Oglądając "Pacific Rim" i patrząc na głównego bohatera myślałem sobie: "bardziej pasowałby mi tutaj Pete z "Hooligans". Wchodzę, aby zobaczyć w jakich filmach grał wcześniej i nie wierzę własnym oczom! Ależ on się zmienił przez te lata. Jak dla mnie, nie do poznania.
No właśnie ciężko stwierdzić bo np. w takim GSH też niby jest przypakowany, jest tam taka jedna scena gdzie chodzi bez koszulki przez chwilę i ma mega kaloryfer ale jednocześnie był jakiś taki...wąski;) Coś w typie ciała Goslinga. I w ogóle na twarzy szczuplejszy a w SoA jakiś taki całościowo szerszy się zrobił. Już nie wiem;)
to teraz jest umięśniony jeszcze bardziej i na twarzy to bardziej widać, że zmężniał ;) ale masz po części rację, bo po GSH na pewno przytył żeby tłuszcz zamienić na mięśnie ;D ot co
w sumie trudno go wyczuć ;) Bo z jednej strony zmężniał, z drugiej aby przypakować musiał nabrać trochę masy, a z trzeciej w ogóle można uznać, że w SoA duży wpływ ma chociażby jego fryzura i zarost. Tak czy inaczej, tego że jest przystojny niemożna mu odmówić ; )