Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 569 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Przeciez takich chłopaków a nawet przystojniejszych macie na wyciagniecie reki, wystarczy przejsc sie na mecz lokalnych druzyn pilkarskich i wybierac. Skad wiecie ze on sie bije lub bił w Angli na meczach? Poza tym on jest z daleka.. :)

Braveheart87

No moze i jest z daleka bo teraz mieszka w USA. Ale ja bym go mianowala najpiekniejszym i najprzystojniejszym mezczyzna swiata (lol) (3 :) Tyle mam do powiedzenia :) A na naszych meczach byc moze sa i laadni kolesie :) ale nikt CHarliego nie przebije :) Pozdro :*

Braveheart87

wydaje mi się że wszystkie jego fanki urzekła jego rola w Hooligans a nie sama jego uroda, choc jest cudowny... gdzie szukac kogoś takieego? Na meczach nie..... byłam i widziałam.....

OsAaa

:D Heh :) No urzekla urzekla :D Nie ogladalam innych filmow z jego udzialem ale oczywiscie mam zamiar ;) Jest ladniiuutki :) Oczywiscie to malo powiedzianie, bo jego sie nie da opisac :) DObra pozdro :*

Braveheart87

A teraz odpowiedzcie komuś KOMPLETNIE nie w temacie - nie widziałam ani jednego jego filmu, jestem tu tylko dlatego, że wyrzuciło was na główną stronę, i to dwa tematy na raz. A po za tym tytuł zachęca ... ;))) - Co w nim jest takiego? wiem, że zdjęcia to jeszcze nie wszystko, widziałam tutaj wiele koszmarnych zdjęć naprawdę przystojnych/ładnych (kobiety) ludzi, ale tak po tym zdjęciu: co w nim jest?
Nieuświadomiona

Kotylion

A, i jeszcze jedno. Co do meczy: naprawdę jest tam dużo fajnych chłopaków. Tylko trzeba iść na dobrą dyscyplinę (np. Nie na hokeja, bo tam nic nie widać ;))) i dobrze sie przyjrzeć ... Znajdzie się. Jak ma, to nawet sam.

użytkownik usunięty
Kotylion

Kotku ;-) na twoje pytanie o to co w nim jest jest jedna odpowiedź :
Obejrzyj Hooligans...ja gdybym nie oglądała tego filmu i zobaczyłabym tylko fote, też raczej by mi się tak bardzo nie spodobał, ale jego rola w tym filmie wszystko zmienia....;

Co do tematu tego forum, dziewczyno !!! pokaż mi w Białymstoku, choć jednego chłopaka, który by Charliemu/Petowi choć do pięt sięgał... znam z grubsza tych co grają w Jadze i koszykarzy też i wogle jeżdże sobie na lodowisko, do parku, kin i nigdzie NIGDZIE nie ma takich co by choć w kilku % byli tak przystojni jak on .....
(niech nikt nie pomyśli że ja lece tylko na wygląd u chłopców-więc sprostuje-niema tak łądnego i tak FAJNEGO jak Pete...;-)

pozdro:*

Ale ja nie mówię o Białymstoku! Nie wmówisz mi, że siedzisz tylko tam. No i chyba masz bardzo ... inne ode mnie i większości dziewczyn, które znam wymagania co do chłopaków, bo ja nie mieszkam w dużym Białymstoku, tylko w małym Nowy Targu i bez trudu tu takich znajduje. Ale może ja jestem prosta, kto to wie ....
I dalej nie rozumiem, czemu on jest przystojny. Ale każdy ma swoje zdanie, i o to chodzi.
Pozdrawiam

Kotylion

"I dalej nie rozumiem, czemu on jest przystojny."

odpowiedz brzmi:
Bo sie taki urodzil i to nie jego wina :D:D:D:D
hehe

Braveheart87

Z tym pojsciem na mecz "na łosy" to nie chodziło mi o piłkarzy. Przeciez Hunnam nie grał piłkarza...

Braveheart87

"na łowy" oczywiscie. Nowa klawiatura, sorrka. Pozdrawiam.