Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 569 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

ciarrry mam i dreszcze... silne, wysportowane ciałko i jeszcze ten zadziorny uśmieszek ... aktor z niego wyśmienity. a swoją drogą, interesująco sie gibał jako Pete :D

kate_ex

wyjelas mi to z ust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic dodac nic ujac!!! jego klata mmmmmm, jego gra aktorska mmmmmmmmm, jego usmieszek mmmmmmmm, i ten jego chód mmmmmmm
ten aktor jest boski!!
no w kazdym razie w roli Pete'a byl niesamowity i niesamowicie piekny :)

użytkownik usunięty
kate_ex

zdecydowanie się zgadzam, że jest cudwny, co tam cudiwny, jest genialny w Hooligans
niestety jak oglądałam jego zdjęcia sprzed kilku lat to wygląda na nich jak laluś :-(, ale szczerze wierze że teraz jest choć trochę taki jak Pete, w którym się zresztą totalnie zakochałam , jak umarł ryczałam jak bóbr...

kate_ex

Też oglądałam jego zdjęcia...i to prawda wygląda inaczej,bardziej delikatnie tak bym to ujęła.Wole go z wyglądem Pete'a,ale taki też jest fajny.On poprostu jest zabojczo przystojny.I aktor z niego fenomenalny...heh a te bujanie było na serio sexi w jego wydaniu:P

coliflor

oooooo tak :D zupelnie zgadzam sie z Justynka i Rogue :D Jest ... hm ... no poprostu jest idealny :) A jak by sobie tak pomarzyc ze go spotykamy ... Marzyciel);D Sadze to samo co wy :)
Pozdro