Shahrukh Khan jest najprzystojniejszym mezczyzna na swiecie normalnie kocham go!!!!!!!!!!!
...nie wiem czemu ale wydaje mi się, że to forum przeznaczone jest na innego aktora...mianowicie Tatuma :0 Ale wisz moge się mylic :) (ironia) boolywood...czy jakos tam...to nie tutaj
HAHAHHA!! uuuuuuuuŁOOOOOOOOOOOOO! tak się właśnie zastanawiam czy przypadkiem sobie nie zażartowałaś, Jezuuu, jak ten gość może Ci się podobać xD, jeszcze nie tak dawno widziałam film z tym facetem jak sobie śpiewał z taką babką i se tak tańczyli, ale z niego śmiałam z bratem, normalnie taki pedałek trochę xD. BUAHHAHAHHAHAHHAAAAAAAAAAA....
co według Ciebie tutaj jest głupie, co? To , że ktoś wyraźił swoją opinię (pomijając to, że pomylił aktorów, a raczej fora) , czy to że ja zwróciłam na to uwagę. Sorry ale nie widze tutaj nic głupigo, a juz na pewno dziecinnego. Może powinienes bliżej zapoznać się z terminologią słowa - forum. Tutaj każdy może wyrazic swoją opinię! Jeśli uważasz że jest to głupie bądź dziecinne po prostu tu nie zaglądaj..Pozdrawiam :)
Lubie Shahrukh Khana... Ale bez przesady, to jest forum Channinga Tatum, a nie jego ! Takie rzeczy to na forum SRK, a nie tu...