Charlize Theron

8,3
71 121 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlize Theron

Jestem kolejnym facetem, który się fascynuje jej urodą. Pomine jej zdoloności aktorskie, a skupię sie wyłącznie na jej urodzie. Muszę powiedziec, że jako brunetka (Aeon Flux) jest dla mnie jeszcze bardziej pociągająca. Oj wiele bym dał by być z nią sam na sam;-) pozdrowienia dla wszystkich jej wielbicieli...

Marcus_gd

No więc nasi panowie wolą jednak blondynki :P

użytkownik usunięty
Marcus_gd

I ja się dołączę do grona pochlebców. Dla mnie Theron to kobieta prawie doskonała. Nie dość, że piękna, to do tego na prawdę dobra aktorka. Najbardziej podobała mi się jak dotąd w "Adwokacie Diabła" i "Włoskiej Robocie".

Marcus_gd

G...o prawda. Jako blondynka jest dopiero naprawdę pociągająca. Piękna kobieta. Ideał. Marzenie każdego faceta.

Belzebub_2

Więc jednak panowie wolą blondynki, ja także uważam że lepiej wygląda jako blondynka. Pozdrawiam wszyatkich panów o dobrym guście :p

Marcus_gd

Jest piekna. Na pulpicie pol roku juz mam z nia tapete :F Niezwykle atrakcyjna i seksowna, nawet jak jest blandynka.

użytkownik usunięty
lukass_3

To sporo jak na jedną tapetę. Wrzuć na net to cudo może i na moim pulpicie zagości na jakiś czas ;)

Marcus_gd

jest przepiękna też bym chciała tak wyglądać, ale z drugiej strony aktorswem mnie nie powala

Joanna_7

Hmn...cóż jeśli oglądałaś "Monster", "Wbrew Regułom", "Głowę w chmurach", no i perełkami są także role w filmach Allena "Klątwa Skorpiona" czy "Celebrity". :)