Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
498 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

Koleś 'zagrał' w kilku filmach i oceniacie go na 9.2 ??
Według was jest lepszy od chociażby Edwarda Nortona ?
Tutaj się ocenia kunszt aktorski, a nie jego wokal itepe.
Jesteście beznadziejni.

linkin park

hau hauu!

MilesQuaritch

Miles, podobno ja tutaj jestem twoim pieskiem;)

MilesQuaritch

Do budy psie. A tak w ogóle milcz jak do mnie mówisz.

linkin park

Takie głupie dziewcze z ciebie, że nie wiesz gdy ktos mówi to wydaje dźwięk?
Skorzystaj ze swojej rady i milcz, bo sie pogrążasz jedynie dajko.

linkin park

jak ja pies to ty su ka

MilesQuaritch

To ta twoja platyna jest su** . (i umyj się) Przecież to twój ulubiony tekst. (i nie odpisuj na to bo twoje komentarze mnie nie interesują)!!!

linkin park

Idź zakręć słoik z ogórkami.

platyna_2

Ja będę zakręcać a ty będziesz odkręcać.Pasuje?Ale jak się możesz skapnąć"bo przecież jesteś taka mądra" to jest forum o chesterze,a nie o słoikach.

linkin park

Miałam po prostu nadzieję, że z głupoty wpadniesz do słoika i zamkniesz się w środku. Aleś ty durna.

MilesQuaritch

Adek, wróciłeś:D

platyna_2

jestem jestem-kawaleria juz nadciąga porozpie przać tych indian;p

MilesQuaritch

Och, my love!:D

platyna_2

hihihihi mua asiol, jam zawsze przy tobie;p w kupie siła;p

MilesQuaritch

Wiesz, że ta dupodajka myśli, że pisze się "pożal się borze"?:P

platyna_2

Może się pomyliłam ale nie pozwolę się obrażać "kapuczino"zrozumiałaś? szmaciaro !!!

linkin park

Ahahaha, na dodatek ulicznica nie wie co znaczy "zabieg celowy". Nie pomyliłaś się, to była niewiedza. Wpierałaś mi bym zajrzała do słownika, bo "tak się na pewno pisze!"

platyna_2

Ty jesteś jak bumerang zawsze wracasz.

linkin park

:-)
A ty jesteś jak menel, zawsze zwracasz:)

platyna_2

o ile masz dla niego Tura:P

linkin park

Co jest dajko? Nudno bez ciebie... Chodź pochwal się głupotą!

platyna_2

Nie muszę ty to robisz za mnie.

linkin park

"kapisz"?

platyna_2

i pewnie "darz bur"

linkin park

A po co Miles ma się produkować? I tak ty ze swoim emo przyjacielem jestescie zbyt glupi by zrozumiec intelektualne zagrywki.

linkin park

linkin dziewuszko wez se strzel z palucha i się uspokój bronię Asi bo jest sama a Was dwoje.

MilesQuaritch

Och Adi, mój bohaterze:D

platyna_2

moja princes;p

MilesQuaritch

Cóż bym bez ciebie zrobiła mój ty rycerzu na lśniącym białym rumaku;)

MilesQuaritch

W nagrodę od swojej pani dostaniesz Chappi.(aż ci się będą uszy trzęsły)

linkin park

hau!hau! kur wa hau!!

MilesQuaritch

spokojnie,skarbek, spokojnie:P
linkinpark zazdrości, bo jej nikt kijem nie szturchnie nawet;p

linkin park

dobre xD ;))) ludzie którzy nie lubią Chestera są poje***

maciejek93

A z moich dogryzek się nie śmiejesz, mimo że sto razy bardziej ci dopie rdlam? To nie fair!:D

platyna_2

ty ty jesteś NUUUDNA.. twoje żałosne teksty mnie nie śmieszą .. z wiekiem tracisz mądrość .. już straciłaś

maciejek93

Ty niestety nigdy nie stracisz... dziewictwa, bo ci sam na sam z odkurzaczem wystarcza.

platyna_2

głupie wcale nie śmieszne .. ja przynajmniej mam odkurzacz i sprzątam nim .. a ty myjesz językiem podłogę

maciejek93

Śmieszne, po prostu dzidzia nie zrozumiała:D Spokojnie, z reguły tępaki nie rozumieją żartów, więc jest ok, jesteś po prostu debilem.

platyna_2

Ty jesteś bespańskim kundlem i nic tego nie zmieni.. nikt cię już nie wychowa jak na człowieka przystało... ty stara ściero

maciejek93

Hihihihihi:D
On mnie nazwał ścierą:D:D A wszędzie pisze: "bo ty platyna tylko mnie obrażasz!" Hihihihihi:D

zaMUSEowana

Nie chodzi o to, że nie szanuję, chciałam poprawić na dużą literę, ale niestety nie można edytować postów od pewnego czasu:) Wcale nie uważam go za złego aktora, po prostu uważam, że jest gorszy od tych, których wymieniłam wcześniej. Mimo tego i tak Deppa lubię;)

"Po pierwsze, cytuję: "Kiedyś kochałam Linkin Park, znaczy to, że nadal jestem popieprzona i mam manie na ich punkcie?". Tutaj obraziłaś. Bo, jeśli dobrze Cię zrozumiałam, ludzi słuchających LP uważasz za popieprzonych. "

O ile mnie pamięć nie myli dodałam zaraz po tym, że miałam manię na punkcie LP. "Popieprzona" użyłam w sensie, że rzeczywiście miałam bzika, totalnego jeśli chodzi o LP. Przesiadywałam na forach, malowałam sobie paznokcie na czarno i w kółko słuchałam Linkinów, miałam wuchte zdjęć Chestera, Mike'a i ogólnie LP na kompie, całą ścianę w ich plakatach. Chodziło mi nie o to, że każdy fan LP jest popieprzony. Chodziło o... hm, raczej o oddanie tej grupie, do jakiego stopnia byłam do nich przywiązana:D Rozumiesz, madness;)

"Z drugiej jednak strony piszesz, że ich lubisz (konkretniej - napisałaś, że lubisz Chestera). Cóż, trochę to dziwne..."
Bo lubię, pozostał sentyment i od czasu do czasu posłucham sobie ich kawałków, co nie zmienia faktu, że ostatnia płyta mi w ogóle nie wchodzi, dlatego też mam wielkiego arcywroga w postaci maciejeka, którego bardzo boli, że nie jestem Linkinówą.

"Może mój komentarz jest gdzieś niepoprawny gramatycznie albo ogólnie jest bez sensu, ale już trudno, nieszczególnie mnie to obchodzi.
Dziękuję i pozdrawiam. "

Każdemu zdarzy się literówka, ja np. często piszę niepoprawnie językowo, bo w trakcie pisania jednego zdania nasuwa mi się do głowy 5 innych, które również chciałabym przekazać w jak najszybszym czasie;)

Pozdrawiam serdecznie

platyna_2

nie wiem po co się wdałaś w dyskusję z bobasem , maciuś to dzieciaczek malutki, który jet tępy jak plastikowy nóż i mimo faktu iż wszyscy się z niego leją nie może pojąć swego debilizmu. Boże, jak mnie wkurzają dzieci... Maciuś - won do karnego jeżyka!

Joker_WhySoSerious

Hihihi, a pewnie i ty kiedyś się wdałeś z nim w dyskusję nie wiedząc z kim masz do czynienia...:P

Grandziarz94

Koleś. Ten Twój Edward zapewne ma więcej ocen, więc zapewne to świadczy, że jest lepszym aktorem. Imo nie powinno się porównywać. Jak oceniasz filmy to też sobie myślisz "dałbym temu filmowi 9/10, ale nie mogę bo tamtemu dałem 8/10, a chyba jednak był lepszy". Każdy film jest o czym innym i każdy film ocenia się indywidualnie i tak samo aktorów.

Grandziarz94

Dobrze prawisz

Grandziarz94

Ludzie oceniają nie talent czy to w jakich filmach grał tylko bardziej chodzi lubie nie lubie i to jest na tej zasadzie

Grandziarz94

Witam serdecznie (z góry przepraszam, za opóźnioną reakcję. Ale przyznajcie, 13 lat to nie tak dużo). Chcę tylko powiedzieć, że tak - masz teochę racji. Chester nie był może najlepszym aktorem. Ale ludzie nie są przecież beznadziejni. Każdy ma swoje zdanie i może dla tych ,,ludzi" Chester grał naprawdę dobrze. Rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie, to jest najbardziej naturalne, ale nie obrażajmy się moi drodzy tylko dlatego, żeby na siłę udowodnić komuś swoje racje.