Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

Shahrukh Khan jest najprzystojniejszym mezczyzna na swiecie normalnie kocham go!!!!!!!!!!!

lalunia_vip

...nie wiem czemu ale wydaje mi się, że to forum przeznaczone jest na innego aktora...mianowicie Tatuma :0 Ale wisz moge się mylic :) (ironia) boolywood...czy jakos tam...to nie tutaj

lalunia_vip

HAHAHHA!! uuuuuuuuŁOOOOOOOOOOOOO! tak się właśnie zastanawiam czy przypadkiem sobie nie zażartowałaś, Jezuuu, jak ten gość może Ci się podobać xD, jeszcze nie tak dawno widziałam film z tym facetem jak sobie śpiewał z taką babką i se tak tańczyli, ale z niego śmiałam z bratem, normalnie taki pedałek trochę xD. BUAHHAHAHHAHAHHAAAAAAAAAAA....

adaa234

co za dzieci tu pisza :o prosze stop spamu :/ dlaczego piszecie takie glupie posty ?

gugu21

co według Ciebie tutaj jest głupie, co? To , że ktoś wyraźił swoją opinię (pomijając to, że pomylił aktorów, a raczej fora) , czy to że ja zwróciłam na to uwagę. Sorry ale nie widze tutaj nic głupigo, a juz na pewno dziecinnego. Może powinienes bliżej zapoznać się z terminologią słowa - forum. Tutaj każdy może wyrazic swoją opinię! Jeśli uważasz że jest to głupie bądź dziecinne po prostu tu nie zaglądaj..Pozdrawiam :)

grzybolec

Lubie Shahrukh Khana... Ale bez przesady, to jest forum Channinga Tatum, a nie jego ! Takie rzeczy to na forum SRK, a nie tu...

_Em

no własnie o to chodzi...to nie forum o tym ...Shahrukh k. tylko o channingu :)

lalunia_vip

A nie pomyliłaś forum??? hahahahaha

............