Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 191 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam
Piterek_4

ciuchy w jakich chodzil Pete to przede wszystkim Stone Island,Lacoste,Adidasi Henri Lloyd

Piterek_4

a wiesz moze z jakiej jest firmy tak kurtka co w niej ginie
ma ja ubrana na koniec filmu

Piterek_4

hej kurtka w ktorej ginie Pete w ostatniej walce jest firmy Tommy Hillfiger.:)))))

Piterek_4

Mi sie bardzo podobał ten beżowy płaszczyk poprostu super.

Piterek_4

Ten właśnie płaszczyk jest firmy Stone Island:D

coliflor

tez mam sentyment do tego plaszczyka :P tak jak i zreszta do wszystkich jego ciuszkow oraz calego Charliego w ogole :DDDD

a tak w ogole to kurcze skad wy ludziska wiecie jakiej firmy te ciuszki jego byly co?? bo jak jeszcze wiecie gdzie je mozna kupic za przystępną cenę to moze wszyscy sie tam wybierzemy i pokupujemy sobie wszystko w co Pete byl ubrany i bedziemy chodzic jako jego klony a moze nas wezmą do "Hooligans 2" jezeli ktos postanowi cuś takiego nakręcić hehe

pzdr

:)

Fluorescent

Te firmy to typowe ciuchy dla "kibicow-chuliganow" w Anglii tak jak u nas np.Bad Boy czy Pit Bull :)))))) ten plaszczyk tak jak kolezanka wyzej wspomniala jest firmy Stone Island a ciuchy tej firmy widzialam na Allegro i na e-Buy))) niestety gdzie u nas w Polsce mozna je dostac nie wiem((( a szkoda bo chetnie tez bym sobie cos kupila.Pozdrawiam serdecznie.Ps.. Charlie jest taaaaaaaki slodki))) hehehe

Piterek_4

Ale żeby kupić te ciuchu to trzeba się do Anglii wybrać,a ja planuje tam wyjazd w wakacje to przywioze wam:D

coliflor

spoko! czekam na dostawe plaszczyka do domu hehe :DDDDD

Piterek_4

a wieci gdzie jest sklep w polsce Tommy Hilfiger ??

użytkownik usunięty
Piterek_4

buhahaha, śmiszny ten post, przecież on sie ubierał jak typowy dres, białe adidoski i ten chód maczo, hehe niezłe niezłe

Piterek_4

Kumpele się ze mnie śmieją,ale ja uwielbiam taki styl ubierania:PA białe addidaski w zestawieniu z jeansami to ja wymiekam:DJa już tak mam widocznie jak to powiedzialaś lece na "dresów":P

Piterek_4

Tommy Hilfiger chyba nie ma w Polsce coś mi się tak wydaje,a to niestety bo tam podoba mi się wiele ciuchów i bym sobie nakupywała.Świetny styl...miodzio

Piterek_4

sa w warszawie sklepy z tymi ciuchami, ceny sa wysokie strasznie, ale np. tommy h. to dostaniesz wszedzie w miastach wiekszych w pl , w sportwoych sklepach typu nike,adidas