Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 953 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

dziewczyny, jesteście strasznie bezkrytyczne

Sowa_14

widocznie sobie zasluzyl xD .. MOIM ZDANIEM I TAK POWIENIEN MIEC LEPSZY RANKING Xd

Sowa_14

Cóż , widac nie tylko faceci mysla nie tym "mózgiem" ;-)

YASMINSOFIJA

hehe dobry text

YASMINSOFIJA

Zgadzam się. Ja sama dałabym mu tą "10" w 90% za wygląd i w 10% za grę ;)

Sowa_14

Średnia tego kolesia to jakaś parodia. Niestety, niektórzy (właściwie niektóre) nie potrafią obiektywnie wystawiać ocen. Ładna buźka to nie wszystko, a poza nią (chyba, nie mi oceniać) on nie ma nic do zaoferowania. Bo aktor z niego bardzo, bardzo słaby.

Cris

zajebisty! nie znacie się ^^ xd

Cris

Ciekawe czy niektórzy faceci tez są tacy obiektywni jak widzą ładna buzie.z reszta moim zdaniem Channing ma talent a nie tylko ładna buzie

Sowa_14

Zajebisty to jest Johnny Depp, Bruce Willis albo Alan Rickman... to jest strona poświęcona grze aktorskiej i filmom a nie ranking najlpiękniejszych.

wicia

dla takich to strony typu brawo.pl czy cos takiego :)
ciesze sie ze wymieniles Alana, swietny aktor, ja bym jeszcze dorzucila Deppa, za wiele wspaniałych kreacji i Connerego. ot co. a ten pan tutaj czym sie moze pochwalic? no czym?

yuki_ashitakaa

No widzisz niektorym podoba sie Depp a niektorym Channing ;]
np mi depp sie nei podoba i nie lubie go jako aktora a channing jest zajebisty i tyle o ;]
Super gra poprostu ;]

RobertaRBD

Depp oprócz tego, ze jest przystojny, jest też świetnym aktorem, sto razy lepszy od tego Tatum.

Anda00

pod wgledem aktorstwa, Depp jest lepszy od wielu wielu wieli ludzi :)
o wygladzie nie powiem juz nic :P

yuki_ashitakaa

pff` Depp brzydal ;p ;p;p !!!!!!!!!!!!!!!

RobertaRBD

dobra. zmiana decyzji.
na mój gust jest przystojny :P

wicia

Johnny Depp - bezapelacyjnie mój ulubiony aktor. Świetnie gra, zaczął się ostatnio grzecznie zachowywać i nie jest taki wypicowany jak reszta Hollywoodu. I jeszcze raz wspomnę, że świetnie gra. I na koniec dodam że jest nieziemsko przystojny :)
Alan Rickman - uwielbiam go! ma taki młodzieńczy sposób bycia (grania) i poza tym sądzę, że jest przystojny również (mam 16 lat i myślę w tych kategoriach xD)

Sowa_14

A ty sie tam znasz...
Niech zgadne jestes facetem..
Jake to przewidywalne..
Zakompleksiały pod 30 z brzuchem piwnym...
Wzioł byś sie zapisał na siłke albo hip hop zaczął tańczyc a nie na Channinga najeżdzasz...
A jezeli jestes kobietą...w co wątpie to pewnie jestes nim zauroczona i dlatego pleciesz takie bzdury bo zdajesz sobie sprawe z tego faktu iż on jest od ciebie setki mil i nie masz jak sie do niego zblizyc...
Wiec skonczcie zazdrosni anty i inni ograniczeni ludzie oceniac nie znając...<lol>

adatyszkiewicz

No właśnie niektórzy lubią te swoje Deepy i inne takie a inni lubią Channinga, i mają prawo dać im tyle punktów ile im się żywnie podoba.

Sowa_14

Ehhh... to głosy pewnie za to ze wywijał w Step Upie ...

Sowa_14

Niektórym sę poprostu on podoba znaczy uważają go za przystojnego ( jak ja :P) a inni wolą Deppa.. Ale to jest kwestia gustu, dla innych przystojny jest Channing a dla innych Depp. A to jak oceniają to tez kwestia gustu... A wogóle uważam że Channing powinien byc wyzej :P Pozdro :D

RosaalieHale3

Ode mnie proszę jeszcze dorzucić Gary'ego Oldmana:)

RosaalieHale3

Wyżej za co? Ja też uważam że Channing jest przystojny. Ale szczerze muszę przyznać, że Depp zasługuję na wysoką pozycję i za wygląd i za grę.

Sowa_14

hi hi teraz spadł, bo jest już #100
ale to i tak dobrze, onn jest bosski

użytkownik usunięty
Celinaa

Boski? Ani on wspaniały, ani cudowny, ani piękny, a nawet nie dotyczy Boga. ;-) No to na czym polega ta jego boskość?

Sowa_14

na tym, że potrafi zaje.biście tańczyć, jest piękny..
i jest dobrym aktorem.. hi hi nie znasz sie;)

użytkownik usunięty
Celinaa

Jasne - nie znam się i w dodatku nie dbam o higienę. ;-)

Co do tej higieny to nie wiem czy to dobry pomysł się przyznawać.........:):):D:D(żart)a co do tematu to ktoś już mądrze napisał:każdy może i będzie dawał swojemu faworytowi tyle punktów ile mu się żywnie podoba więc z łaski swojej przestańcie pisać że ''ta głupia'' ''ta się nie zna'' ''ten nie ma gustu''.............Ludzie trochę szacunku i dystansu.Jak mówią ''o gustach się nie dyskutuje'' ale ta zasada to już dawno w grobie się przewraca............więc jako ludzie cywilizowani wyrarzajmy swoje zdanie bez obrażania innych........Moim zdaniem Tatum jest dość przystojny,tańczy świetnie ale warsztatu aktorskiego nie ma jeszcze dopracowanego i wyrobionego ale jest młody i wszystko przed nim.........zobaczymy jak się rorwinie i czy wogóle.........

lilou90

to chyba jakiś żart?101 miejsce?może zagrał dobrze w filmie "Trener" i "Step up" no ale to nie wystarcza na taka wysoka pozycje!!!jak dla mnie to on nie powinien byc w 500 najlepszych aktorow albo jeszcze nizej w 1000!!!pomylka i jeszcze raz pomylka,tyle gwiazd kina jest za nim,chyba same dziewczyny glosowaly bo sie w step up spodobal:/

użytkownik usunięty
wiltord

On się w ogóle na żaden ranking nie kwalifikuje...

Widziałem go w trzech filmach: Step up, Step up 2 i Trener. Byłem przekonany że to nawet nie aktor, tylko taki jakby zapychacz. Spojrzałem na niego filmografię, i gra w filmach Stone'a, z Aktorami typu Depp, Downey Jr, Dennis Quaid czy Willis i Harrelson. Do takich filmów Mroczków się nie bierze, dlatego trzymam kciuki za jego karierę filmową.

Gnat

Gościu, ale sprawdź kogo on będzie grał w filmie z Deppem: Pretty Boy Floyd. Jak myślisz ile sekund będzie na ekranie?

Anita_14

Obstawiam minutę i 23 sekundy, i 8 słów.
Inne filmy również zobacz. Do tego film Wszyscy Twoi Święci/ A Guide To Recognizing Your Saints. W miarę ambitne kino. Aktorzy prezentowali wysoki poziom, wszyscy. Podejrzewam, a nawet jestem prawie pewien, że gdyby ten chłopak nie grał w Step Up, i nikt by się nim nie podniecał to mielibyście o nim inne zdanie. Oczywiście, nie kwalifikuje się na top 100, a nawet top 300, ale moim zdaniem aktorem złym nie jest. Jeszcze raz powtórzę: w filmie Wszyscy Twoi Święci pokazuje całkiem inny poziom niż w Step Up czy Ona to on(swoją drogą wypadł przekonująco w 'She's the Man, ale to na pewno dlatego, że tylko takich wysportowanych nastolatków potrafi grać :])

Anita_14

Szkoda że nie ma opcji 'edytuj'. Film z Deppem, Public Enemies jest chyba na faktach. I Tatum będzie grał Charlesa "Pretty Boy" Floyda, swego czasu "Public Enemy No.1" Czyli pewnie będzie więcej niż minuta z hakiem.

Sowa_14

ohohoho a dziś na 93 miejscu :P
Ja tam się w nim zakochałam po Step Up ;)
Ciekawa jestem jego roli w Stop Loss, nie wiecie kiedy to bedzie można obejrzeć?

lakie

No cóż tu dużo pisać,świat schodzi na psy i to widać,taki aktor na tak wysokiej pozycji co widać to po śliniących się dziewczynkach które mają po 15-16 lat.Czym on sobie zasłużył że jest na tak wysokiej pozycji ?
co on ma do zaoferowania ?
Filmweb powinien być dozwolony dla ludzi którzy nie oceniają aktora czy aktorki po urodzie ale po umiejętnościach aktorskich.

Sowa_14

A dlaczego nie można mu dać szansy? Co to za głupie gadanie? Johnny Depp też kiedyś zaczynał i każdemu aktorowi należy się szansa. Widocznie straszne z Was pustaki, skoro zwracacie uwagę na urodę. Każdy wygląda jak wygląda.

Sowa_14

wiecie co ? rzecz gustu.
komuś innemu podoba się Channing, komuś innemu Depp, a jeszcze komuś innemu Leonardo DiCaprio czy jakikolwiek inny aktor.
z gustami się nie dyskutuje.