Charles BronsonI

Charles Dennis Buchinsky

8,2
9 236 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charles Bronson

bo wszystkich filmów Bronsona w Polsce nie ma nikt... z tego co wiem...

MadeInHeaven

Hej, mozesz napisac cos wiecej na ten temat??? Odezwij sie prosze!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sebastian22221

czy ja kiedykolwiek mówiłem (pisałem) ze jest pedałem?? co nie zmienia faktu ze wygląda jak menel.Widze ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.Zresztą nie dziwie sie po tej dennej gadce nie wyczuwam w tobie intelektualisty.Widze ze homoseksualizm cie drazni a głodnemu chleb na mysli co??

ramzi09

tak napisalem bo mnie wkurzyles, wygladal normalnie moze ty jestes menelem ????? Wymien mi aktorow ktorych ty lubisz, zaraz ci powiem ktory wyglada jak menel!!!!

sebastian22221

poza tym byl bardzo dobrym aktorem i twoja wypowiedz tego juz nie zmieni!!! A wygladal jak wygladal, chyba sie liczy umiejętności filmowe no nie?? Widziałeś jak on strzelal z pistoletów no i wogóle, wogóle nie pudłował!!! A może ty jesteś Zazdrosny co??? Poza tym dałbyś mu spokój bo już nie żyje a to że ty go źle wspominasz świadczy tylko o twojej niskiej kulturze!!!!

Roman_10

masz racje Romanie, albo mu zazdrości albo jest chory i to bardzo chory!!! Bronson był świetny. Oglądałem z nim np Prawo Murphyego i prawie wszystkie części Życzenie śmierci!!! Gościu był niezniszczalny!!!!I tak już zostanie!!!! Niech spoczywa w pokoju!!![*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][* ]

sebastian22221

ale z was ofiary losu >zyczenie śmierci kojaży mi sie ze straznikiem teksasu tu i tu grają "niezniszczalne" patafiany jednak chucky jest lepszy bo go stac na styliste i nie wygłada jak obibok

ramzi09

bo Bronson ciężko pracował od najmłodszych lat, wychował się na ulicy oraz walczył w II wojnie światowej. To twardy chłop był. ...my ulica na twarzach, ty puder na buzi, wygolony pudel, nie w***aj ludzi...