Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
498 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Koleś 'zagrał' w kilku filmach i oceniacie go na 9.2 ??
Według was jest lepszy od chociażby Edwarda Nortona ?
Tutaj się ocenia kunszt aktorski, a nie jego wokal itepe.
Jesteście beznadziejni.

Grandziarz94

To ty jesteś beznadziejny piszesz ''Tutaj się ocenia kunszt aktorski'' a Dode oceniłeś na 7. Śmieszny jesteś,zaprzeczasz samemu sobie.

czarna15

Twój ulubiony tekst, prawda? Ktoś powie: lubie placki. Dzież później napisze: lubię ciastka. I oczywiście odpiszesz mu pełna dumy: "Zaprzeczasz samemu sobie! Pisales, że lubisz placki!"

platyna_2

Tak to mój ulubiony tekst i co z tego nie mam do tego PRAWA????

czarna15

Nie.
Zabraniam, kuwa.

platyna_2

a ty nie masz prawa zabraniac.. wolny kraj .. wolne obyczaje

maciejek93

Hyhyhy
Skoro jesteśmy wolnym krajem to niech wyśmiewa wszystkich na około, morduje nawet. Może. Bo to wolny kraj jest. Szczerze? Są pewne granice (których sama nie przestrzegam, bo to wolny kraj jest). Co innego jednak pisanie czegoś dla zgrywy (biednyś nie zauważył zaczepki, ojojoj) a co innego oburzanie się i wyśmiewanie z innych tylko dlatego, bo ma inne zdanie i odważył się je wypowiedzieć. Wychłostać go! Spalić żywcem!! Czarna ma racje i trzeba sie jej sluchac, bo wpie rdoliła wszelkie rozumy świata.

platyna_2

Poza tym... każdy jest hipokrytą tym bardziej na filmwebie.
Chłopak ocenił sobie Dode, pewnie 3 lata temu i o tym zapomniał, ale znajdzie sie taki, który wyciąga ciężkie działa, "bo kiedys coś tam".
Kiedyś kochałam Linkin Park, znaczy to, że nadal jestem popieprzona i mam manie na ich punkcie?
Nie. Dlaczego? Bo dorosłam. Chłopak dobrze napisał, bo C.B. w żadnych filmach nie grał a ma średnią wyższą niż Al Pacino. Ale nieeeee.... trzeba zjechać chłopaka, bo x lat temu ocenił dodę na 7, bo kuźwa Chesterek jest pod obstrzałem. Ola Boooga...

maciejek93

Poza tym.
ZAPRZECZASZ SAMU SOBIE.
Skoro nie mam prawa zabraniać to jakim cudem to wolny kraj? Eeee? Paradoksik taki. Będziesz teraz myślał po nocy;p

platyna_2

samemu*

platyna_2

znów obrażasz ... wlasnie wolny kraj czyli mam prawo się z tobą nie zgadzać ...

maciejek93

ma dość tych twoich bezsensownych argumentów ...

maciejek93

Chester nie jest dobrym aktorem ... ale piosenkarzem jest super ... ma super głos i w ogóle... nie pierwszy lepszy facet umie krzyczeć przez 20 sekund... jak to Chazy śpiewa w Given Up

maciejek93

Phi, znam kolesia co się darł na cały regulator przez ponad minutę;)
Poza tym... sam krzyk Chestera Benningtona nie jest tak silny. Sama rozumiem dlaczego go bronisz, sama to robiłam jak byłam w gimnazjum (i tutaj to nie jest przytyk, po prostu intensywnie słuchałam LP jak byłam w gimnazjum i wtedy dopiero miałam internet), jednak z perspektywy czasu cały szał minął. Patrzę na twórczość LP pod zupełnie innym kątem. Fakt, muzykę tworzyli boską, jednak Chester nie brzmi dla mnie tak jak kiedyś.

maciejek93

"znów obrażasz ... "
Nazwałam cię debilem? Nie. Nazwałam cię wiesniakiem? Nie. Napisalam, ze twoja siostra to dziwka? Nie. Napisalam jedynie to jak to wszystko widzę. Dałam swoje argumenty dlaczego uważam, że czarna nie powinna się wyśmiewać z innych. Gdy dyrektor w szkole rozdzieli dwójkę bijących się chłopaków i powie im "to było karygodne" to znaczy, że ich obraził?? Pomyśl logicznie! Przez całą wypowiedź na tym wątku nie obraziłam nikogo ani razu. Jesteś po prostu przewrażliwiony. Ok, piosenkarzem jest najlepszym kuwa na świecie. Załóż stronkę musicweb i tak oceniaj go sobie na 10. Droga wolna.
Ojej! Znów cię obraziłam?

Napisz gdzie cie obraziłam, pokaz paluszkiem, skopiuj i wklej dokladnie tutaj, podaj ARGUMENTY, błagam! Niech to nie będą jedynie puste słowa (nie nazwałam cię pustakiem, to takie określenie jest dla slów, które nie posiadają żadnego pokrycia - żebyś nie pomyślał, że cię obraziłam)....

I KROPA.
Fak:/
Myślcie, ludzie:/

platyna_2

ale obrażasz Chestera .. mojego idola ... jak go nie lubisz to po co się odzywasz w ogóle? ... myślałem ze jesteś lepsza ... lubisz acdc to się zgadzam .. ac jest super .. ale LP także ... i wcale LP się nie zmieniło jest nadal takie samo jak było wcześniej ... gdyby LP nagrało drugie HT to by ludzie mieli znów pretensje ze nudne bo to samo ... oni starają się coś nowego stworzyć może nie wychodzi im to na lepsze ale próbują są zdolni i próbują .. a Slayer co nic nowego nie stworzyli tylko stara nawalanka i nic i to ma być zaskoczenie ... Slayer to NUUUDY

maciejek93

"ale obrażasz Chestera "

nie obraziłam Chestera, napisałam jedynie, że nie jest wybitnym aktorem więc ocena jest kuźwa nie na miejscu, prawda? Powiedz mi w jaki sposób na stronie o FILMACH Chester Bennington aktorstwem dorównuje Robertowi de Niro, Al Pacino, Tomowi Hanksowi czy chociażby deppowi? No powiedz mi? Zgadzam się z chłopakiem, że ocena jest za wysoka biorąc pod uwagę produkcje w jakich wystąpił Chester. Nie mówimy tutaj w tej chwili o wokalu. Mówimy o filmach. WIĘC???? Dlaczego Chester jest tak dobrym aktorem jak DeNiro. Oświeć mnie.

To nie jest obraza. To najzwyklejsze na świecie stwierdzenie FAKTU.
"jak go nie lubisz to po co się odzywasz w ogóle?"
Lubię go. Nie uważam go jedynie za wybitnego aktora. To nie jest obrażanie. Obrazą jest uważanie Chestera Benningtona za aktora rangi DeNiro. TO jest obraza mój drogi.

Na koniec. Rozmawiamy tutaj o aktorstwie a nie piosenkach. O piosenkach rozmawiamy na forum LP.
Tak więc: w jaki sposób obraziłam znowu Chestera i miliardy ludzi, ponieważ powiedziałam prawdę?

platyna_2

to jest postać Chester Bennington więc ocenia się go za całokształt ... a nie tylko jako aktora ..

maciejek93

To jest strona o filmach, sama nazwa wskazuje. Poza tym, jest on zapisany w "Ludziach filmu" a nie w "Ludziach filmu i stu różnych innych zawodach showbiznesu"

platyna_2

bo ludzie są nie wykrztałceni i napisali że jest on aktorem ... jest muzykiem a nie aktorem ... to dlaczego na filmwebie jest Angus Young .. tez nie gra w filmach

maciejek93

Właśnie. Też go nie powinno być. Nie powinno tutaj być wielu osób:-) Można wymieniać i wymieniać.
Jeszcze raz kolego. FILMWEB - największa baza FILMÓW.
Film - aktor - reżyser itd.
Muzyk - aktor? muzyk - reżyser? płyta muzyka - film?
NIEEEE.

platyna_2

to dlaczego jest Angus i ma tak dobrą ocene .. to według ciebie treba głosowac na 1... tak? lub Hetfield lub Jonhson co?

maciejek93

Nie. Według mnie niech po prostu będą, ale żeby nie było w ogóle ocen. Tak samo jak w filmach, które nie miały swojej premiery, rozumiesz?:)

Niech sobie będą na Filmwebie, co mi tam. Jednak ocenianie ich tak jak aktorów nie jest fair w stosunku do PRAWDZIWYCH aktorów.

platyna_2

no dobra ... rozumiem .. według mnie to jest fair .. aktorzy tez czasami śpiewają.. to dlaczego piosenkarze nie mają grać w filmac ... jackson był aktorem i piosenkarzem ... to tez ludzie nie powinni głosowac ... tak?

maciejek93

Tak. Słuchaj, zawód to zawód. Pojedyncze przypadki wystepowania w filmie nie powinny byc w ogole brane pod uwage. Takie jest moje zdanie. istnieja stronki poswiecone dla samych muzykow, dlaczego wiec zapychac nimi filmweb?

Chodzi mi po prostu o to, ze nie mozna oceniac aktorów i ludzi którzy ledwo połechtali aktorstwo po kroczu na tym samym poziomie, prawda?
Bo jesli ktoregos dnia, kiedy LP będzie słuchało miliony Polaków i bedzie oceniało ich na 10 w rankingu na najlepszego aktora znajdę Chestera bądź Mike'a Shinode to usuwam konto.
Przecież Justin Bieber to też leszczu, który śpiewa jak baba i mimo tego jest jego profil na filmwebie, a nie powinno go być.

platyna_2

tak ale ocenę ma 2 i to się chwali ze ludzie go pozajeżdżają

maciejek93

Tak, bo ludzie w Polsce go nienawidzą, bo jesteśmy wrednym narodem. Jednak to jest osobny przypadek, bo jest jeden taki Bimber a potem są setki wykonawców piosenko podobnych muzyka, przemysł muzyczny i tak dalej MUZYKA która się podoba ludziom i oceniają na 10. jeden oceni, drugi oceni, 6 tysięcy oceni i piosenkarz trafia na listę najlepszego aktora wszech czasów. Jarzysz? Nie powinno sie tu w ogóle oceniać ludzi, którzy mają tyle wspólnego z przemysłem aktorskim co ja z dekarstwem. Raz skoczyłam z dachu starego budynku jak byłam dzieckiem - to znaczy, że jestem dekarzem?;>

platyna_2

nie przesadzaj żaden z LP nie jest na żadnej liście

maciejek93

Phi, poczekamy, zobaczymy aż się fanów namnoży

platyna_2

jest dożo fanów wejdź na FB lub nk

platyna_2

to się przekonasz ze jest dużo fanów

maciejek93

Oj wieeeeem
Ile tysięcy policzyłeś tych fanów?
Jest dużo fanów Myslovitz. I sa to na dodatek fani o wysokiej kulturze osobistej potrafiący rozmawiać na poziomie. Nie są to jedynie osoby poniżej 20 roku życia. Są również osoby 30-50 letnie.

platyna_2

no i co fani Lp będą dużej żyli bo są młodsi ... ha ha

maciejek93

z 10 tysięcy bedzie

maciejek93

<porządny jebut> <facepalm>

maciejek93

Z kim ja gadam w ogóle...

platyna_2

z porządnym fanem LP ... który wszystko zrobi aby się z nimi spotkac

maciejek93

to i sie zobacz z nimi
jak dla mnie stracili wene;]
moze i bym sie wybrala na ich koncert kiedys
gdybym wiedziala, ze beda grali jedynie stare kawalki
dawno nie bawilam sie ze "zyebany ryjami":P

platyna_2

LP .. zawsze maja swietne koncerty nawet ... trasa koncertowa ATS

platyna_2

żeby nie było, od razu naprostuje
"zyebane ryje" - skupisko, grupa ludzi na koncercie nu-metalowym, hardrockowym, metalowym czy tez deathmetalowym gdzie osobniki uderzaja się barami o siebie nawzajem.

platyna_2

wieem nie jestem ... glupi

maciejek93

I mój drogi polecę ci ostatnią rzecz. Skoro jesteś fanem LP to to polubisz, bo jest w tych klimatach. Kojarzysz film "Królowa potępionych"? Jest tam najlepszy soundtrack ever. Jest również piosenka "system", którą możesz sobie posłuchać również w wersji chester śpiewa.

platyna_2

słyszałem piosenkę system ... film chce tez obejrzeć ... w transformersach tez robią muzyke

platyna_2

Się wtrącę.

W sumie, platyna, zgadzam się z Tobą. Muzyków wogóle nie powinno być na Filmweb'ie. Wtedy pewnie wogóle nie założyłabym tu konta, bo założyłam specjalnie żeby odpowiedzieć na pewien bardzo podobny post, ale proszę, nie czepiajcie się mnie o to. Długa to historia...

No, ale wracając do tematu to zgadzam się z Tobą, choć mam dwa.... zastrzeżenia.

Po pierwsze, cytuję: "Kiedyś kochałam Linkin Park, znaczy to, że nadal jestem popieprzona i mam manie na ich punkcie?". Tutaj obraziłaś. Bo, jeśli dobrze Cię zrozumiałam, ludzi słuchających LP uważasz za popieprzonych. Z drugiej jednak strony piszesz, że ich lubisz (konkretniej - napisałaś, że lubisz Chestera). Cóż, trochę to dziwne...

No i po drugie, znów cytuję: "Powiedz mi w jaki sposób na stronie o FILMACH Chester Bennington aktorstwem dorównuje Robertowi de Niro, Al Pacino, Tomowi Hanksowi czy chociażby deppowi?". Imiona i nazwiska wszystkich z wyjątkiem Depp'a napisałaś z dużej litery. No właśnie, z wyjątkiem. Wygląda to trochę jakbyś mniej go szanowała czy coś, a jednak uznajesz go za jednego z najlepszych... W sumie, jedno nie wyklucza drugiego, ale...
Inna sprawa, że mogłaś to zrobić przez przypadek, a wtedy się nie czepiam, bo już naprawdę czepiałabym się szczegółów. Ale jeśli nie, to wytłumacz mi, proszę, swe rozumowanie, zarówno w tym przypadku jak i (przede wszystkim) w tym pierwszym.

Może mój komentarz jest gdzieś niepoprawny gramatycznie albo ogólnie jest bez sensu, ale już trudno, nieszczególnie mnie to obchodzi.
Dziękuję i pozdrawiam.

zaMUSEowana

czemu nie powinni być... robią muzykę do filmów więc mają prawo być tutaj jak każdy aktor.. Zadam następne pytanie dlaczego jest Metallica ? .. Tez nie są aktorami co z nimi zrobić .. wyrzucić ich i nie głosować na nich .. co?

maciejek93

Którego z 20 zdań, w których napisałam, że ŻADNI MUZYCY NIE POWINNI BYĆ OCENIANI NA FILMWEBIE nie zrozumiałeś?
Kiedy w końcu dotrze to do Twojej durnej łepetyny? Ile razy trzeba pisać, byś w końcu pojął????
Jezu! Ileż można! Ciągle piszesz to samo durne pytanie a ja ciągle ci je wyjaśniam. Jakbym pisała do ściany!

platyna_2

nie chodzi mi teraz o piosenkarzy .. NP. Hans Zimmer jest na tej stronie .. też robi muzykę... Tak samo LP ma być prawo bo robią muzykę też do filmów NP. TRANSFORMERS

maciejek93

to ja piszę do ściany .. jesteś zbyt głupia żeby zrozumieć .. moje stwierdzenia.. na tych studiach coś ci nie szło...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
platyna_2

no właśnie .. to po co do cholery głosujesz .. co?

maciejek93

He?
Och, wybacz, nie pojąłeś. Zapomniałam, że jesteś niedorozwojem. "Głosu" w sensie dźwięku wydobywającego się z twojej stęchłej gardzieli.
Ciekawi mnie jak pomiatają tobą na podwórku. nosisz skórę i kaganiec? Biczują cię koledzy po tyłku, cip*ko?