Czemu jeszcze sie nie wyszła za mąż - taka piękność . Niewiem jak was ale dla mnie jest niemal idealna jedyna jej wada to ze jest bardzo wysoka i barczysta :P
z tego co wiem, to powiedziała, że dopóki nie zalegalizują małżeństw dla homoseksualistów to ona nie wyjdzie za mąż.
Dokładnie tak powiedziała :p a to czemu nie ma męża to chyba tylko jej wybór w końcu ze Stuartem jest już dość długo..
Oo na serio tak powiedziała ? :D. I bardzo dobrze powiedziała :D.
A ja słyszałem, ze z Towsendem już się rozstała.
Tak donosiła prasa, ale to nie prawda byli widziani razem na meczu koszykarskim i bynamniej nie próżnowali. W necie są ich zdjęcia z meczu podczas którego się całowali :P
Między innymi za to stanowisko wobec homoseksualistów dostała nagrodę "Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD)", zresztą macie linka :P
http://www.kinoskop.pl/na_biezaco/wydarzenia/620.html
Powiem ci czemu nie ma męża: bo czeka na mnie! Wprawdzie jest 12 lat starsza, ale nie przeszkadza to nikomu:D
Heh, dla takiej kobiety jak Charlize zrobiłbym wszystko:) Jak będziemy brać ślub to Cię zaproszę Joern:)
Trzymam Cie za słowo, mam świadków na forum więc wiesz teraz to już tranzakcja wiążąca musisz mnie zaprosić :)