9;9

zosiaczek_2

o boże... bo co, nie przeżyjesz?? gdyby się nawet z nią nie ożenił to i tak byś nie mogła do nie go nie startować, przecież on nie zwraca uwagi na żadne fanki, szczególnie takie co mdleją na jego widok:p

iMeshQa

a z kąd to wiesz.... No nigdy nienależy tracić nadziei;) miałam w tym roku jechac w jego rodzinne strony... ale nie pojade szkoda. czemu tak o nim sądzisz że jest taki samolubny??

zosiaczek_2

nie sądzę że jest samolubny, może da jakiegoś autografa ale na pewno nie zaprosi żadnej fanki na obiad, randkę czy coś w tym rodzaju... po prostu tak uważam, bo większość gwiazd tak robi, no nie?

iMeshQa

Jejku dziewczyna ma marzenia. A ty ich nie masz?
zawsze jakaś tam szansa jest

Angelussia

no, mam marzenia...ale to że ją zaprosi na randkę to szansa jedna na milion... ale masz rację, zawsze można pomarzyć:]

iMeshQa

no bo to jest moje marzenie i ja wierze że sie spełni:)) i trzymajcie za mnie kciuki:*

zosiaczek_2

hehe daj se siana może zaprosi Cię na śniadanie (chyba wiesz o co chosi mi?)Oj jest zaręczony z Jenna i nawet nie spoglada na fanki które krzycza Chan i love you

sara137

jak by ją naprawde kochał to nie zwlekał by ze ślubem aż rok.:) no wiecie ja im życze dobrze ale poznać go nie zaszkodzi:))

Angelussia

Eeee... tak wogóle to to ze w "Ona to on" nosil obraczke to chyba nie ma nic wspolnego z tym ze jest zareczony z Jenna Dewan, bo ja poznal dopiero na planie "Step up", ktory byl krecony pozniej nix "Oan to on"