Chloë Grace Moretz

7,6
32 654 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz

Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że ona często (na zdjęciach bądź w filmach) nie wygląda na tyle lat
ile ma?

eatingpriestforbreakfast

Dokładnie, w Movie 43 wygląda na 12-13 lat. Dużo amerykańskich dzieci tak ma... W filmie wygląda na 11 lat, wchodzę na filmweba, okazuje się, że ma 19 lat, WTF?

Gaeth_I

97 rocznik to nie jest 19 lat :D

Osiolek_87

"Dużo amerykańskich dzieci tak ma..." - dałem tylko przykład, nie mówiłem o Chloe ;)

Gaeth_I

A to zwracam honor, mój błąd :)

Gaeth_I

Z tego co wiem okres zdjęciowy trwał od marca do maja 2010 roku, więc nie dziwota, że tak młodo wygląda na ekranie.

eatingpriestforbreakfast

Mało wiesz o życiu ja mając 15 lat nie musiałem wyjmować dowodu kupując alkochol za to moja daleka kuzynka kończy 17 a wygląda na 13 max 14 lat dałem ci taki życiowy przykład jeśli chodzi o chloe styliści każdego odmłodzą i postarzeją mówie ci byłem na planie w manufakturze jak kręcili sceny do filmu weekend styliści są niczym żep

HUBERTciawo

Nie mów, że mało wiem o życiu bo 98765432 razy spotkałam się z osobami, które mają 17, 18 lat wyglądają na max 14 tylko wyraziłam moją opinie iż ta aktorka wygląda na duuużo młodszą niż jest w rzeczywistości a doskonale wiem jak pracują wizażyści

eatingpriestforbreakfast

Ok źle cię oceniłem każdemu się zdarza

HUBERTciawo

Samo życie... jeszcze po przekroczeniu dwudziestki podczas zakupów w nowym monopolaku pytali mnie o dowód osobisty, że nie wspomnę o wpuszczeniu do klubu na koncert.

Skandal

Z kobietami to pewnie wogóle lipa

HUBERTciawo

Spójrz na AnnaSophia Robb ta to wogóle się nie zmienia z buzi :).

HUBERTciawo

no to nic tylko ci wspolczuc, jak bedziesz mial 30 to bedziesz wygladal na 45. Ja mam 32,5 a wygladam na 26/27 gora. Im mlodziej sie wyglada tym lepiej to wroży na przyszlosc

black_bastard

Czy ja wiem możliwe że tak będzie i możliwe że mając 30 będe wyglądał na 30 a mając 37 będe wyglądał na 37 hmmm szczeże muwiąc nie wiem co myśleć. będzie to będzie nie będe się zamartwiał na pszyszłość jak dziewczyna

eatingpriestforbreakfast

Szczególnie gdy oglądasz film z 2008 i nie potrafisz odejmować.

Troublesome

nie chodziło mi o film z 2008 roku i potrafię odejmować, chodzi mi najzwyczajniej o zdjęcia z obecnej chwili

eatingpriestforbreakfast

A czy na lesbijkę, feministkę i lewaczkę wygląda? Ja nie wiem, ale z pewnością jest desygnatem tych trzech pojęć.