Koleś 'zagrał' w kilku filmach i oceniacie go na 9.2 ??
Według was jest lepszy od chociażby Edwarda Nortona ?
Tutaj się ocenia kunszt aktorski, a nie jego wokal itepe.
Jesteście beznadziejni.
wiesz, cieszę się, że cię nie rozumiem, bo gdybym ciebie zrozumiała to jestem pewna, że przydałby się psychiatra
Ja uwarzam że jest spoko i ludzie którzy go nie lubią nie powinni wogóle się UDZIELAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha bardzo śmieszne ,,pseudo,, on nie jest pseudo i ja go bardzo lubie i ma miliony fanów. BARDZO JESTEM CIEKAWA KOGO TY LUBISZ??????
Thom Yorke, Led Zeppelin, AC/DC, Pink Floyd, Radiohead, czasami Metallica, dry cell, static-x... można wymieniać i wymieniać. A ty? Chester Bennington i Linkin Park?
"ma miliony fanów"
Zmierzch też ma miliony fanów, a dobrym filmem go nazwać nie można.
To dlaczego nie ma również charakteryzatorów na tej stronie? Przecież malują oczy w filmach. Dlaczego nie ma sprzedawców od których zostały kupione akcesoria do kręcenia filmów, ubrania, meble?
Jebnij się w główkę Cip*ko.
bo nie są stworzeni nich ich nie zna ... oberż se film bez muzyki .. to zobaczymy .. wtedy możesz mpisać swoje głupoty .. i zamknij się z tą c*** ... myślisz że jesteś dziewczyną to ci wszystko wolno ...
Phihihihi, jasne, że mi wszystko wolno. Żyjemy w wolnym kraju, sam to pisałeś, cip*ko.
Sprawdź w słowniku co to znaczy "film" dzieciaku. Film to nie jest muzyka, poza tym. Oglądałam kiedyś odcinek serialu w którym nie było żadnej muzyki i to był bardzo, ale to bardzo wielki plus, więc...
Przestań pieprzyć głupoty jak mała Andzia w parku.
Z tego samego powodu, co jest Chester Bennington. Ponieważ ludzie z filmwebu robią sobie pudelka.
Ale z ciebie niepojęte dziecko, naprawdę...
KOMPOZYTORZY .. to też ludzie filmu więc maja prawo być tutaj ... aa zapomniałem że ty tego nie wiesz nie nauczono cię w domu
kompozytorzy to ludzie filmu? myślałam, że ludzie muzyki.
tej, a babka z piekarni to też kobieta filmu?
ale z ciebie debil
bo wiesz, ta babka z piekarni ogląda m jak miłość
a tak w ogole... dlaczego mam znac falszywe informacje?
nie jestem debilem tak jak ty, by znac i rozpowszechniac głupoty
DLACZEGO NA NAPISACH KOŃCOWYCH SĄ WYPISANI ...... BO BIORĄ UDZIAŁ W FILMIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba napiszę o tobie pracę magisterską:D Zapewne zostanę doceniona za poczucie humoru!:D
Na napisach końcowych są wypisani dlatego, bo by się wkuwili gdyby ich tam nie było. Chester to żaden człowiek filmu, pogódź się z tym Czerwony Kapturku. A teraz mykaj spać, jutro do szkółki trzeba wstać, rano oczka musisz umalować, ćwieki założyć i przykleić sztuczne tatuaże. No już, do wyrka.
Chopin, Bach, Mozart to ekipa filmowa
Dobrze wiedzieć jak to odbierają idioci.
Powiedz mi coś jeszcze ze swoich informacji
Jak jesz spagetti? Szczoteczką do zębów?
ONI NIE ......CI CO ROBIĄ MUZYKĘ DO FILMU ....ZOBACZ KTO ROBIŁ MUZYKĘ DO TRANSFORMERSÓW .. NA NAPISACH KOŃCOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Transformers? Ta kupa gówna? Nie wiem dlaczego Chester jako wielki aktor powinien mieć średnią taką jak Justin Bieber.
Muzyka to muzyka, film to film. No i co z tego, że piosenka LP została używa w filmie? Mandaryna została użyta w skeczu Paranienormalnych. Znaczy to (na twój poje bany rozum), że Mandaryna jest komikiem.
MUZYKĘ ROBILI JAKO KOMPOZYTORZY....MUZYKĘ FILMOWĄ >> NIE PIOSENKA... ty udajesz taką głupią czy taka jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słuchaj, matole. NIECH PIOSENKARZE, KOMPOZYTORZY, SCOOBY DOO CZY TEŻ KRECIK siedzą sobie na FILMWEBIE. Nie powinni być jednak oceniani jako aktorzy, rozumiesz melepeto? Dociera do Twojej źle sklejonej mózgownicy??
Będę to powtarzać aż do skutku, bo ty najwyraźniej masz Alzheimera i zapomniałeś o czym pisałam od 50 postów.
Słuchaj, matole. NIECH PIOSENKARZE, KOMPOZYTORZY, SCOOBY DOO CZY TEŻ KRECIK siedzą sobie na FILMWEBIE. Nie powinni być jednak oceniani jako aktorzy, rozumiesz melepeto? Dociera do Twojej źle sklejonej mózgownicy??
to jest FILMWEB .. ocenia się film i z nim związane a nie tylko aktorów .... KPW .. według ciebie reżyserów tez nie możne być
żartujesz jesteś za stara i za głupia .... widzisz już nie masz co pisać umiesz tylko obrażać wiec wygrałem ... ha ha ha
Boże, wy genialni jesteście! Jak takie stare, dobre małżeństwo! (mam nadzieję, że żadnego z was tym porównaniem nie uraziłam) Aż mi się humor polepszył! :D
Ja nie muszę wymyślać, wszystko aż samo się sunie na usta, bo jesteś taki przykry w tym swoim sweterki w reniferki:D łihihihih, tylko uważaj by nie poszczerbić ząbków gdy kolejny raz będziesz kolegom loda robił;)
serio .. wczoraj nie była na imprezie... chyba to była twoja mam .. albo byłeś tak pijany że nie widziałeś ... dobranocka się już skończyła możesz iść spać .. Dobranoc
Dobranoc Bobie Budowniczy :D Idź spać dzieciątko, tylko pamiętaj by zmówić paciorek i umyć ładnie mydełkiem dupcie, bo inaczej tatuś nie przyjdzie:D
wypir***** zamknij ryj .. aż tutaj dolatuje twój smród ... kiedy ostatni raz myłaś zęby .. ja się przynajmniej myje..
Ehehehee:D
Wiem czego ci brakuje, chłopcze. Porządnego ruchania:D
Niestety, na Cip*ki żadna panna nie poleci. :D
maciejek93 popieram cie w 100% , platyna_2 obraża wszystkich którzy sie z nią nie zgadzają najlepiej nie odpisywać jej, pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH fanów Chestera i LP!!!!!!
Ciebie nie obrażam:P Obrażam jedynie matołów. Przez chwile dyskusja z maciejekiem była w porządku póki oduczył się czytania ze zrozumieniem.
Jeśli chcesz czarna to po Tobie też mogę jeździć, daj mi tylko choć jedno głupie zdanie, które świadczyłoby o twojej głupocie;P
Napisałaś tak : ''Czy ty jesteś kur*wa normalna? Bo widzę, że masz jakieś problemy ze sobą. ''' i ty mnie nie obrażasz?
No i dobrze napisałam, na Twoją odpowiedź na mój post. Pamiętasz?? Jak naskoczyłaś na mnie jak krwawiąca dziewica, gdy napisałam, że Chazy stracil moj szacunek gdy odszedl do mlodszej laski.
Pierwsza naskoczylas, ja ci odpisalam tak samo milo. Widzisz u mnie drzazge a u siebie belki nie.