tez mam sentyment do tego plaszczyka :P tak jak i zreszta do wszystkich jego ciuszkow oraz calego Charliego w ogole :DDDD
a tak w ogole to kurcze skad wy ludziska wiecie jakiej firmy te ciuszki jego byly co?? bo jak jeszcze wiecie gdzie je mozna kupic za przystępną cenę to moze wszyscy sie tam wybierzemy i pokupujemy sobie wszystko w co Pete byl ubrany i bedziemy chodzic jako jego klony a moze nas wezmą do "Hooligans 2" jezeli ktos postanowi cuś takiego nakręcić hehe
pzdr
:)
Te firmy to typowe ciuchy dla "kibicow-chuliganow" w Anglii tak jak u nas np.Bad Boy czy Pit Bull :)))))) ten plaszczyk tak jak kolezanka wyzej wspomniala jest firmy Stone Island a ciuchy tej firmy widzialam na Allegro i na e-Buy))) niestety gdzie u nas w Polsce mozna je dostac nie wiem((( a szkoda bo chetnie tez bym sobie cos kupila.Pozdrawiam serdecznie.Ps.. Charlie jest taaaaaaaki slodki))) hehehe
Ale żeby kupić te ciuchu to trzeba się do Anglii wybrać,a ja planuje tam wyjazd w wakacje to przywioze wam:D
buhahaha, śmiszny ten post, przecież on sie ubierał jak typowy dres, białe adidoski i ten chód maczo, hehe niezłe niezłe
Kumpele się ze mnie śmieją,ale ja uwielbiam taki styl ubierania:PA białe addidaski w zestawieniu z jeansami to ja wymiekam:DJa już tak mam widocznie jak to powiedzialaś lece na "dresów":P
Tommy Hilfiger chyba nie ma w Polsce coś mi się tak wydaje,a to niestety bo tam podoba mi się wiele ciuchów i bym sobie nakupywała.Świetny styl...miodzio