Na 4 miejscu aktorka którą pierwszy raz widzę na oczy.Ludzi opamiętajcie się i głosujcie na prawdziwe aktorki,a nie na jakieś serialowe lalunie.
Oj nieborak z Ciebie, jeśli jej nie znasz to tylko o Twoim guście filmowym świadczy.Nie zagrała być może w tylu filmach co weterani kina, ale wszystko przed nią.Skoro ją pierwszy raz na oczy widzisz to nie wiem skąd przedziwaczne insynuacje o jej udziale w serialu? Zastanów się zanim coś napiszesz.
"Na 4 miejscu aktorka którą pierwszy raz widzę na oczy.Ludzi opamiętajcie się i głosujcie na prawdziwe aktorki,a nie na jakieś serialowe lalunie."
Pozostawię to bez komentarza.
Żal mi Cię po prostu :(
Charlize ma na swoim koncie wiele doskonalych rol i skoro jej nigdy nie widziales to wyglada na to ze czas zaczac ogladac cokolwiek innego niz kreskowki.
ee... czy Ciebie przez ostatnich kilka lat trzymano w zamknięciu...? czlowieku puknij się w łeb...
noramlnie palpitacji serca dostałam.. 0o
jak nie wiesz co to za aktorka to nie wypowiadaj sie na jej temat. Glupoty wygadujesz i zobacz dokladnie na jej filmografie.
jak nie wiesz co to za aktorka to nie wypowiadaj sie na jej temat. Glupoty wygadujesz i zobacz dokladnie na jej filmografie.
Hehe to udowodnij, że grała w serialu bo raczej mnie się nie wydaje żeby tak było. Aha i ona jest prawdziwą aktorką i udowodniła to nie jeden raz. W ulubionych masz "Adwokat diabła", oglądnij sobie jeszcze raz tylko z uwagą to zobaczysz jej aktorstwo.
Nie wydaje mi się, żeby ona grała w jakim kolwiek serialu.
Lalunią też nie jest. W jakimś wywiadzie powiedziała, że przez kilka lat na castingi przychodziła z tłutymi włosami i w workowatych ciuchach, żeby nie myśleli, że ma bzika na punkcie swojej urody i dawali jej porządne role.
Ten, kto napisała ten temat chyba niedawno spadł na Ziemię z Księżyca i nie mial od tego czasu właćzonego telewizora i nie był w kinie :/
Pozdro.
Prawda jest taka. Gdyby jakiś gościu nadał temat:
"Charlize Theron to: zaje...ta laska, badrzo dobra aktorka i piękna kobieta :P " to mielibyśmy tutaj wesoły czacik wspólnej adoracj.
Więc zamiast czepiać sie gościa który zadaje głupawe pytania powinniście(my) mu podziękować, przynajmniej jest o czym pisać, co czytać no i najważniejsze to na kim się wyżyć. :)