Channing Tatum

Channing Matthew Tatum

7,7
51 919 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Channing Tatum

nie rozumiem skąd u niego taka pokaźna filmografia. ten pan jest dla mnie kompletnym drętwiakiem, który co najwyżej może grać napakowanych futbolistów co to się nie muszą odzywać.

Repulsion

Bo jest przystojniakiem, idolem dziewczyn, który swoimi występami przyciąga tłumy nastolatek, a co za tym idzie opłaca się z nim kręcić filmy. Nienawidzę takich...

AdWienc

ej no jest masa innych naprawde przystojnych aktorów w podobnym wieku, którzy jakąś ikrę mają, błysk w oku, no w ogóle inteligentną twarz. a ten to taki buldożer.. :O

Repulsion

Vide ten kretyn Kutcher...prawda jest sporo aktorów w ich wieku, ale większość jest niedoceniana. Cieszy mnie, że taki Hardy się wybił, bo uważam go za genialnego aktora i jednego z najlepszych swojego pokolenia (jeszcze Gosling), ale niestety większość jedzie albo na nazwisku rodziców, albo na ładnej buźce i kaloryferze. Wytłuc te nastolatki to mielibyśmy renesans dobrych filmów z prawdziwymi aktorami, a nie jeden dobry film na 20 gniotów/romansideł.

AdWienc

kto jeszcze jest takim 'aktorem' w stylu Tatuma, co tylko solarą i ciałem ma grać? pomijam wszystkie te wampir maskarady z serii Zmierzch ;)

Repulsion

A zapomnieliście że on też dobrze tańczy ? Bardzo dobrze bym powiedziała więc nie pisać że gra tylko solarą i pięknym ciałem, poza tym oglądajcie sobie filmy gdzie faceci mają tylko piwne brzuchy.Powodzenia

Karciaaa

może i jest z niego drewniak, ale fakt faktem dobrze tańczy, po za tym jeśli chodzi o to, że nastolatki za nim szaleja mam naście lat i wcale nie uważam, że jest przystojny ;)

karola.17

Co prawda to prawda, każdy ma inny gust dla mnie np. jest przystojny, ale jest też wielu innych przystojniejszych :)

Repulsion

Witaj siostro...;) ja bym do ról, które ten gościu jest w stanie zagrać dorzuciła jeszcze trupa i figurę woskową :/ dramat...

Lili89

i lampę stojącą w kącie

Kasiek_haz

heh jeszcze geja mógł by spokojnie zagrać :)
bardzo gejowska twarz trochę jak Ken :) już samo to mnie odstrasza

Lili89

obawiam się, że nawet to mogłoby być za trudne:) może jakieś drzewo w parku, przy odpowiedniej charakteryzacji...

Repulsion

Ja niestety też tego nie rozumiem. Jak mam być szczery to nazwisko to usłyszałem dopiero ostatnio, przy okazji jakiejś reklamy jakiegoś filmu w telewizji. Sprawdzam więc i mocno się zdziwiłem, że oglądałem go w Dziewiątym Legionie, o którym zresztą już zapomnialem. Mocno jestem zadziwiony taką notą na filmwebie, gdyż braci M uważam za lepszych aktorów. Pewnie większość głosów to zakochane nastolatki. Trudno :)

Repulsion

heh coś w tym jest...również nie rozumiem fenomenu tego gościa.Zupełnie mnie nie przekonuje,to trochę taki aktorski Grzegorz Rasiak :)

Repulsion

Bo swietnie tanczy, pewnie dlatego.