Charles BronsonI

Charles Dennis Buchinsky

8,2
9 236 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charles Bronson

szkoda że w Polsce nie jest możliwe obejrzenie jego filmów z europy czyli Pasażera w Deszczu, Żegnaj Przyjacielu i Ktoś Za Drzwiami jak również takich jak Konie Valdeza czy Biały Bizon

Wlodi90

Dla mnie Charles Bronson to jeden z najbardziej niedocenianych aktorów.

Charles_Harmonica

http://video.google.pl/videoplay?docid=-6268408083036652775&ei=Z1veSbzYKIXP-AbPi vn-BA&q=Someone+Behind+the+Door&hl=pl&client=firefox-a - Ktoś za drzwiami. Cała reszta do ściągnięcia w necie, tylko trzeba umieć szukać :)

Zgadzam się- niedoceniony aktor!

Wlodi90

Możliwe, możliwe, tylko trzeba pilnować programu tv. Widziałam w Polsacie Żegnaj przyjacielu jakieś 5 lat temu, a Konie Valdeza i Biały Bizon lecą nie rzadziej niż raz na rok, na TV4, Tele5 albo tym podobnych stacjach.

Minerva

Pasażer w Deszczu i Ktoś Za Drzwiami rzeczywiście nie pojawiają się w TV, natomiast Żegnaj Przyjacielu jak i Biały Bizon gdzieś tam czasem można trafić. Konie Valdeza wyłuskałem ostatnio w Media Markt za 9.90. warto poszperać.

Wlodi90

Na MGM HD (platforma n) jest pełno filmów z Bronsonem. Raz był nawet "tydzień z Charlsem Bronsonem". Z tego co widziałem to mogę polecić: http://www.filmweb.pl/film/Od+po%C5%82udnia+do+trzeciej-1976-104191 bardzo fajna komedia.

użytkownik usunięty
dzidmail

to miałeś farta gggrzegorzu,ja musiałem swego czasu kupić "Konie Valdeza" za 46 złotych na allegro bo były nie do zdobycia w żadnym innym sklepie internetowym...

To naprawdę miałem fart. Pamiętam jak "Konie Valdeza" leżały na kupie (co najmniej 15 sztuk) w sklepie i wszystkie oczywiście po 9.90:)), ale nawet te 46 zeta nie poszły w piach bo to fajny film i jak dla mnie to jazda obowiązkowa dla fanów Bronsona

gggggrzegorz

Wszystkie filmy z Charlesem Bronsonem można znaleść w internecie. Ja ogromna ilość znalazłam na chomiku z lektorem albo napisami jak kto woli. Te które są w oryginale pojawiają się po jakimś czasie z tłumaczeniem trzeba tylko co jakiś czas wpadać i sprawdzać. Osobiście mam ambicje na całą filmotekę tego wspaniałego aktora i nieżle mi idzie:)) Pozdrawiam fanów;))

Dorota74

Dziękuję jako fan:))
Też gromadzę wszystko z Bronsonem, ostatnio doszło kilka fajnych napisów właśnie na chomiku. Kilka tytułów pewnie jednak nie prędko się pojawi, trzeba czekać, albo uczyć się pilnie języków;)

Wlodi90

Niestety ja dalej tych filmów nie mogę nigdzie znaleźć, szczególnie chciałbym obejrzeć Żegnaj Przyjacielu. Co do Bronsona to oczywiście mistrz, genialna rola w Once Upon a Time in the West.

ZycieCarlita

Na chomiku szukaj gościa o nicku - bbszj
Tam są te wszystkie filmy z napisami