Charles BronsonI

Charles Dennis Buchinsky

8,2
9 236 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charles Bronson
karoman4

przecież on nie żyje ??

dominik1989

Przecież ja wiem, że on nie żyje. Ale po śmierci też można składać hołd, zwłaszcza takiej osobistości, jaką był Charles Bronson.

użytkownik usunięty
karoman4

no wiesz co :(

Patrz post wyżej.^^

karoman4

ja dopiero dowiedziałem się że on nie żyje i dlatego te znaki zapytania hehe .

dominik1989

To Ty nie wiedziałeś, że on nie żyje? Kurczę, chciałam dobrze, miałam dobre intencje, a wyszło źle.

karoman4

hehe no w polsce nie informują w TV o śmierci aktorów zagranicznych ;p

dominik1989

Właśnie szkoda, że tego nie robią.

karoman4

a pozatym znałem tego aktora , ale nigdy nie oglądałem z nim żadnego filmu tylko fragmenty .

dominik1989

Ja widziałam już z nim kilka tytułów.

karoman4

łał.

Savio_Dan

Zdaję sobie sprawę z tego, że moja wypowiedź mogła zaszokować.

karoman4

Posypały się kontrowersje.

użytkownik usunięty
Savio_Dan

Czemu zaraz kontrowersje? ;p lepiej jakby oglądała filmy z prawdziwymi aktorami takimi jak właśnie Bronson, czy też McQueen albo Hackman niż takich obrzydliwych bohomazów rodem z Oszukać przeznaczenie 4 i 5.

Pan Bronson jest o wiele bardziej interesujący niż niejaki Pattinson.

karoman4

No jasne.

Przecież się nabijam. Wejdź na mój profil i zobacz moją topkę z aktorami.

użytkownik usunięty
Savio_Dan

No ja wiem że się nabijasz, trzeba trochę pożartować na FW, a nie być snobem :)

Pamiętam czasy, kiedy oglądałem snobistycznego Tarra. Fajna przygoda.

użytkownik usunięty
Savio_Dan

Nie znam, co to jakiś serial?

Bela Tarr. Reżyser takich filmów jak siedmiogodzinne Szatańskie tango. Chociaż ja za jego opus magnum mam Harmonie Werckmeistera.

dominik1989

Nie prawda .Jak Charles umarł to mówili o tym w Teleexpresie .Pamietam ten dzień ,był dla mnie bardzo smutny czas .

bradock

a kto ogląda Telexpress ale na pewno w głównej nie mówili

dominik1989

W głównych wiadomości to nie wiem ale napewno gdzieś jeszcze mówili .Napewno też w necie pisali .No i pisali też o tym w Teletygodniu ,bo miałem ten numer akurat .

dominik1989

Bardzo dużo było informacji o śmierci Bronsona zarówno w TV jak i w prasie, tak więc bez pierniczenia Panowie. Do tej pory mam sporo wycinków z ówczesnych gazet, które ukazały się w pierwszych dniach po odejściu Bronsona.

gggggrzegorz

ja akurat wtedy miałem 14 lat więc wiadomo olewka na wszystko ,

dominik1989

heheh no chyba, że tak :) Ja byłem trochę starszy i mocno się przejąłem wtedy śmiercią aktora. Na szczęście zostawił po sobie dużo filmów, właśnie przed chwilą obejrzałem swój pięćdziesiąty :) taki mały jubileusz :)

gggggrzegorz

to tak samo jak ja za jakieś 20 lat za Stallonem albo wcześniej

p.s http://www.filmweb.pl/user/dominik1989/blog tak przyokazji coś na najbliższe tygodnie ze Stallonem

gggggrzegorz

a tak przy okazji i tak już nie był aktywny aktorsko przed śmiercią ostatni film 1999 rok